Νέα Αρχή για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας

Νέα Αρχή για τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας

Νέα ποδοσφαιρική αρχή κάνει η Αγία Νάπα με τη λειτουργία των Ακαδημιών της με νέα πρόσωπα, νέα φιλοσοφία και γερές βάσεις για το μέλλον. Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 στις 7.00 μμ, στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας θα αναλυθεί το πλάνο και ο σχεδιασμός του νέου ξεκινήματος. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι επικεφαλείς των Ακαδημιών, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι Δημοτικές Αρχές και εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών θεσμών του τόπου.

 

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Υπεύθυνος των Ακαδημιών αναλαμβάνει ο καταξιωμένος διεθνής πρώην ποδοσφαιριστής Δήμος Γούμενος. Καθήκοντα ειδικού συνεργάτη της Ακαδημίας θα έχει ο, επίσης γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής Κώστας Ηλία.. Το επιτελείο συμπληρώνεται με προπονητές, γυμναστές και γενικότερα με ανθρώπους που είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου και κυρίως στον τομέα των Ακαδημιών.

Ο ΔΗΜΟΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη σωστή εκμάθηση του αθλήματος, στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, στην αξιοποίηση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων των αθλητών, αλλά και στην πειθαρχία και στη σωστή ποδοσφαιρική αντίληψη. Κύριος στόχος των Ακαδημιών, ταυτόχρονα, είναι η ανάδειξη των ταλέντων και η σωστή καθοδήγησή τους για μια πετυχημένη πορεία.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η επαναδραστηριοποίηση των Ακαδημιών προβλέπει την αναβάθμιση εγκαταστάσεων και γηπέδων που ανήκουν στην Αγία Νάπα, μια σημαντική παράμετρος που έχει σχέση με το περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι νεαροί θα γνωρίσουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές άρχισαν και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο των Ακαδημιών, Δήμο Γούμενο, στο τηλέφωνο: 97699009

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 CHAMPIONS  PAFIA-FC
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  APOLLON-LADIES
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  AC_Omonia
 THOI  chrysomilia
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradioGR  eradiocy