Ayia Napa Soccer School: Μπορείς και σύ ν΄αγγίξεις τ΄αστέρια!

Ayia Napa Soccer School: Μπορείς και σύ ν΄αγγίξεις τ΄αστέρια!

Έπιασαν δουλειά αμέσως στην Αγία Νάπα ο Δήμος Γούμενος ο Κώστας Ηλίας και οι συνεργάτες τους οι οποίοι κτίζουν τις Σχολές Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας. Μάλιστα μια μοναδική εμπειρία θα έχουν τις επόμενες μέρες οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν εγγραφεί στο ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SoccerSchool, αλλά και όσα παιδιά επιθυμούν να γνωρίσουν τη φιλοσοφία και τη σύγχρονη προσέγγιση της Ακαδημίας. Την ερχόμενη Δευτέρα, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ποδοσφαίρου, θα βρίσκεται ο γνωστός Ιταλός προπονητής CasellaFulvio ο οποίος θα προπονήσει τους ποδοσφαιριστές και θα δώσει συμβουλές, μέσα απο την μεγάλη εμπειρία και τις γνώσεις που διαθέτει, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες. Ο CasellaFulvio έγινε γνωστός ιδιάιτερα από την παρουσία του στις φημισμένες Ακαδημίες της Γιουβέντους αλλά και από την υπηρεσία του στις Εθνικές ομάδες μικρών ηλικίων της Ιταλίας. Η επίσκεψη του Ιταλού προπονητή στην Κύπρο και η συνεργασία του με το ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SoccerSchool, αποτελεί την υλοποίηση μιας από τις πρώτες υποσχέσεις που έδωσε η Ακαδημία. Με σοβαρότητα, υψηλούς στόχους και σύγχρονες μεθόδους συνεχίζουμε την πορεία μας.Για περισσότερεςπληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της Ακαδημίας, Δήμο Γούμενο, στο τηλέφωνο 97699009.

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Το αδιαχώρητο σημειώθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας, με την ευκαιρία έναρξης της λειτουργίας του Αγία Νάπα Soccer School. Το παρόν τους έδωσαν οι Δημοτικές Αρχές της πόλης, βουλευτές της επαρχίας, εκπρόσωποι του ΚΟΑ και της ΚΟΠ, του ΠΑΣΠ, της ΕΑΚ, άλλοι τοπικοί παράγοντες και άνθρωποι κάθε ηλικίας της ευρύτερης περιοχής που κατέκλυσαν την αίθουσα. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι στόχοι και η φιλοσοφία του Αγία Νάπα Soccer School, που επαναδραστηριοποιεί τις ποδοσφαιρικές Ακαδημίες μικρών ηλικιών της Αγίας Νάπας.

Στην ομιλία του ο υπεύθυνος των Ακαδημίων, Δήμος Γούμενος, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι αποδεκτό απ΄ όλους ότι έχουμε ταλέντα στην Κύπρο και αποδεδειγμένα ταλέντα έχουμε και στην περιοχή μας. Αυτό που εντοπίζουμε είναι το πρόβλημα στη διαχείριση και στην ανάδειξη αυτών των ταλέντων. Όσα παιδιά δεν φανούν τυχερά μένουν στην αφάνεια και πολύ σύντομα, λόγω έλλειψης κινήτρων, εγκαταλείπουν το άθλημα”. Πρόσθεσε πως μαζί με τους συνεργάτες του, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν στην Αγία Νάπα ένα φυτώριο ποδοσφαιριστών, που θα τροφοδοτήσει ομάδες στην Κύπρο και το εξωτερικό, δίνοντας το στίγμα της ποδοσφαιρικής ιστορίας της περιοχής.

Από πλευράς του ο συνεργάτης του Αγία Νάπα Soccer School, Κώστας Ηλία, σημείωσε τα εξής: “Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τους παίκτες μας να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν και από τη στιγμή που διαθέτουν ταλέντο και θέληση να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Εμείς δεν θα πούμε κούφια λόγια σε κανένα, ούτε θα πουλήσουμε ψεύτικες ελπίδες. Αντίθετα, εκεί και όπου είναι δυνατόν θα διεκδικήσουμε και θα δώσουμε τις ευκαιρίες για ανάδειξη των ποδοσφαιριστών μας”.

Χαιρετισμούς απηύθυναν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, Σπύρος Νεοφυτίδης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικογράφων, Παναγιώτης Φελούκας.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ SOCCER SCHOOLS

Η Διεύθυνση και οι συνεργάτες του ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ Soccer School επιθυμούν να εκφράσουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες προς όλους όσοι χθες βράδυ παρέστησαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου στο Δημαρχείο Αγίας Νάπας. Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Με αυτή την ευκαιρία, θέλουμε να επαναλάβουμε πως φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό με μια νέα φιλοσοφία και με γερές βάσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση θα αναλώσουμε όλες μας τις δυνάμεις.

Όλα ξεκινούν από τις μικρές ηλικίες, γι΄ αυτό και στο Ayia Napa Soccer School δίνουμε έμφαση στην σωστή εκμάθηση του αθλήματος, την φυσική κατάσταση και τις δεξιότητες. Ανεβαίνοντας σε μεγαλύτερες ηλικίες θα δουλέψουμε εντατικά προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης της σωστής ποδοσφαιρικής αντίληψης και τακτικής, κάτι που λείπει και που θεωρείται απαραίτητο για να μπορέσει να προχωρήσει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής. Για να είμαστε αποτελεσματικοί, τους προπονητές της Σχολής Ποδοσφαίρου μας θα πλαισιώνουν γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγοι αλλά και ειδικοί σε θέματα αθλητικής ψυχολογίας. Θα πρέπει, επίσης, να πούμε ότι ήδη άρχισε η αναβάθμιση του χώρου όπου καθημερινά θα γίνονται οι προπονήσεις. Πρόκειται για το γήπεδο 10 του Δήμου Αγίας Νάπας, ενώ ήδη άρχισαν οι εργασίες για τη δημιουργία σύγχρονων αποδυτηρίων και χώρων συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών. Θα χρησιμοποιήσουμε σύγχρονες μεθόδους και μέσα αλλά και πρωτοποριακά εργαλεία προπόνησης.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία ήδη άρχισαν. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 97699009

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  chrysomilia
 PAFIA-FC  THOI
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  AC_Omonia
 CHAMPIONS  APOLLON-LADIES
 aeammochostou  apollonlympion
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradioGR
 eradiocy  BLUERACOONFM