Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού: Σάρωσε τα πρωταθλήματα της Π.Ο.Α.Π!

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού: Σάρωσε τα πρωταθλήματα της Π.Ο.Α.Π!

Εκπληκτική χρονιά για τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού, αφού η Σχολή σάρωσε τα πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την Παγκύπρια Ομοσπονδία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου (Π.Ο.Α.Π). Το πρωτάθλημα της Π.Ο.Α.Π, το οποίο διεξάγεται σε παγκύπρια βάση, είναι το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο πρωτάθλημα Ακαδημιών στην Κύπρο. Αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμα της Σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς.  Συγκεκριμένα, η Σχολή του Ολυμπιακού πήρε το πρωτάθλημα Λεμεσού/ Πάφου στις κατηγορίες 2002, 2003, 2005, 2007. Ακόμη στην κατηγορία 2008 η ομάδα του Ολυμπιακού πέτυχε τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλη ομάδα (κατηγορία χωρίς βαθμολογία). Επίσης στην κατηγορία 2006 πήρε τη 2η θέση.

Αναλυτικά:
Η ομάδα 2002 κατέκτησε το πρωτάθλημα με 42 βαθμούς έχοντας 14 νίκες και μόνο μία ήττα. Η ομάδα αυτή πέτυχε 47 γκολ και δέκτηκε 14, έχοντας τη 2η καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία αυτή.

Στην κατηγορία 2003 κατέκτησε το πρωτάθλημα με 35 βαθμούς, πετυχαίνοντας 11 νίκες. Η ομάδα είχε επίσης 2 ισοπαλίες και μόνο 1 ήττα. Σκόραρε 51 γκολ και δέκτηκε 15, έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας.

Η ομάδα του 2004 κατέκτησε την 6η θέση με 22 βαθμούς. Πέτυχε 6 νίκες αλλά είχε και ισάριθμες ήττες. Η ομάδα αυτή, παρόλο που σε κάποια παιχνίδια είχε πολύ καλή απόδοση, δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, αφού σε πολλά παιχνίδια έχασε βαθμούς από ατυχία και μόνο.

Η ομάδα του 2005 κατέκτησε το πρωτάθλημα με 41 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόνο 1 ήττα. Πέτυχε 100 γκολ και δέκτηκε 39 έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα του πρωταθλήματος.

Στην κατηγορία 2006 η ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς κατέκτησε τη 2η θέση με 33 βαθμούς μόλις 2 βαθμούς από τη κορυφή. Η ομάδα αυτή πέτυχε 10 νίκες, είχε επίσης 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Πέτυχε 60 γκολ έχοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αυτής.

Η ομάδα του 2007 κατέκτησε το πρωτάθλημα με 40 βαθμούς έχοντας 13 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Πέτυχε 56 γκολ και δέκτηκε 14 έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας.

Τα πιτσιρίκια του 2008 του Ολυμπιακού Πειραιώς έδειξαν από νωρίς τις δυνατότητες τους, αφού έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, έχοντας 14 νίκες (τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα) 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Πέρα όμως από αυτά η Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς μπορεί να περηφανεύεται γιατί όλα τα παιδιά της μεγαλώνουν με αρχές. Η Σχολή (διοίκηση, εφορεία, γραμματεία και προπονητές), σε συνεργασία με τους γονείς, δίνει μεγάλη έμφαση στη διάπλαση σωστών χαρακτήρων. Γι’ αυτό άλλωστε οι ομάδες του Ολυμπιακού Πειραιώς δεν έχουν εμπλακεί σε διαπληκτισμούς ή καβγάδες με άλλα παιδιά κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Δικαιολογημένα λοιπόν η Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς θεωρείται η νέα μεγάλη δύναμη στο χώρο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στην Κύπρο.

Λόγω και της άμεσης και στενής επαφής με τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ελλάδα, είναι η ακαδημία που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες σε νεαρά ταλέντα να κυνηγήσουν το όνειρο τους στο εξωτερικό, αφού ήδη κάποιοι παίκτες της Σχολής παρακολουθούνται στενά από τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς. Ίσως για κάποιους οι στόχοι που είχαν τεθεί πριν από πέντε χρόνια να ήταν πολύ ψηλοί, στόχοι εκτός πραγματικότητας. Όλοι αυτοί όμως που δουλεύουν γι’ αυτό το οικοδόμημα, μέσα από σκληρή δουλειά, οργάνωση και πειθαρχία, έχουν αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αφού οι στόχοι έχουν επιτευχθεί πλήρως.

Τα πράγματα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Η Διοίκηση της Σχολής και οι προπονητές της, σε συνεργασία με τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ελλάδα, έχουν ήδη θέσει τους στόχους της επόμενης πενταετίας. Διοίκηση, προπονητές και εφορεία συνεχίζοντας στο τρίπτυχο σκληρή δουλειά, οργάνωση και πειθαρχεία, θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για εκπλήρωση των πολύ ψηλών στόχων της επόμενης πενταετίας

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  PAFIA-FC
 chrysomilia  CHAMPIONS
 THOI  AC_Omonia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 apollonlympion  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradioGR
 eradiocy  BLUERACOONFM