Πρωταθλήτρια CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP ΠΑΦΟΥ Ηλικίες 99-2001 η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Χλώρακα

Πρωταθλήτρια CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP ΠΑΦΟΥ Ηλικίες 99-2001 η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Χλώρακα

Πρωταθλήτρια 2014-2015 του CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP ΠΑΦΟΥ αναδείχτηκε η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Χλώρακα, η οποία μετά από μια εξαιρετική πορεία κατέκτησε αήττητη την 1η θέση με 36 βαθμούς έναντι 33 του OLYMPICO ΑΠΟΛΛΩΝ και 28 του μαχητικού ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ. Το συγκρότημα του Πόλυ Πολυκάρπου έδειξε καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο και λίγες αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος έκλεψε την πρωτιά από το OLYMPICO ΑΠΟΛΛΩΝ και τη διατήρησε με 3 βαθμούς ασφαλείας μέχρι το τέλος. Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΛΩΡΑΚΑ σήκωσε το τρόπαιο στην εορταστική φιέστα του πρωταθλήματος που έγινε το Σάββατο 9 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Γιόλου. Την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές έκανε ο Πρόεδρος του σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ κ. Χριστάκης Θεμιστοκλέους και ο Διευθυντής του CYPRUSACADEMIES.COM Τηλέμαχος Αθανασίου.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν και ο Διευθυντής των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς Πάφου κ. Φίλιος Αδάμου ο οποίος για άλλη μια φορά ήταν κοντά στην ομάδα και ήρθε να συγχαρεί προσωπικά τους παίκτες και τον προπονητή Πόλυ Πολυκάρπου για την επιτυχία τους.

Επόμενος σταθμός των Πρωταθλητών Πάφου είναι η αναμέτρηση τους στους SUPER FINALS ΛΕΜΕΣΟΥ ΠΑΦΟΥ με τον πρωταθλητή Λεμεσού. Ερυθρόλευκο χρώμα θα έχει ο σουπερ τελικός καθώς ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΛΩΡΑΚΑΣ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ήταν οι φετινοί Πρωταθλητές σε Πάφο και Λεμεσό.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 THOI  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 chrysomilia  PAFIA-FC
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  AC_Omonia
 CHAMPIONS  APOLLON-LADIES
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  SOUNDCLOUD
 BLUERACOONFM  eradioGR