Εμπειρία Ζωής για 25 Ταλέντα από την Κύπρο στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη!

Εμπειρία Ζωής για 25 Ταλέντα από την Κύπρο στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη!

Επέστρεψε από την Αθήνα η αποστολή των 25 παιδιών από την Κύπρο τα οποία έζησαν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού Πειραιώς στου Ρέντη, με τις αποσκευές γεμάτες από ποδοσφαιρικές εμπειρίες και αξέχαστες ερυθρόλευκες εικόνες. Τα δεκατέσσερα παιδιά προέρχονται από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο με το κλιμάκιο της Πάφου να εκπροσωπείται με 10 εξ΄αυτών! Τα υπόλοιπα έντεκα παιδιά προέρχονται από άλλες ακαδημίες, αφού τα δοκιμαστικά που έγιναν μεταξύ 22 και 25 Μαρτίου ήταν ανοικτά για όλους και έδωσαν την ευκαιρία σε όλα τα ταλαντούχα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και την όλη φιλοσοφία του Ολυμπιακού, δίδοντάς τους παράλληλα και την ευκαιρία να διακριθούν και να επιλεγούν! Οι εντυπώσεις που άφησαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κύπρο ήταν άριστες αφού κατάφεραν να ανταποκριθούν στις υψηλού επιπέδου προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Οι ατομικές αξιολογήσεις των παιδιών μάλιστα έχουν ήδη ολοκληρωθεί και θα παραδοθούν άμεσα στα παιδιά και τους προπονητές τους για σκοπούς περαιτέρω βελτίωσης.

Το πλάνο λοιπόν της Διεύθυνσης για τα παιδιά της Σχολής στην Κύπρο έχει μπει για τα καλά πλέον σε εφαρμογή και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να ανακοινωθούν και τα επόμενα βήματα σε σχέση με κάποια από τα παιδιά που έχουν ξεχωρίσει. Το σημαντικό όμως είναι ότι το όλο πλάνο εδραιώνεται πλέον σε γερές βάσεις με την καθιέρωση διαφόρων δραστηριοτήτων τόσο σε Κύπρο όσο κ σε Ελλάδα στοχεύοντας στο να δίνει συνεχώς την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά της Κύπρου τόσο για δοκιμές αλλά και για εμπλούτιση των ποδοσφαιρικών τους γνώσεων και εμπειριών.

Το cyprusacademies.com σας μεταφέρει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τα δοκιμαστικά, μέσα από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη όπου φιλοξενήθηκαν τα 25 ταλέντα των Σχολών Ολυμπιακού Πειραιώς Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ…

Ταξίδι στο όνειρο για επτά ταλέντα του Ολυμπιακού Πειραιώς Πάφου

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  chrysomilia
 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 PAFIA-FC  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 THOI  CHAMPIONS
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 eradiocy  SOUNDCLOUD