ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Μεγάλες επιτυχίες για το κλιμάκιο Λεμεσού: Με 3 ομάδες στην τελική φάση των grassroots!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Μεγάλες επιτυχίες για το κλιμάκιο Λεμεσού: Με 3 ομάδες στην τελική φάση των grassroots!

Μεγάλες επιτυχίες για το κλιμάκιο Λεμεσού της ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ με τρείς ομάδες του κλιμακίου να παίρνουν πανηγυρικά την πρόκριση τους για την τελική φάση των Πρωταθλημάτων Grassroots της Κ.Ο.Π. Τα τριφυλλάκια της Λεμεσού έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και θα εκπροσωπηθούν στην προημιτελική φάση του πρωταθλήματος με τις ηλικιακές ομάδες 2002,2003 και 2006. Προφανώς στην Λεμεσό υπάρχει άφθονο ταλέντο και σε συνδυασμό με την καλή δουλειά από τους Δήμο Θεοδώρου, Κύπρο Σπύρου και Οδυσσέα Οδυσσέως ήρθε το ποθητό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ 2002 ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Πλέον τα παιδιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι πανέτοιμα να διεκδικήσουν το καλύτερο στην τελική φάση κάνοντας περήφανους τους απανταχού Ομονοιάτες.

ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ 2003 ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΚΥΠΡΟ ΣΠΥΡΟΥ

Μετά από τη χθεσινή κλήρωση της προημιτελικής φάσης η ΟΜΟΝΟΙΑ Κλιμάκιο Λεμεσού κληρώθηκε με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ στην ηλικία 2002 (Γήπεδο: ΚΑΜΑΡΕΣ Λάρνακα ώρα 12:30) ενώ πράσινο ντέρμπυ με την ΟΜΟΝΟΙΑ Κλιμάκιο Λευκωσίας έφερε η κληρωτίδα για τους 2003 (Γήπεδο: PASCAL Λάρνακα ώρα 12:30). Τέλος η ηλικία 2006 θα αντιμετωπίσει το OLYMPICO Πάφου (Γήπεδο: ΚΑΜΑΡΕΣ Λάρνακα ώρα 11:00).

ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ 2006 ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΟΔΥΣΣΕΩΣ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 SOUNDCLOUD  eradioGR