Γιορτή Ακαδημίας Παναγίδη Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ: Μαγική Βραδιά με Βραβεύσεις και Ανακοίνωση για Συνεργασία Έκπληξη!

Γιορτή Ακαδημίας Παναγίδη Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ: Μαγική Βραδιά με Βραβεύσεις και Ανακοίνωση για Συνεργασία Έκπληξη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΔΗ στον πολύ ωραίο χώρο του κοσμικού κέντρου COSMOPOLIS στο Τραχώνι, η οποία περιλάμβανε φαγητό, βραβεύσεις αλλά και μία ευχάριστη ανακοίνωση από πλευράς του Διευθυντή της Ακαδημίας Πανίκου Παναγίδη. Η πολύ όμορφη γιορτή περιελάμβανε επίσης μια πολύ όμορφη παρουσίαση με βίντεο και φωτογραφίες της ακαδημίας κάνοντας τα παιδιά να θυμηθούν την όμορφη αυτή περίοδο που πέρασαν στην Ακαδημία. Η γιορτή ήταν λαμπρή με τα παιδιά να απολαμβάνουν τη βραδιά με το μετάλλιο της ανταμοιβής της προσπαθειας τους κρεμμασμένο στο λαιμό τους.

Επίσημοι καλεσμένοι ήταν στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τραχωνίου Κυριάκος Χριστοδούλου, ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Τραχωνίου Μηνάς Κοκκινόβουκκος, ο Τάσος Κυριάκου παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής ποδοσφαίρου και ο Τηλέμαχος Αθανασίου ως εκπρόσωπος των παιδικών πρωταθλημάτων του cyprusacademies.com.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΛΑΒΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Οι βραβεύσεις έγιναν μέσα σε πολύ όμορφο κλίμα με τους αστέρες της ακαδημίας να ποζάρουν περήφανοι με το μετάλλιο τους στον φακό του cyprusacademies.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΛΑΒΑΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΒΟΥΚΚΟ

Ο κ. Παναγίδης προλογίζοντας της εκδήλωση εκτός από τους επίτιμους καλεσμένους, ευχαρίστησε τα παιδιά και τους γονείς για την ομαδικότητα, την άρτια συνεργασία και την υπομονή που επέδειξαν όλο αυτό το διάστημα.

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο κ. Παναγίδης δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλο το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας με το οποίο συνεργάζονται συγκροτώντας μια πολύ πετυχημένη ομάδα, Βαλεντίνο Αριστείδου, Βαλεντίνο Παρασκευά και Ελένιο Παναγίδη. Τέλος ευχαρίστησε θερμά τη σύζυγο του για την υπομονή της και την υποστήριξη που του παρέχει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος ο κ. Παναγίδης ανακοίνωσε ότι η Ακαδημία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για συνεργασία με έναν πολύ μεγάλο Ευρωπαϊκό Σύλλογο, μέσω του οποίου τα ταλέντα της Ακαδημίας θα έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν.

ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τραχωνίου Κυριάκος Χριστοδούλου εξήρε τη σημασία του έργου που επιτελεί η Ακαδημία Παναγίδη και τα οφέλη λειτουργίας της στην Κοινότητα η οποία θέλει τα παιδιά να αθλούνται ώστε να τα κρατά μακριά από κακές προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το cyprusacademies.com ήταν εκεί και σας προσφέρει αποκλειστικές εικόνες και ήχο από την υπέροχη αυτή βραδιά.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Με το φακό του cyprusacademies.com

ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ CYPRUSACADEMIES.COM

ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

ΕΚΑΝΑΝ ΘΡΑΥΣΗ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ CYPRUSACADEMIES.COM ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΩΝΤΑΣ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

ΜΑΓΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ COSMOPOLIS

ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ

ΜΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ

Ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΦΥΓΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  AC_Omonia
 THOI  CHAMPIONS
 APOLLON-LADIES  chrysomilia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 eradioGR  SOUNDCLOUD