ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Κλιμάκιο Λεμεσού: Καλοκαιρινές Δραστηριότητες για παιδιά 6-15 ετών

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Κλιμάκιο Λεμεσού: Καλοκαιρινές Δραστηριότητες για παιδιά 6-15 ετών

Δεν σταμάτησαν να δουλεύουν λεπτό οι Ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ στη Λεμεσό. Οι προπονήσεις στην Ακαδημία συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού διευθυντή κ. Νέναντ Στάροβλαχ ο οποίος πλαισιώνεται από ένα πολύ επιτυχημένο τιμ προπονητών. Η λέξη επιτυχημένο είναι αυτή που ακριβώς ταιριάζει αφού οι επιτυχίες του κλιμακίου της Λεμεσού φέτος ήταν πολλές κάνοντας υπερήφανη την πράσινη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Αποκορύφωμα όλων των επιτυχιών ήταν η κατάκτηση του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Grassroots στην ηλικιακή κατηγορία 2006, ενώ την πρωτιά κατέκτησαν και οι 2008-09 και 2004 στο CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP Λεμεσού-Πάφου.

PERSONAL TRAINING υπό τις οδηγίες του Νέναντ Στάροβλαχ

Για όσα παιδιά επιθυμούν στο γήπεδο Ερμή στα Πολεμίδια διεξάγονται εξατομικευμένες ατομικές προπονήσεις ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών (από 6-15 ετών). Οι προπονήσεις γίνονται από τον κ. Νεναντ και την προπονητική ομάδα του και στόχο έχουν την βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης του κάθε ποδοσφαιριστή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ προσφέρει την πρώτη προπόνηση ΔΩΡΕΑΝ σε όποιο παιδί επιθυμεί να πάρει μία γεύση της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται. Οι προπονήσεις γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 17:00 μέχρι τις 19:00 και σε αυτές μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από όλες τις ακαδημίες. Για πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στα τηλέφωνα 99 217820 (κ. Νέναντ Στάροβλαχ) και 99 307797 (Άθως Μακρή).

Ξεκίνησε και το SUMMER CAMP

Ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία την 1η Ιουλίου το καθιερωμένο καλοκαιρικό καμπ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ στη Λεμεσό το οποίο περιλαμβάνει καθημερινό πρόγραμμα στην παραλία αλλά και στο γήπεδο. Στόχος του summer camp είναι να ψυχαγωγήσει τα παιδιά αλλά και να τους δώσει την ευκαιρία να βελτιώσουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες. Το καμπ είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά και οι εγγραφές συνεχίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στα τηλέφωνα 99 217820 (κ. Νέναντ Στάροβλαχ), 99 307797 (Άθως Μακρή).

Συγκρότηση ομάδας U13 (2002-2003)

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Κλιμάκιο Λεμεσού ανακοινώνει τη δημιουργία κλιμακίου U13 στη Λεμεσό με στόχο τη συμμετοχή στα επίσημα πρωταθλήματα της Κ.Ο.Π. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλεί όσα παιδιά ενδιαφέρονται να ενισχύσουν την προσπάθεια του κλιμακίου και να γίνουν μέλη της ομάδας U13 να επικοινωνήσουν σε ένα από τα τηλέφωνα 99 217820, 99 307797, 99 650588 και 99 336520. Οι εγγραφές άρχισαν για όλα τα ηλικιακά τμήματα!

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  CHAMPIONS
 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 THOI  chrysomilia
 apollonlympion  aeammochostou
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 eradiocy  SOUNDCLOUD