Categorized | ΚΥΠΡΟΣ

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στις Ακαδημίες της Πρωταθλήτριας Ιταλίας Γιουβεντους στη Λεμεσό

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στις Ακαδημίες της Πρωταθλήτριας Ιταλίας Γιουβεντους στη Λεμεσό

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΡΧΙΣΑΝ!!! Η ακαδημία JUVENTUS SOCCER SCHOOLS ανοίγει τις πόρτες της σε αγόρια και κορίτσια και προσφέρει προπονητικά προγράμματα σχεδιασμένα από το Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου της JUVENTUS. Εάν είσαι 5-15 ετών, τώρα είναι η ευκαιρία να ζήσεις την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία μέσα από το καλύτερο μοντέλο ακαδημιών της Ιταλίας, στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις των JUVENTUS SOCCER SCHOOLS στη περιοχή Παλώδιας. Για εγγραφές και πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 99 08 57 08. Οι Ακαδημίες της νταμπλουχου Ιταλίας Γιουβέντους προσφέρουν στα παιδιά μια υγιή ενασχόληση με το ποδόσφαιρο βασισμένη πάνω στις αρχές του fair play. Oι προπονήσεις γίνονται στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο S.P.ATHLETICO στην Παλώδια και στο Κοινοτκό Στάδιο Μουτταγιάκας μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον εκπαίδευσης των παιδιών.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Άκρως επιτυχημένη ήταν η περσινή περίοδος για της ακαδημίες της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ στη Λεμεσό. Οι διαδεχόμενες επιτυχίες των ομάδων 2007 και 2008-09 οι οποίες κατέκτησαν το ένα τουρνουά μετά το άλλο αποδεικνύουν αναμφισβήτητα την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τις μικρές ηλικίες.

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ

Η παρουσία επίσης του Ιταλού Territorial Coordinator της JUVENTUS Christian Miccono στα πρόσφατα επιτυχημένα δοκιμαστικά με την παρουσία πάρα πολλών παιδιών, δείχνει τη διαρκή υποστήριξη και τη στενή παρακολούθηση των ταλέντων από τον ιστορικότερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της Ιταλίας.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΜΠ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ

Στοχος των ακαδημιών της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ είναι η σωστή ποδοσφαιρική αλλά και σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Το σύστημα προπόνησης είναι κτισμένο έτσι ώστε τα παιδιά να θέτουν από την αρχή τις σωστές βάσεις για το κτίσιμο του ποδοσφαιρικου τους προφιλ. Η απόδοση όμως στο γήπεδο πρέπει να είναι συνιφασμένη και με τη σχολική επίδοση κάτι που θεωρείται ως βασική αρχή στις ακαδημίες της Γιουβέντους.

1Η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2007 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ CALCIOMANIA

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πολύ σπουδαία δουλειά κάνουν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας στη Λεμεσό Παναγιώτης και Σάββας Σωκράτους. Δυο νεαρά παιδιά με πολύ όρεξη για δουλεια και άρτια καταρτισμένα επαγγελματικά, έχουν φτιάξει στο αθλητικό κέντρο S.P.ATHLETICO το εργοστάσιο ταλεντων της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Με την καθοδήγηση πάντα του Ιταλικού Συλλόγου οι υπευθυνου της Γιουβέντους στη Λεμεσό επενδύουν στο Κυπριακό ταλέντο και ευχή όλων μας θα ήταν να δουμε κάποιο Κύπριο ποδοσφαιριστή στη μεγαλύτερη ομάδα της Ιταλίας!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ CHRISTIAN MICCONO

REGISTER WITH THE ACADEMY OF THE ITALIAN CHAMPIONS JUVENTUS SOCCER SCHOOLS are now opening in Limassol and are offering to local boys and girls coaching programs designed by the Juventus University in Turin. If you are between 5-12, now is your chance to live the absolute football experience based on the best football academy model of Italy, at the JUVENTUS SOCCER SCHOOLS premises in Palodia area. For registrations and info please contact us at 99 093242 (English speakers).

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 CHAMPIONS  APOLLON-LADIES
 chrysomilia  AC_Omonia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  PAFIA-FC
 THOI  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradioGR
 eradiocy  BLUERACOONFM