Λαμπρή Παρουσίαση των Αγωνιστικών Τμημάτων της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ (video-photos)

Λαμπρή Παρουσίαση των Αγωνιστικών Τμημάτων της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ (video-photos)

Σε μια φαντασμαγορική τελετή που έγινε την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 η Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ παρουσίασε στο Γ΄Δημοτικό Σχολείο Ύψωνα το ρόστερ των ομάδων της για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ύψωνα κ. Άριστος Αριστείδου Παλουζάς, ο βουλευτής κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, Πρόεδρος του Σωματείου κ. Παντελής Γεωργίου, ο Β΄ Πρόεδρος του Σωματείου κ. Σταύρος Πόρακος, ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Βλάμης Γεωργίου και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και το προπονητικό τιμ όλων των αγωνιστικών τμημάτων της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ.

Από πολύ νωρίς το αμφιθέατρο του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου άρχισε να γεμίζει από κόσμο ο οποίος ήρθε να δει από κοντά τα νέα αποκτήματα της ομάδας αλλά και τα παιδιά των ακαδημιών.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Βλάμης Γεωργίου ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δυναμική του παρουσία αλλά και για τη στήριξη του προς το Σωματείο. Ο κ. Βλάμης επισήμανε τον στόχο της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ που είναι η προώθηση των νεαρών της ταλέντων στην πρώτη ομάδα.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ Παντελής Γεωργίου. Ο κ. Γεωργίου εξήρε τη συνεργασία και την ομαδικότητα τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και της προπονητικής ομάδας η οποία οδηγεί στα σημερινά άριστα αποτελέσματα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Γεωργίου στα φετινά νεαρά ταλέντα που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα αλλά και στη σημαντική ενίσχυση του ρόστερ της πρώτης ομάδας.


Ο Δήμαρχος Ύψωνα Άριστος Αριστείδου Παλουζάς χαιρέτισε την εκδήλωση συγχαίροντας τη Διοίκηση της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ για τη μακροχρόνια προσπάθεια και ευχήθηκε η ομάδα να ανεβεί στην Β΄ Κατηγορία. Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Ύψωνα έκρυβε και τη μεγάλη είδηση καθώς ανακοινώσε πως όλα έχουν τροχοδρομηθεί για την έναρξη των εργασιών του ιδιόκτητου γηπέδου της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ.


Πολλά συγχαρητήρια έδωσε στη Διοίκηση της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ και ο βουλευτής κ. Ανδρεας Μιχαηλίδης τόσο για την οργάνωση και την επαγγελματικότητα τους όσο και για την πετυχημένη λειτουργία των ακαδημιών. Ταυτόχρονα επισημανε πόσο σημαντική ήταν η ενοποίηση των δυο σωματείων πέρα από οποιεσδήποτε πολιτικές παποιθήσεις και διαχωρισμούς. Ο κ. Μιχαηλίδης κάλεσε μάλιστα όλα τα παιδιά να σηκωθούν όρθια καταχειροκροτούμενα από όλο τον κόσμο.

Η λαμπρή εκδήλωση της Ε.Ν.Υ. άρχισε με την επίσημη παρουσίαση των νέων της αποκτημάτων. Μεγάλο μπαμ έκανε η μεταγραφή του γνωστού από τη θητεία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ και σε άλλες ομάδες τερματοφύλακα Δημήτρη Λεονή ο οποίος μαλιστα θα αναλάβει και την ειδική εκπαίδευση των νεαρών τερματοφυλάκων της Ακαδημίας. Επίσης καταχειροκροτούμενοι από τους φίλους της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ παρουσιάστηκαν οι Βαρνάβας Ξιουφαρίδης, Γιώργος Κωνσταντή, Νίκος Παναγίδης, Μάριος Γκρουμή, Βλάσης Στυλιανού, Μάριος Χρίστου, Αντρέας Ττοφή και Γιώργος Βασιλείου. Ακολούθησε η παρουσίαση των 8 νεαρών που ενισχύουν από φέτος την πρώτη ομάδα. Πρόκειται για τους Αντώνη Μάρτιν, Λάμπρο Καραπατεα, Γιώργο Χριστοδούλου, Στέλιο Αταλιώτη, Κυριάκο Βαφέα, Γιάννη Νικολάου, Κωνσταντίνο Ευαγγέλου, Στέφανο Κυριάκου και Γιώργο Κόρακο.


Τέλος την τιμητική τους είχαν τα παιδιά των ακαδημιών τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και τιμήθηκαν με μετάλλιο από τους επίσημους προσκεκλημένους της εκδήλωσης. Τα προγράμματα προπονήσεων της νέας περιόδου μοιράστηκαν στους μικρούς αστέρες της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ ενώ έγιναν εγγραφές και σημαντικές αγορές καρτών διαρκείας τις οποίες μπορείτε να προμηθεύεστε στην ειδική τιμή των 50 ευρώ.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και άλλη μια νέα περίοδος ξεκινά για το Σωματείο της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ. Ο πήχης όσο αφορά τους στόχους μπήκε ψηλά αφού πεποίθηση όλων είναι πως η ομάδα σιγά σιγά ανεβαίνει τα σκαλοπάτια που θα οδηγήσουν στα σαλόνια των μεγάλων κατηγοριών. Σημαντική ώθηση με πράξεις όχι μόνο με λόγια θα δοθεί στα νεαρά ταλέντα της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ που αποτελούν το μέλλον του Σωματείου αλλά και του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Το CYPRUSACADEMIES.COM ήταν εκεί και μάλιστα κάλυψε την εκδήλωση με live link στο facebook. Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ για τη θερμή φιλοξενία και ιδιαίτερα τη Μαριάννα Παναγιώτου η οποία βοήθησε στα μέγιστα ώστε να σας παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ από την εκδήλωση.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΕΟΝΗ ΕΚΑΝΕ Η Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ

ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΗΣ Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΒΛΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TIM ΣΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΒΛΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΠΥΡΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΜΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΟΥΚΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 chrysomilia  APOLLON-LADIES
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  AC_Omonia
 THOI  CHAMPIONS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 aeammochostou  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  eradiocy
 SOUNDCLOUD  BLUERACOONFM