Categorized | SOCCER CAMPS

TOR TRE TESTE: Ολοκληρώθηκε το 1ο CAMP Επιλογής Ποδοσφαιριστών από Ιταλούς Προπονητές (photos-video)

TOR TRE TESTE: Ολοκληρώθηκε το 1ο CAMP Επιλογής Ποδοσφαιριστών από Ιταλούς Προπονητές (photos-video)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο CAMP Επιλογής Ποδοσφαιριστών της TOR TRE TESTE στην Κύπρο. Στο καμπ που έγινε στα γήπεδα Καρανικόλα στη Λεμεσό στις 7, 8 και 9 Ιουλίου συμμετείχαν πέραν των 100 παιδιών γεννημένα από το 1999 μέχρι και το 2006. Την ευθύνη διοργάνωσης του TOR TRE TESTE στην Κύπρο είχε ο αντιπρόσωπος της Ιταλικής Ακαδημίας στην Κύπρο Δήμος Θεοδώρου. Μεγάλη τιμή για το Κυπριακό ποδόσφαιρου αποτέλεσε η παρουσία στο καμπ δυο μεγάλων μορφών του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Οι Mauro Gattanella και Gianni Petrocchi τίμησαν με την παρουσία τους το καμπ και πέρασαν από κόσκινο όλους τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν.


Οι Ιταλοί ήταν από την αρχή ξεκάθαροι ως προς τις προθέσεις τους, τον τρόπο επιλογής των ποδοσφαιριστών καθώς και για τη διαδικασία επιλογής. Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την έναρξη του καπμ ενεργώντας άκρως επαγγελματικά οι Ιταλοί απευθύνθηκαν πρώτα στα παιδιά δίνοντας όλες τις απαραίτητες οδηγίες και ζητώντας απόλυτη αυτοσυγκέντρωση, προσπάθεια και σοβαρότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του καμπ.

VIDEO: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ GIANNI PETROCCHI

Ακολούθως κάλεσαν όλους τους γονείς των παιδιών και τους ξεκαθάρισαν το πώς θα γίνει η επιλογή των ποδοσφαιριστών και τι θα χρειαστεί να γίνει αφού επιλεχθούν κάποιοι . Επίσης παρακάλεσαν τους γονείς να κρατήσουν απόσταση από τη διαδικασία του καμπ αφήνοντας τα παιδιά ελεύθερα να εκτελέσουν τις διάφορες ασκήσεις και τα τεστ χωρίς να τα επηρεάζουν με εξωτερικές παρεμβάσεις.

VIDEO: ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ

Οι δυο μεγάλες μορφές του Ιταλικου ποδοσφαίρου έφυγαν απόλυτα ικανοποιημένες από την Κύπρο έχοντας μάλιστα στο μπλοκάκι τους τα ονόματα τεσσάρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι τον Οκτώβριο θα ταξιδέψουν στην Ιταλία αναζητώντας το ποδοσφαιρικό τους όνειρο!

Η άλλη μεγάλη είδηση του καμπ είναι η σύναψη συνεργασίας με τον έμπειρο Κύπριο προπονητή Δήμο Θεοδώρου ο οποίος συνεργάστηκε άψογα με τους Mauro Gatanella και Gianni Petrotchi. Ο κ. Θεοδώρου ως αντιπρόσωπος της TOR TRE TESTE στην Κύπρο θα έχει άμεση επαφή με τη διάσημη Ιταλική Ακαδημία με σκοπό την ανίχνευση των ταλέντων και φυσικά και για την επόμενη διοργάνωση που θα γίνει του χρόνου.

VIDEO: TOR TRE TESTE CAMP ΚΥΠΡΟΣ 2015

Άλλη μια πάρα πολύ σημαντική παρουσία στο καμπ η οποία συνέβαλε τα μέγιστα ώστε αυτό να στεφθεί με επιτυχία, ήταν αυτή του Βαλάντη Σπανίδη από την TOR TRE TESTE Θεσσαλονίκης. Ο έμπειρος τεχνικός έχοντας πολύχρονη πείρα από τη συνεργασία του με την Ιταλική ακαδημία βοήθησε τόσο στη διοργάνωση όσο και στο τεχνικό κομμάτι του καμπ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι μέσω της ίδιας διαδικασίας η TOR TRE TESTE  έχει τεσσερις δικούς της ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται πλέον με τα χρώματα της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, της ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ, της ΤΖΕΝΟΑ και τη ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ!

Το 1ο CAMP Επιλογής Ποδοσφαιριστών από Ιταλούς προπονητές ολοκληρώθηκε με μια ωραία εκδήλωση όπου τα παιδιά πήραν τα αναμνηστικά τους διπλώματα ενώ οι γονείς των παιδιών που επιλέχθηκαν κλήθηκαν σε κλειστή συζήτηση με τους Mauro Gattanella και Gianni Petrocchi για τα περαιτέρω που αφορούν το θέμα της μετάβασης των παιδιών στην Ιταλία.

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο Υπεύθυνος διοργάνωσης του TOR TRE TESTE στην Κύπρο Δήμος Θεοδώρου θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους Mauro Gattanella, Gianni Petrocchi, Βαλάντη Σπανίδη και όσους εργάστηκαν ώστε να στεφθεί με επιτυχία το 1ο CAMP Επιλογής Ποδοσφαιριστών από Ιταλούς προπονητές. Θερμές ευχαριστίες επίσης προς όλα τα παιδιά που συμμετείχαν καθώς επέδειξαν σοβαρότητα και πειθαρχία και που φυσικά άφησαν ικανοποιημένους με το ταλέντο τους τους Ιταλούς προπονητες. Ευχαριστίες επίσης προς τους γονείς των παιδιών οι οποίοι ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες αφήνοντας τα παιδιά τους να παίξουν ελεύθερα. Τέλος ο κ. Θεοδώρου ευχαριστεί θερμά το Αθλητικό Κέντρο Καρανικόλα για τη φιλοξενία του camp καθώς και το cyprusacademies.com για την προβολή και προώθηση του καμπ. Ο σχεδιασμός και για το επόμενο καμπ έχει ήδη αρχίσει!

Mauro Gattanella, Δήμος Θεοδώρου, Gianni Petrocchi Μια δυνατή συνεργασία μόλις ξεκίνησε…

Με τον φακό του cyprusacademies.com

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  APOLLON-LADIES
 AC_Omonia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 THOI  CHAMPIONS
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  chrysomilia
 aeammochostou  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  SOUNDCLOUD
 eradioGR  BLUERACOONFM