ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA: Έναρξη Εγγραφών για την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2015-2016

ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA: Έναρξη Εγγραφών για την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2015-2016

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016. Με την προπονητική εμπειρία των Ιωάννου Γιάννου και Ευθύμιου Παλαιοχωρίτη (κάτοχοι διπλωμάτων UEFA A) οι οποίοι πλαισιώνονται από ένα άρτια καταρτισμένο προπονητικό τιμ η ακαδημία ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA είναι η μακροβιότερη ακαδημία στην πόλη της Λεμεσού. Μέσα στα 15 χρόνια λειτουργίας της η ακαδημία ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA έχει να αναδείξει πολλές μοναδικές στιγμές και επιτυχίες.

ΠΟΛΛΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Η επαγγελματική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία έχει αναδείξει πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι σήμερα αγωνίζονται στην ΑΕΛ, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, το ΑΠΟΕΛ και άλλες ομάδες. Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην Παναγιώτα Δημητρίου, παίκτρια πλέον της ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES η οποία είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA και η οποία αγωνίζεται πλέον στο ανώτερο ποδοσφαιρικό επίπεδο στο Champions League Γυναικών!

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΥΓΙΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Οι προπονήσεις γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA που βρίσκεται παρά του κυκλικού κόμβου των Πολεμιδιών στην περιοχή του νέου JUMBO. Το γήπεδο διαθέτει έναν από τους καλύτερους φυσικούς χλωοτάπητες της Λεμεσού, γυμναστήριο και κυλικείο. Στα τμήματα της ακαδημίας απασχολούνται παιδιά γεννημένα από το 2010 μέχρι και το 2003.

ΤΟ FAIR PLAY ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ

Η Ακαδημία ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA συμμετέχει ανελλιπώς σε όλα τα πρωταθλήματα, σε τοπικά και διεθνή τουρνουά ενώ κάθε χρόνο συμμετέχει με την ομάδα beach soccer στο καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο που διοργανώνει ο ΠΑ.Σ.Π. Η ακαδημία διαθέτει τμήματα αρχαρίων αλλά και επίλεκτων με όλα τα παιδιά να αγωνίζονται κάθε Σαββατο σε κάποιο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για επιτυχίες και διακρίσεις τι να πρωτοπεί κανείς. Από τις επιτυχίες της περσινής χρονιάς ξεχώρισαν οι κατακτήσεις των πρώτων θέσεων στο Διεθνές Πασχαλινό Τουρνουά που έγινε στην Κρήτη, η στέψη της ως Πρωταθλήτριας Λεμεσού Πάφου στην ηλικιακή κατηγορία 2008-2009 του CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP, αλλά και η τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του ΠΑΣΠ OPAP BEACH SOCCER στο οποίο η Ακαδημία ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA έχει 6 παρουσίες σε τελικό!

Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES) ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΘΥΜΙΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΟ ΙΩΑΝΝΟΥ

Πολλές ήταν οι πρώτες θέσεις και οι διακρίσεις σε πολλά τουρνουά για όλα τα ηλικιακά τμήματα της ακαδημίας ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA η οποία έχει ως κύριο στόχο την υγιή ποδοσφαιρική ενασχόληση των παιδιών με το ποδόσφαιρο κτισμένη πάνω σε σωστά πρότυπα και σωστές ποδοσφαιρικές βάσεις. Η διαμόρφωση αθλητών με χαρακτήρα είναι το κύριο συστατικό της ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης των παιδιών που απασχολούνται στην ακαδημία μας.

ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Στην ακαδημία ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA θα λειτουργεί από φέτος και τμήμα κοριτσιών με σκοπό τη στελέχωση και δημιουργία της “ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA LADIES”. Η Ακαδημία μας διαθέτει μεταφορικό μέσο. Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στα τηλέφωνα 99 416789 Ιωάννου Γιάννος, 99619555 Ευθύμιος Παλαιοχωρίτης. ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 4-5:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εικόνες και Βίντεο από τον τελικό Ακαδημιών του PASP – OPAP BEACH SOCCER 2015

Λάμψη Αστέρων στη Γιορτή της Ακαδημίας ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA! Βίντεο και Εικόνες

Super Finals Λεμεσού – Πάφου Ηλικίες 2008-09: Το “Σήκωσε” η Ακαδημία ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA

Κρίστια Κούπη της Ακαδημίας ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA: Τα διαμάντα ξεχωρίζουν απ’ τη λάμψη τους!

ΙΩΑΝΝΟΥ CALCIOMANIA Ηλικίες 2008-09: Πρωταθλήτρια CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP 2014-2015 Βίντεο & Εικόνες

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 AC_Omonia  chrysomilia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  APOLLON-LADIES
 CHAMPIONS  PAFIA-FC
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  THOI
 apollonlympion  aeammochostou
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradioGR  eradiocy