Έναρξη Εγγραφών στις Σχολές Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Πάφου

Έναρξη Εγγραφών στις Σχολές Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Πάφου

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου του Πρωταθλητή Ελλάδος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανακοινώνουν την έναρξη εγγραφών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016. Στις Σχολές γίνονται δεκτά παιδιά από τεσσάρων μέχρι και 16 ετών ενώ λειτουργούν τρία ερυθρόλευκα κλιμάκια στη Χλώρακα, τα Πετρίδια και στην Πόλη Χρυσοχούς. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 99578230, 99920400 και 99448362.

ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΛΙΚΑΚΙΟΥ ΠΑΦΟΥ

Οι στόχοι και οράματα μας είναι απόλυτα συνυφασμένα με το μεγαλείο του Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά και τον τρόπο σκέψης και την όλη φιλοσοφία στην λειτουργία των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Με συνθήματα λοιπόν όπως: «ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ» , «ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ» , « ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ», «ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ», προχωρούμε μπροστά με βάση πάντοτε την όλη φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης του επίσημου Ολυμπιακού Πειραιώς για την υλοποίηση των μακροπρόθεσμων πλάνων μας.

ΑΡΤΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Με προπονητές και εφόρους άρτια εκπαιδευμένους και καταρτισμένους, οι οποίοι να συνδυάζουν τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις, με την εμπειρία στον τομέα οργάνωσης και διαχείρισης ακαδημιών, και που να δουλεύουν ακούραστα και ασταμάτητα, με ζήλο, ήθος και ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη για τα παιδιά, στοχεύουμε σίγουρα και οραματιζόμαστε την δημιουργία τέτοιων συνθηκών ούτως ώστε όλα τα παιδιά να νιώθουν άνετα και ευχάριστα και πάνω από όλα να γυμνάζονται σε ένα περιβάλλον φιλικό, υγιές και ασφαλή. Πέραν από κάτοχοι προπονητικού διπλώματος, οι προπονητές μας είναι επίσης κάτοχοι διπλωμάτων παροχής πρώτων βοηθειών γεγονός το οποίο βοηθάει στον τομέα ασφάλειας και υγείας των παιδιών αλλά και όλων των παρευρισκομένων στους χώρους προπόνησης.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΩΣΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ

Η διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων μέσα από την σωστή διαπαιδαγώγηση και καθοδήγηση των παιδιών από τους προπονητές μας είναι επίσης υψίστης προτεραιότητας για την σχολή μας και βασική επιδίωξη μας είναι όπως όλα τα παιδιά της σχολής να ξεχωρίζουν ως άτομα με ήθος και αξιοπρέπεια. Επιδίωξη μας επίσης, είναι σίγουρα η δημιουργία πειθαρχημένων και εργατικών ατόμων, με όνειρα και φιλοδοξίες, αξίες και ιδανικά τα οποία σίγουρα αν αναπτυχθούν σωστά θα βοηθήσουν τα μικρά παιδιά στην πορεία της προσωπικής τους ανέλιξης τόσο ως μαθητές όσο και στην μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα. Προς επίτευξη όλων των πιο πάνω, σαν Σχολή έχουμε επεξεργαστεί και εισαγάγει διάφορα κίνητρα και βραβεία τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο ανάμεσα στα διάφορα ηλικιακά τμήματα γεγονός το οποίο βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν τις πιο πάνω ανθρώπινες αξίες.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Μεγάλο ρόλο επίσης, και αρκετά υποβοηθητικό ως προς την επιτυχία των πιο πάνω στόχων είναι η ανάπτυξη και η διατήρηση μιας τακτής και σωστής και εποικοδομητικής επαφής και επικοινωνίας ανάμεσα στην σχολή και τους ίδιους τους γονείς των παιδιών. Η ανταλλαγή απόψεων και εισηγήσεων, η άμεση παράθεση παραπόνων αλλά και η καλόπιστη κριτική, μα πάνω από όλα η κατανόηση και η υπομονή εκ μέρους των γονέων καθώς και η σωστή και ειλικρινής σχέση και συνεργασία τους μαζί μας θα έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στην όλη δράση και λειτουργία της σχολής μας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Σαν Σχολή ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στοχεύουμε επίσης στην δημιουργία ποδοσφαιριστών ψηλού επιπέδου που θα τους δοθεί η ευκαιρία μια μέρα να αγωνιστούν σε μεγάλες ομάδες και μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, Η σχέση και επαφή που έχουμε με το άθλημα του ποδοσφαίρου, εδώ και πολλά χρόνια, τόσο σε τοπικό όσο και σε επίπεδο Ευρωπαϊκό, μας κάνει να πιστεύουμε στους δικούς μας νέους και το πλούσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο τους. Αυτό που χρειάζεται, είναι σίγουρα η σωστή και μεθοδική προπόνηση τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, η σωστή επιστημονική καθοδήγηση και η διαρκείς παρακολούθηση του ποδοσφαιριστή, η τακτική επαφή τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και με τους γονείς του, η στήριξη του ποδοσφαιριστή ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές της πορείας του τόσο από τους προπονητές και υπευθύνους της Σχολής όσο και από τους γονείς και προπάντων η σκληρή και επίμονη προσπάθεια από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αν πραγματικά θέλει μια μέρα να φτάσει ψηλά.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Με έμφαση την συμμετοχή των παιδιών σε αμέτρητα φιλικά παιγνίδια, σε διάφορα επίσημα και ανεπίσημα τουρνουά και πρωταθλήματα αλλά και σε διάφορες άλλες ομαδικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες στοχεύουμε στην δημιουργία όλων εκείνων των κατάλληλων, ασφαλών και ευχάριστων συνθηκών άσκησης για τα παιδιά.

SCOUTING

Επιπλέον και πιο βασικό, ο Ολυμπιακός Πειραιώς έχει καταφέρει να διευρύνει το δίκτυο εντοπισμού και παρακολούθησης (scouting) νεαρών εξελίξιμων ποδοσφαιριστών αποκτώντας έτσι πλεονέκτημα έναντι των διαφόρων άλλων ανταγωνιστών του. Εξάλλου, μέσα από τον τρόπο λειτουργίας και την όλη φιλοσοφία των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς, προσπάθεια μας πέραν από την διαπαιδαγώγηση και την ψυχαγωγία, είναι η προώθηση όλων των πιο πάνω εξελίξιμων παιδιών που διαθέτουν αναπτυγμένες ποδοσφαιρικές ικανότητες αλλά και τις απαραίτητες προϋποθέσεις, (θέληση, πειθαρχία, σωστή γονική και τεχνική υποστήριξη), για να αγωνιστούν σε διάφορες ομάδες αναλόγως πάντοτε του ποδοσφαιρικού επιπέδου στο οποίο βρίσκονται.

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΜΑΣ

Η παρουσία δε, σχεδόν κάθε χρόνο, όλων των απόφοιτων ποδοσφαιριστών μας, σε διάφορες εφηβικές και παιδικές ομάδες της Κύπρου, στοχεύει επίσης στην δημιουργία ειλικρινές και υγιές σχέσεων αλλά και συνεργασιών με όλες τις τοπικές ομάδες ενώ αποδεικνύει παράλληλα και την όλη προσπάθεια μας για στήριξη και προώθηση των παιδιών που βρίσκονται κοντά μας. Στην Πάφο τα κλιμάκια μας συνεργάζονται με τον Ακρίτα Χλώρακας μέσω του οποίου φέτος τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές μας μετεγγράφηκαν στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ! Επιπλέον κάποια ταλεντα μας που πέρασαν από τα δοκιμαστικά στου Ρέντη παρακολουθούνται στενά από τους ανθρώπους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το όλο πρόγραμμα εμπεριέχει είδη προπόνησης προσαρμοσμένα για όλες τις ηλικίες και είναι διαμορφωμένο για να καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός ποδοσφαιριστή στην σύγχρονη ποδοσφαιρική εποχή που ζούμε. Υπό την καθοδήγηση του επίσημου Ολυμπιακού Πειραιώς και του εκάστοτε τεχνικού διευθυντή των σχολών ποδοσφαίρου, τα κλιμάκια Πάφου ανταποκρίνονται πλήρως και εφαρμόζουν πιστά το γενικότερο προπονητικό πλάνο.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Το προπονητικό μας πρόγραμμα στοχεύει στο να προσφέρει στους ποδοσφαιριστές όλα τα εφόδια που χρειάζονται, έτσι ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες ποδοσφαιρικές γνώσεις και δεξιότητες, για να είναι σε θέση να δοκιμαστούν είτε στον Ολυμπιακό Πειραιώς η σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα αναλόγως του επιπέδου τους. Στοχεύουμε επίσης στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των ποδοσφαιριστών (σωματική, πνευματική, συναισθηματική). Το όλο πλάνο και πρόγραμμα προπονήσεων εμπεριέχει αναπτυγμένο σύστημα αξιολόγησης, συνεχές παρακολούθησης, εργομετρικών και άλλου είδους εξετάσεων καθώς και καθοδήγησης των παιδιών με στόχο πάντοτε τον εντοπισμό των ελλείψεων βοηθώντας έτσι στην συνεχή βελτίωση.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  CHAMPIONS
 chrysomilia  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 AC_Omonia  THOI
 APOLLON-LADIES  PAFIA-FC
 Agia-Napa-Ladies-F.C  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 eradiocy  SOUNDCLOUD