Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γιόλου

Ξεκίνησαν οι Εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γιόλου

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στην ακαδημία ποδοσφαίρου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016. Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ιδρυθείς το 1970 με έδρα τη Γιόλου έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη των ακαδημιών του καθώς σήμερα συμμετέχουν στις προπονήσεις πέραν των 50 παιδιών. Στις Ακαδημίες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ γίνονται δεκτά παιδιά από 5 μέχρι 17 ετών. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99 613436

Επίσης δεχόμαστε αιτήσεις και από κορίτσια τα οποία θέλουν να μυηθούν στα μυστικά του ομορφότερου παιχνιδιού στον πλανήτη.

Στις Ακαδημίες του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ εντάσσονται και παιδιά από γειτονικές κοινότητες όπως Μηλιού, Θελέτρα, Κάθηκας, Πολέμι, Ψάθι, Δρύμου, Χούλου κ.α.

Στόχος του Συλλόγου είναι να διδάξει στα παιδιά την ευγενή άμιλλα , μακριά από φανατισμούς και βία.

Ο Σύλλογος μάλιστα, διοργανώνει συχνά εκδρομές που έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, πάντα με τη συνοδεία αδειούχου ξεναγού, που πολλές φορές συνδυάζονται και με ποδοσφαιρικές συναντήσεις.

Υπεύθυνοι Τεχνικών θεμάτων και οργάνωσης των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Γιόλου είναι ο Ευγένιος Νεοφύτου και ο Γιάννος Σάββα ενώ Πρόεδρος του Συλλόγου είναι ο Χρίστος Θεμιστοκλέους. Προπονητής στην Ακαδημία μας ο έμπειρος Βασίλης Νικολάου.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ – ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99 613436

ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Advert

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradiocy
 eradioGR  BLUERACOONFM