Το Παγκόσμιο Δίκτυο Ακαδημιών Μπάσκετ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο!

Το Παγκόσμιο Δίκτυο Ακαδημιών Μπάσκετ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ένα όνομα και μια ιστορία γεμάτη από επιτυχίες και τίτλους που τον καθιστούν ως μια από τις μεγαλύτερες μπασκετικές δυνάμεις στον κόσμο. Έξι φορές στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης, κατέκτησε 34 Πρωταθλήματα και 16 Κύπελλα Ελλάδας καθώς και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο! Αναζητώντας τα αστέρια του αύριο, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, μια ομάδα η οποία παραδοσιακά δίνει συνεχώς ευκαιρίες σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές, ρίχνει τα « δίκτυα» του σε όλο τον κόσμο μέσω της λειτουργίας του Παγκόσμιου Δικτύου Ακαδημιών Μπάσκετ! Το Panathinaikos World Basketball Academy έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του και σε αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ακαδημίες μπάσκετ από όλες τις πόλεις της Κύπρου.

ΩΦΕΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Στο Δίκτυο θα μπορούν να συμμετάσχουν Ακαδημίες Μπάσκετ οι οποίες πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Μέσα από την λειτουργία του Δικτύου θα εφαρμοστεί ένα Ενιαίο Προπονητικό Πρόγραμμα που σκοπό έχει την αναβάθμιση του επιπέδου του Μπάσκετ στις Συνεργαζόμενες Ακαδημίες, την αξιολόγηση & καταγραφή των αθλητών από την προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού και χρήση αυτής της αξιολόγησης προς όφελος των Ακαδημιών & του Παναθηναϊκού. Οι Ακαδημίες παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία συμμετοχής τους στα εσωτερικά τουρνουά στην Ελλάδα αλλά και των αθλητών τους στα επίσημα tryouts που διεξάγει κάθε χρόνο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ. Η καθοδήγηση της προπονητικής διαδικασίας αλλά και η διαρκής επιμόρφωση των προπονητών του Δικτύου είναι ακόμη λίγα από τα πολλά ωφελήματα που μπορούν να έχουν οι ακαδημίες με την ένταξη τους στο Δίκτυο.

Online Πρόγραμμα Διαχείρισης των Αθλητών του Δικτύου

Ένα πρωτοποριακό Online Πρόγραμμα Διαχείρισης των Αθλητών του Δικτύου θα εφαρμόζεται σε όλες τις συνεργαζόμενες ακαδημίες με σκοπό τη σωστή παρακολούθηση και διαρκή αξιολόγηση των αθλητών της κάθε ακαδημίας. Στο Online Πρόγραμμα Διαχείρισης των Αθλητών του Δικτύου θα διατηρείται μια βάση δεδομένων που θα περιλαμβάνει: πλήρη στοιχεία όλων των αθλητών, ranking των αθλητών ανάλογα με την ηλικία και τη θέση τους, Scouting ταλαντούχων αθλητών βάση των καταγεγραμμένων στοιχείων και επιδόσεων τους και απλή διαχείριση του Δικτύου προς πλήρη ενημέρωση των συνεργαζόμενων ακαδημιών, των γονέων και των αθλητών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στον Υπεύθυνο Ανάπτυξης του Δικτύου στην Κύπρο Τηλέμαχο Αθανασίου στο τηλέφωνο 99 124919. Email επικοινωνίας panathinaikosacademy@yahoo.com.

INFO: 99 12 49 19

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  THOI
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  APOLLON-LADIES
 PAFIA-FC  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 CHAMPIONS  AC_Omonia
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  eradiocy
 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD