Αγιασμός και προετοιμασία σε εντατικούς ρυθμούς για την Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα

Αγιασμός και προετοιμασία σε εντατικούς ρυθμούς για την Ε.Ν.Υ. Διγενής Ύψωνα

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Αυγούστου 2015 ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ. Η εκδήλωση έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ όπου γίνεται και η προετοιμασία όλων των ομάδων του Σωματείου. Στον αγιασμό παρευρέθηκαν το Δ.Σ. του Σωματείου δια του Προέδρου της Παντελή Γεωργίου, η Διεύθυνση των Ακαδημιών δια του Υπεύθυνου Ακαδημιών Βλάμη Γεωργίου, οι προπονητές των ακαδημιών και το προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας, όλα τα αγωνιστικά κλιμάκια Κ13, Κ15, Κ17, Κ21 και η Πρώτη Ομάδα καθώς και πολλοί φίλοι του Σωματείου.

ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Μπορεί το θερμόμετρο να έχει αγγίξει τους 40 βαθμούς αλλά η Ε.Ν.Υ. Διγενης συνεχίζει με ακρα επαγγελματικοτητα και σοβαρότητα την προετοιμασία της προκειμενου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.Οι προπονήσεις των αγωνιστικών κλιμακίων της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ενώ η πρώτη ομάδα συνεχίζει με διπλές καθημερινές προπονήσεις την προετοιμασία της.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Συνεχίζονται επίσης οι εγγραφές σε όλα τα ηλικιακά κλιμάκια της Ακαδημίας. Η Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ έβαλε τα τελευταία χρόνια  γερές βάσεις στην Ακαδημία με αποτέλεσμα πολλοί να είναι οι πιτσιρικάδες οι οποίοι θέλουν να φορέσουν την κιτρινοπράσινη στολή της αγαπημένης ομάδας του Ύψωνα. Η Ακαδημία δέχεται παιδιά από 5 ετών και πάνω. Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών της Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ κ. Βλάμη Γεωργίου στο τηλέφωνο 99 696322.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  APOLLON-LADIES
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  THOI
 chrysomilia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 CHAMPIONS  AC_Omonia
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradiocy
 eradioGR  SOUNDCLOUD