Η Ελένη Τύμβιου μας μιλά για τη συνεργασία με τον ΑΓΙΑΞ και για την ομάδα της καρδιάς της!

Η Ελένη Τύμβιου μας μιλά για τη συνεργασία με τον ΑΓΙΑΞ και για την ομάδα της καρδιάς της!

Η Ελένη Τύμβιου είναι από τα πρόσωπα που φιγουράρουν στις επάλξεις του γυναικείου ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Ευρισκόμενη πάντα πίσω από τη σκηνή εργάζεται αθόρυβα και με άκρα επαγγελματικότητα διευθύνοντας με απόλυτη μαεστρία και επιτυχία το κάθε έργο που της ανατίθεται. Η για τρία συναπτά έτη Γενική Διευθύντρια των ΑΠΟΛΛΩΝ LΑDIES εργάστηκε με περιττό ζήλο και αγάπη, στην πιο πετυχημένη γυναικεία ομάδα της Κύπρου η οποία σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της καθώς και στο Champions League! Η Ελένη Τύμβιου αγάπησε με πάθος την ομάδα της και αγαπήθηκε από όλα τα μέλη της ομάδας όσο κανείς! Η προσφορά της ανεκτίμητη! Για την Ελένη Τύμβιου όμως το μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES έχει πλέον κλείσει και μια νέα σελίδα που φέρει το όνομα ενός από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ευρώπης, που λέγεται ΑΓΙΑΞ, ανοίγει. Μετά από τρία χρόνια γεμάτα συγκινήσεις, ταξίδια και εμπειρίες η Ελένη Τύμβιου αποχαιρέτησε την αγαπημένη οικογένεια των ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES και πλέον μπήκε στα βαθειά αφού την εντόπισε ο Γενικός Μάναντζερ των Ακαδημιών του ΑΓΙΑΞ στην Ελλάδα κ. Γιώργος Καζιάνης και της πρότεινε συνεργασία. Οι υπογραφές δεν άργησαν να πέσουν και μετά από 2 μόνο μήνες λειτουργίας το AJAX ONLINE ACADEMY απαριθμεί ήδη τέσσερις ακαδημίες από την Κύπρο!

Η Ελένη Τύμβιου σπούδασε Γυμνάστρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και Αθλητικό Μάρκετινγκ ενώ  κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στο Μάρκετινγκ Αθλητικού Τουρισμού. Η εκπαίδευση της δε σταματά όμως εδώ καθώς η Ελένη Τύμβιου είναι και Υποψήφια Διδάκτωρ στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης σε θέματα Αθλητικού Τουρισμού και Προπονητικών Καμπ. Το site μας είχε τη χαρά να συναντήσει την Ελένη και να της αποσπάσει μια συνέντευξη στην οποία μας μιλά για το χρονικό της συνεργασίας της με τον ΑΓΙΑΞ αλλά και για την ομάδα της καρδιάς της η οποία δεν είναι άλλη από την ΑΠΟΛΛΩΝ LADIES.

Ελένη είναι μεγάλη χαρά και τιμή να σε φιλοξενούμε στο cyprusacademies.com. Για πες μας, πως ξεκίνησε η συνεργασία με τον ΑΓΙΑΞ; O Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος των Ακαδημιών του ΑΓΙΑΞ στην Ελλάδα κ. Γιώργος Καζιάνης ήρθε σε επαφή μαζί μου και μου εξήγησε το πλάνο και τον τρόπο λειτουργίας του Δικτύου. Διέκρινα πλήρη επαγγελματικότητα και πολύ οργάνωση στο όλο project και γι’ αυτό το λόγο αποδέχτηκα την πρόταση. Στη συνέχεια ο κ. Καζιάνης αποδείχτηκε σαν ένα μεγάλο Σχολείο για μένα αφού κοντά του μαθαίνω καινούργια πράγματα και ειλικρινά νιώθω χαρούμενη για την επιλογή μου και τη συνεργασία. Επί την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Καζιάνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Πως ανταποκρίθηκαν οι ακαδημίες της Κύπρου στο κάλεσμα του ΑΓΙΑΞ; Μετά από την επίσημη παρουσίαση του Δικτύου στην Κύπρο η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Πολλές ήταν οι Ακαδημίες που ενδιαφέρθηκαν για το πρόγραμμα και ήθελαν να μάθουν ακόμη περισσότερες πληροφορίες. Προς το παρόν οι στόχοι που τέθηκαν φαίνεται να επιτυγχάνονται καθώς ήδη τέσσερις Ακαδημίες και επίσημα πλέον έχουν συμφωνήσει και έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο. Πρόκειται για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ και το ALSOS ARENA ATHLESIS (Λεμεσός), την Ένωση Νέων Ιδαλίου (Λευκωσία) και την Αναγέννηση Δερύνειας (Αμμόχωστος).

Πως λειτουργεί ακριβώς το online πρόγραμμα; Το online πρόγραμμα είναι μια τεράστια βάση δεδομένων με στοιχεία σημαντικά στην ενημέρωση και εκπαίδευση των προπονητών. Οδηγίες για την προπόνηση και πλούσιο ασκησιολόγιο σε διάφορες μορφές όπως βίντεο, σχεδιαγράμματα, animation κ.α. Επίσης ο κάθε προπονητής μπορεί να καταχωρεί τους ποδοσφαιριστές του αποσπώντας έτσι πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Ποια είναι η σχέση του Δικτύου της Κύπρου με την AJAX ONLINE ACADEMY HELLAS; Με την AJAX ONLINE ACADEMY HELLAS θα έλεγα ότι είμαστε αδέλφια αφού ξεκινήσαμε μαζί και έχουμε άριστες σχέσεις και συνεργασία, παράλληλες δραστηριότητες και έχουμε ως απώτερο στόχο να θέσουμε τον πήχη ψηλά σύμφωνα με το Ολλανδικό πρότυπο και την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του ΑΓΙΑΞ. Υπεύθυνη του Δικτύου είναι η Άντζυ Αποστόλου, ο Θάνος Κιούπκιολης είναι ο Υπεύθυνος υποστήριξης του προπονητικού προγράμματος και ο Νίκος Παπαγεωργιου είναι ο Υπεύθυνος υποστήριξης στο τεχνικό μέρος σε θέματα software.

Σε ποιες άλλες χώρες λειτουργεί το Δίκτυο Ακαδημιών του Άγιαξ; Το Δίκτυο του Άγιαξ είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο ποδοσφαιρικό δίκτυο στον κόσμο. Διαθέτει Ακαδημίες σε πολλές χώρες της Ασίας, στη Βόρεια Αμερική, στην Ιταλία, τη Ρουμανια και σε αρκετές Σκανδιναβικές χώρες.

Αφήνουμε για το τέλος ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου την APOLLON LADIES. Μια συνεργασία που έδωσε ώθηση στην καριέρα σου. Πως νιώθεις μετά την επαγγελματική σου αλλαγή και πως βλέπεις την πορεία της ομάδας στο Champions League; H APOLLON LADIES είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Τρία χρόνια στην ομάδα απέκτησα σημαντικές εμπειρίες, γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους και έκανα πολλούς φίλους. Η APOLLON LADIES ήταν η οικογένεια μου και θα εξακολουθεί να είναι εφόσον δεν πρόκειται να χάσω κανένα αγώνα ενώ είμαι στη διάθεση των κοριτσιών για οποιαδήποτε βοήθεια, οποιαδήποτε στιγμή. Τα κορίτσια και το προπονητικό τιμ κάνουν εξαιρετική δουλεία υπερβάλλοντας τους εαυτούς τους. Την Κυριακή οι Ladies διεκδικούν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση και τους εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου, να κάνουν το τρία στα τρία. Αυτή η ομάδα αξίζει να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να πετύχει το πολυπόθητο!

ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΥΜΒΙΟΥ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ CYPRUSACADEMIES.COM ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟ SPORTS CAFE ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΡΠΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AJAX ONLINE ACADEMY CYPRUS
ΕΛΕΝΗ ΤΥΜΒΙΟΥ 00357 99 586879 EMAIL:info@ajaxonlineacademy.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AJAX ONLINE ACADEMY HELLAS
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 0030 210 42 22 530/1 & 0030 693 70 59 567
OFFICIAL WEB SITE: www.ajaxonlineacademy.com

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  chrysomilia
 CHAMPIONS  PAFIA-FC
 AC_Omonia  THOI
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 apollonlympion  aeammochostou
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 eradiocy  SOUNDCLOUD