Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Νεανίδων της Κύπρου. Αποκλειστικές Φωτογραφίες!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Νεανίδων της Κύπρου. Αποκλειστικές Φωτογραφίες!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται πολλές ομάδες αυτό το διάστημα. Με πολύ χαρά μάλιστα διαπιστώνουμε ότι γήπεδα στολίδια της Κύπρου αξιοποιούνται στο έπακρο κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η κάμερα της ιστοσελίδα μας βρέθηκε σε ένα τέτοιο γήπεδο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάρων όπου μέσα στα της προετοιμασίας της η Εθνική Νεανίδων της Κύπρου έδωσε φιλικό αγώνα με την Ανόρθωση (κλιμάκιο Λεμεσού ηλικίες 2002). Στο Δημοτικό γήπεδο των Λευκάρων θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της η Εθνική Νεανίδων της Κύπρου η οποία θα δώσει ακολούθως δυο δυνατούς εκτός έδρας αγώνες με την Ουγγαρία στις 25 και 27 Αυγούστου. Οι προπονήσεις και τα φιλικά στην Ουγγαρία εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Νεανίδων για τους επίσημους αγώνες του Σεπτέμβρη στην Ολλανδία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στην αποστολή του προπονητή της Εθνικής Νεανίδων Άντρου Βασιλείου, βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες: ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων: Φιλίππα Σάββα, Κυριακή Βασιλείου, Αντωνία Αριστείδου, APOLLON LADIES: Παναγιώτα Δημητρίου, Στέλλα Οικονομίδου, Ηλιάνα Αντωνίου, Ιφιγένεια Νικηφόρου, Μαρία Κακόψητου, Αντουανέττα Χρυσάνθου, ΔΑΦΝΗ Τρούλλων: Αθηνά Χρυσοστόμου, Σκεύη Νεοφύτου, Νάσια Γεωργίου, ΛΕΥΚΟΘΕΑ Λατσιών: Σταυρούλλα Σοφοκλέους, Μαρία Ματθαίου, Παναγιώτα Θεοφίλου, Ειρήνη Ανδρέου, ΠΑΦΙΑ: Κατερίνα Παναγιώτου, Γεωργία Κατσονούρη, Μαρία Θεολόγου, ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ. ΑΜΒΡ.: Τερέζα Αντωνίου, Αγγελίνα Ιωάννου, Άννα Σωτήρη, Μαρία Σάββα, Χριστίνα Αχεριώτη, Αθήνα Πανταζή, Σταυριάνα Αντωνίου, Champions Ύψωνα: Μάρθα Αυγουστή.

Το cyprusacademies.com σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες από το πανέμορφο Δημοτικό Στάδιο Λευκάρων και των κοριτσιών που εκπροσωπούν τη χώρα μας με το εθνόσημο στο στήθος.

Advert

ΠΡΟΠΟΝΗΤEΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

360 Ergometric Tests

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ALL ABOUT SOCCER YOU TUBE

LIKE OUR FACEBOOK PAGES

SUPPORT OUR SUPPORTERS