Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Νεανίδων της Κύπρου. Αποκλειστικές Φωτογραφίες!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Νεανίδων της Κύπρου. Αποκλειστικές Φωτογραφίες!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινούνται πολλές ομάδες αυτό το διάστημα. Με πολύ χαρά μάλιστα διαπιστώνουμε ότι γήπεδα στολίδια της Κύπρου αξιοποιούνται στο έπακρο κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η κάμερα της ιστοσελίδα μας βρέθηκε σε ένα τέτοιο γήπεδο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάρων όπου μέσα στα της προετοιμασίας της η Εθνική Νεανίδων της Κύπρου έδωσε φιλικό αγώνα με την Ανόρθωση (κλιμάκιο Λεμεσού ηλικίες 2002). Στο Δημοτικό γήπεδο των Λευκάρων θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της η Εθνική Νεανίδων της Κύπρου η οποία θα δώσει ακολούθως δυο δυνατούς εκτός έδρας αγώνες με την Ουγγαρία στις 25 και 27 Αυγούστου. Οι προπονήσεις και τα φιλικά στην Ουγγαρία εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Νεανίδων για τους επίσημους αγώνες του Σεπτέμβρη στην Ολλανδία στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στην αποστολή του προπονητή της Εθνικής Νεανίδων Άντρου Βασιλείου, βρίσκονται οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες: ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων: Φιλίππα Σάββα, Κυριακή Βασιλείου, Αντωνία Αριστείδου, APOLLON LADIES: Παναγιώτα Δημητρίου, Στέλλα Οικονομίδου, Ηλιάνα Αντωνίου, Ιφιγένεια Νικηφόρου, Μαρία Κακόψητου, Αντουανέττα Χρυσάνθου, ΔΑΦΝΗ Τρούλλων: Αθηνά Χρυσοστόμου, Σκεύη Νεοφύτου, Νάσια Γεωργίου, ΛΕΥΚΟΘΕΑ Λατσιών: Σταυρούλλα Σοφοκλέους, Μαρία Ματθαίου, Παναγιώτα Θεοφίλου, Ειρήνη Ανδρέου, ΠΑΦΙΑ: Κατερίνα Παναγιώτου, Γεωργία Κατσονούρη, Μαρία Θεολόγου, ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑ ΑΓ. ΑΜΒΡ.: Τερέζα Αντωνίου, Αγγελίνα Ιωάννου, Άννα Σωτήρη, Μαρία Σάββα, Χριστίνα Αχεριώτη, Αθήνα Πανταζή, Σταυριάνα Αντωνίου, Champions Ύψωνα: Μάρθα Αυγουστή.

Το cyprusacademies.com σας μεταφέρει αποκλειστικές εικόνες από το πανέμορφο Δημοτικό Στάδιο Λευκάρων και των κοριτσιών που εκπροσωπούν τη χώρα μας με το εθνόσημο στο στήθος.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  AC_Omonia
 chrysomilia  THOI
 APOLLON-LADIES  CHAMPIONS
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 apollonlympion  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  BLUERACOONFM
 SOUNDCLOUD  eradiocy