Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ: Εγγύηση η Εμπειρία μας! Οι εγγραφές άρχισαν…

Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ: Εγγύηση η Εμπειρία μας! Οι εγγραφές άρχισαν…

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών και των προπονήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Η επιτυχημένη Ακαδημία του Άντρου Χρυσάνθου που ιδρύθηκε το 2011 και κλείνει αισίως τα πέντε χρόνια ζωής, λειτουργεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Επισκοπής μέσα σε ένα άρτια οργανωμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον με όλες τις απαραίτητες ανέσεις που παρέχουν όλα τα σύγχρονα αθλητικά κέντρα. Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας είναι ο Άντρος Χρυσάνθου ο οποίος υποστηρίζεται από ένα ικανό και έμπειρο και καταρτισμένο τιμ προπονητών με τη βοήθεια των οποίων τα παιδιά ανδρώνονται ποδοσφαιρικά με τα ιδανικά της ευγενούς άμιλλας και του δίκαιου παιχνιδιού. Στην ακαδημία γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2011 μέχρι και το 1999.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΛΕΜΕΣΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: ΑΝΤΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ 99 581264

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ συμμετέχει στο προαιρετικό πρωτάθλημα U13 της Κ.Ο.Π., στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα GRASSROOTS της Κ.Ο.Π. καθώς και σε τοπικά πρωταθλήματα και διεθνή τουρνουά. Η ακαδημία μάλιστα διαθέτει διατροφολόγο ο οποίος παρακολουθεί ξεχωριστά κάθε παιδί καταρτίζοντας ατομικά προγράμματα διατροφής με βάση το βάρος και το ύψος του κάθε παιδιού.

Η Ακαδημία ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ διεξάγει κάθε χρόνο το δικό της τουρνουά προσφέροντας στα παιδιά δώρα, μετάλλια και ποδοσφαιρική ψυχαγωγία. Πέρα από το ποδοσφαιρικό πακέτο διοργανώνονται εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές, σεμινάρια διατροφής και γιορτές.

Έδρα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ είναι το ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ με φυσικό χόρτο διαστάσεων 100μ. Χ 65μ. το οποίο διαθέτει αποδυτήρια και κυλικείο. Βρίσκεται στην Επισκοπή, πάροδος 14ου δρόμου.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΤΟ
ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ:

ΑΝΤΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ 99 581264

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  THOI
 AC_Omonia  APOLLON-LADIES
 CHAMPIONS  PAFIA-FC
 apollonlympion  aeammochostou
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 SOUNDCLOUD  eradiocy