Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Γιόλου στο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού!

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Γιόλου στο Δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού!

Μεγάλη και ιστορική σημασία έχει η επίσημη συνεργασία του ιστορικού Σωματείου του Ποσειδώνα Γιολου με τον μεγαλύτερο Αθλητικό και Ποδοσφαιρικό Σύλλογο της Ελλάδας! Οι Σχολές Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ υποδέχονται και επίσημα πλέον στην πράσινη τους οικογένεια τον Ποσειδώνα Γιόλου. Με αποκλειστικές δηλώσεις του στο cyprusacademies,com το πρώτο site ακαδημιών της Κύπρου, ο Διευθυντής της Ακαδημίας Ευγενιος Νεοφυτου αναφέρει: «Η Ακαδημία του Ποσειδώνα Γιόλου ανακοινώνει την επίσημη συνεργασία της με τις Σχολές Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Μια συνεργασία οι οποία αναμένεται να δημιουργήσει νέες συνθήκες και προοπτικές για τα παιδιά Οι αξίες και τα ιδανικά που διέπουν και πρεσβεύουν οι Σχολές του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ταυτίζονται πλήρως και με τις αρχές της Ακαδημίας μας ενώ τα ωφελήματα μέσω της συνεργασίας μας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ είναι πάρα πολλά. Επι την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω θερμά τις Σχολες Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που μας έβαλαν στην οικογένεια τους, ιδιαιτέρως τον Διευθύνων Σύμβουλο των Σχολών και Αντιπροεδρο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Βασίλη Κωνσταντίνου, τον Πρόεδρο των Σχολών κ. Γιώργο Καπουράνη και το Διευθυντή του Δικτύου κ. Σταμάτη Αργύρη.».

Τα οφέλη της συνεργασίας

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι μια ομάδα η οποία παραδοσιακά προωθεί τα ταλέντα του και μάλιστα ο Κύπριος Μιχάλης Χριστοδούλου, ένα παιδί που προήλθε από τα σπλάχνα των Σχολών της Κύπρου αγωνίζεται στην ομάδα Κ15 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ! Η συνεργασία με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ανοίγει νέους ορίζοντες στο ιστορικό σωματείο της Γιόλου. Τα παιδιά της Ακαδημίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πακέτο αποδοχών και πράσινων εκδηλώσεων, από το οποίο μόνο να κερδίσουν έχουν. Συμμετοχή στα εσωτερικά και Διεθνή τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια και ειδικές εκδηλώσεις, συμμετοχή στα επίσημα Παγκύπρια και ακολούθως στα Διεθνή skill tournaments που διεξάγονται στη Λεωφόρο με σκοπό την ανεύρεση των αυριανών αστέρων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, επισκέψεις στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΥ και ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για αγώνες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη Λεωφόρο για όλη την οικογένεια!

Ενίσχυση της τεχνογνωσίας

Οι ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θεωρούνται από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Εν καιρώ οικονομικής κρίσης οι νεαροί ποδοσφαιριστές ήταν αυτοί που κράτησαν την πρώτη ομάδα ζωντανή στον ορίζοντα των διακρίσεων και αυτό φανερώνει την ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική παιδεία που τους παρέχεται. Επικεφαλής της όλης προσπάθειας και ο κινητήριος μοχλός είναι ο σεβαστός σε όλους Γιάννης Σαμαράς ο οποίος πλαισιώνεται από ένα μοναδικό προπονητικό επιτελείο με ονόματα εγνωσμένης αξίας όπως για παράδειγμα ο Κώστας Φραντζέσκος.

Συνεργασία με μεγάλα ονόματα!

Ασίγαστος πρωτεργάτης των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι ο γνωστός παλιός ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού κ. Γιώργος Καπουράνης. Ο κ. Καπουράνης επισκέπτεται κάθε χρόνο όλες τις Ακαδημίες του νησιού στις οποίες αφιερώνει άπειρες ώρες προσφέροντας τις γνώσεις του αλλά και μεταδίδοντας την τεχνογνωσία που μόνο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μπορεί να παρέχει. Τα μεγάλα όμως ονόματα που εκπροσωπούν τις Σχολές Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ δε σταματούν εδώ! Μια μεγάλη θρυλική μορφή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, ο κ. Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν παρόν στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή της ιστορίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού που δοξάστηκε με την ιστορική ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που αγωνίστηκε το 1971 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ευρώπης και ακολούθως στο Διειπηρωτικό Κύπελλο, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και ο τιμονιέρης την πράσινης ποδοσφαιρικής πορείας.

Η σημασία της συνεργασίας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για την Γιόλου και την ευρύτερη περιοχή

Η Ακαδημία του Ποσειδώνα Γιόλου πραγματοποιεί ένα πραγματικά κοινωνικό έργο στην Γιόλου και την ευρύτερη περιοχή. Με σύνθημα την ισότητα η Ακαδημία φιλοξενεί παιδιά από πολλά μέρη του κόσμου ενώ η ακαδημία έχει ως σύνθημα της το Δίκαιο Παιχνίδι. Η παρουσία ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού Συλλόγου όπως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην ευρύτερη περιοχή της Πάφου δίνει την ευκαιρία σε πολλά παιδιά να αρπάξουν από τα μαλλιά κάποιες ευκαιρίες που κάποτε ονειρεύονταν. Επίσης είναι σημαντικό ότι η φιλοσοφία της Ακαδημίας του Ποσειδώνα Γιόλου ταυτίζεται με τη φιλοσοφία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που έχει ως κεντρικό στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση, την εναρμόνιση των παιδιών με τις αρχές του fair play και την ανάπτυξη της αγάπης για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό μακριά από τις εξαρτήσεις και τους πειρασμούς της σύγχρονης ζωής.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ- ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99 613436

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!

ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  chrysomilia
 CHAMPIONS  THOI
 PAFIA-FC  APOLLON-LADIES
 AC_Omonia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  eradiocy
 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD