Επίσημο Μέλος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού η Ακαδημία Γιάννου Παπαχαραλάμπους

Επίσημο Μέλος των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού η Ακαδημία Γιάννου Παπαχαραλάμπους

Μετά τον Ποσειδώνα Γιόλου της Πάφου, άλλη μια Ακαδημία από την Κύπρο και πιο συγκεκριμμένα από την επαρχία Λάρνακας, καλωσορίζουν στην οικογένεια τους οι Σχολές Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Γιάννου Παπαχαραλάμπους είναι από σήμερα μέλος της οικογένειας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μετά και από τις υπογραφές που «έπεσαν» κατά την πράσινη εκδήλωση που έγινε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, με αφορμή τη συνεργασία στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου. Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Γιάννου Παπαχαραλάμπους γιόρτασε με πανηγυρικό τρόπο τη συνεργασία με τον ενδοξότερο Αθλητικό Σύλλογο της Ελλάδας στην παρουσία του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Δικτύου Κύπρου Τηλέμαχου Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου καλωσόρισε τα παιδιά στην πράσινη οικογένεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ενω τους ανέλυσε και τα ωφελήματα της συνεργασίας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Η Ακαδημία Γιάννου Παπαχαραλάμπους έχει ως έδρα τον Ψεματισμένο ενώ οι προπονήσεις γίνονται στο σύγχρονο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου με φυσικό χόρτο και χωρητικότητας 1000 περίπου θεατών. Υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά Γιάννος Παπαχαραλάμπους, ο οποίος μέσω της συνεργασίας με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ έθεσε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον τόσο για τα παιδιά όσο και για την Ακαδημία.

Ο κ.ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο πρώτο site ακαδημιών της Κύπρου ο κ. Παπαχαραλάμπους δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι γιατί εκπροσωπούμε ένα τεράστιο Ευρωπαϊκό Σύλλογο. Επίσης η συνεργασία είναι με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ είναι σημαντική γιατί δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά της Ακαδημίας μας να απολαύσουν ένα πλούσιο πακέτο αποδοχών και ωφελημάτων. Το πιο σημαντικό όμως απ’ όλα είναι ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από την αρχή μας έδειξε την υποστήριξη του κατι που επιβεβαιώνεται σήμερα και από την παρουσία του Υπευθύνου των Σχολων Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Κύπρο. Από την αρχή διαπίστωσα ότι υπάρχει προγραμματισμός, μεθοδολογία και πλήρης επαγγελματικότητα με κύριο στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσω του ποδοσφαίρου.

Ο κ.ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Θέλω να στείλω θερμούς χαιρετισμούς στον Διευθύνων Σύμβουλο των Σχολών Ποδοσφαίρου και Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καθώς και στον Πρόεδρο των Σχολών κ. Γιώργο Καπουράνη τους οποιους ανυπομονούμε να υποδεχτούμε στην Κύπρο. Αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για δυο μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου μαζί με τους οποίους ανήκουμε στην οικογένεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.»

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ, ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Η ένταξη της Σχολής Ποδοσφαίρου του Γιάννου Παπαχαραλάμπους είναι πλέον γεγονός. Η νέα Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που βρίσκεται στα σύνορα των επαρχιών Λεμεσού και Λάρνακας ικανοποιεί τις ποδοσφαιρικές ανάγκες των παιδιών από τα χωριά Ψεματισμένος, Μαρώνι, Κοφίνου, Αγ. Θεόδωρος, Ζύγι, Τόχνη, Σκαρίνου, Λεύκαρα και Χοιροκιτία. Η Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στον Ψεματισμένο δέχεται παιδιά ηλικίας 5-15 ετών ενώ στη Σχολή μας λειτουργεί και το PANATHINAIKOS LADIES/κλιμάκιο κοριτσιών.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΦΥΝΤΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Κατά την εκδήλωση τα παιδιά πήραν ως δώρο μια φανέλα προσφορά του επίσημου χορηγού επικοινωνίας των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που δεν είναι άλλος από το cyprusacademies.com.

ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΒΑΛΕ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99 533608

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  PAFIA-FC
 CHAMPIONS  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 THOI  AC_Omonia
 chrysomilia  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradioGR
 BLUERACOONFM  eradiocy