Ανδρόνικος Ανδρονίκου: «Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πέρα από την ελπίδα της επιστροφής είναι συνυφασμένη και με τα ιδανικά του δίκαιου παιχνιδιού»!

Ανδρόνικος Ανδρονίκου: «Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πέρα από την ελπίδα της επιστροφής είναι συνυφασμένη και με τα ιδανικά του δίκαιου παιχνιδιού»!

Η λέξη σεβασμός ταιριάζει απόλυτα όταν αναφέρεσαι στον κ. Ανδρόνικο Ανδρονίκου. Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Κλιμακίου Λεμεσού της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ υπηρετεί επί σειρά πολλών ετών το ποδόσφαιρο και θεωρείται από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο χώρο των Ακαδημιών. Ο κ. Ανδρονίκου απευθύνει σήμερα το δικό του χαιρετισμό στο πρώτο site Ακαδημιών της Κύπρου εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την προσπάθεια που γίνεται μεσω του Cyprus Academies Championship για την προώθηση των κανόνων του δίκαιου παιχνιδιού στα παιδιά. Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει « η ΑΝΟΡΘΩΣΗ δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια πόλη και την ελπίδα της επιστροφής στην αγαπημένη Αμμόχωστο αλλά και τα ιδανικά του fair play τα οποία απορρέουν από τη μέρα της δημιουργίας της!»

Ανδρόνικος Ανδρονίκου ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Κλιμάκιο Λεμεσού

“Αγαπητοί φίλοι, η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ Κλιμάκιο Λεμεσού, δίνει και φέτος δυναμικό παρόν στο Cyprus Academies Championship 2015-2016 γιατί πιστεύουμε πως ο ψυχαγωγικός του σκοπός αλλά και η προώθηση του fair play, είναι συστατικά τα οποία αποτελούν και στόχους για την Ακαδημία μας. Θέλουμε πάνω απ’ όλα τα παιδιά να καταλάβουν πως το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και φυσικά ο απόλυτος τρόπος διασκέδασης για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Εύχομαι εκ μέρους της Διεύθυνσης της Ακαδημίας και των συνεργατών μου καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και όλες τις ομάδες. Η προώθηση του fair play είναι χρέος όλων όσων διδάσκουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές και πρώτιστος στόχος στην Ακαδημία μας. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πέρα από την ελπίδα της επιστροφής είναι συνυφασμένη και με τα ιδανικά του δίκαιου παιχνιδιού”!

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  AC_Omonia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  CHAMPIONS
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  APOLLON-LADIES
 PAFIA-FC  THOI
 aeammochostou  apollonlympion
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradioGR
 BLUERACOONFM  eradiocy