Έναρξη του Παιδικού Εργαστηρίου Τέχνης Δήμου Λεμεσού: Ζωγράφισε, Κατασκεύασε, Διασκέδασε!

Έναρξη του Παιδικού Εργαστηρίου Τέχνης Δήμου Λεμεσού: Ζωγράφισε, Κατασκεύασε, Διασκέδασε!

Ξεκινά τις εργασίες του το Εργαστήρι Ζωγραφικής και Χειροτεχνίας του Δήμου Λεμεσού, ένας θεσμός ο οποίος αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε από χιλιάδες παιδιά τα οποία το επισκέπτονται από όλη την Κύπρο για να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να κατασκευάσουν και να διασκεδάσουν. Το αγαπημένο Εργαστήρι των παιδιών ξεκινά με ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2015 από τις 5 μέχρι τις 8 ενώ στις 5:30 θα διενεργηθεί η καθιερωμένη φωταγώγηση του Δέντρου της πόλης της Λεμεσού από τον αξιότιμο Δήμαρχο Λεμεσού κ. Ανδρέα Χρίστου ενώ ο αγαπημένος φίλος όλων των παιδιών Αγ. Βασίλης θα μοιράζει δώρα.

 

ΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ

Το Εργαστήρι τέχνης διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά από τη δημιουργική ομάδα του Paint Wall Art Studio την οποία αποτελούν οι Τηλέμαχος Αθανασίου και Αθανασία Παπάζογλου. Το Εργαστήρι φέτος έχει ως θέμα ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ και σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά και τους μεγάλους αλλά και να εκφράσει την καθολική μας αντίδραση στα πολεμικά πεπραγμένα που λαμβάνουν μέρος γύρω από το νησί μας αλλά και σε όλο τον κόσμο.

ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ

Εκτός από τη ζωγραφική πλούσιες και πρωτότυπες δημιουργίες αναμένεται να κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς καλλιτέχνες όπως Κατασκευή κοσμημάτων & Xριστουγεννιάτικων καρτών, Δημιουργία εικονογραφημένων χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, Συνθέσεις με υλικά από τη φύση, Ζωγραφική σε βότσαλα, Κατασκευή ονειροπαγίδας, Η τέχνη της φωτογραφίας, Ελεύθερο δημιουργικό σχέδιο και ζωγραφική προσώπου, Κατασκευή χριστουγεννιάτικων φαναριών και ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015

Like Us On FaCeBoOk

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  THOI
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  AC_Omonia
 CHAMPIONS  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 PAFIA-FC  APOLLON-LADIES
 apollonlympion  aeammochostou
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradioGR  eradiocy