Categorized | SOCCER CAMPS

Ο 12χρονος Νεκτάριος Στεφάνου στο στόχαστρο της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ μέσω της TOR TRE TESTE

Ο 12χρονος Νεκτάριος Στεφάνου στο στόχαστρο της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ μέσω της TOR TRE TESTE

Ταξίδι στο όνειρο για τον 12χρονο ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Στεφάνου ο οποίος μέσω των επίσημων δοκιμαστικών της TOR TRE TESTE έφτασε να διεκδικεί μια θέση στις επίσημες ακαδημίες της Γιουβέντους στην Ιταλία. Όλα ξεκίνησαν μετά το πρώτο επιτυχημένο camp επιλογής Κύπριων ποδοσφαιριστών από Ιταλούς προπονητές το οποίο έγινε τον Ιούλιο που πέρασε στη Λεμεσό. Ο 12χρονος άσσος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Κλιμάκιο Λεμεσού έλαβε μέρος στο camp και επιλέχθηκε μαζί με άλλα 8 ταλέντα για να μεταβούν στην Ιταλία για προπονήσεις και αγώνες υπό το βλέμμα των Ιταλών scouter. Πράγματι οι επιλεχθέντες ποδοσφαιριστές ταξίδεψαν στην Ιταλία συνοδεία του Υπεύθυνου Αντιπροσώπου της TOR TRE TESTE στην Κύπρο κ. Δήμου Θεοδώρου όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να τους δουν πολλοί scouter. Ο Νεκτάριος με την απόδοση του δεν άργησε να τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ οι οποίοι ζήτησαν να τον ξαναδούν. Ο Νεκτάριος πραγματοποίησε και δεύτερο ταξίδι στην Ιταλία όπου συμμετείχε σε προπονήσεις και φιλικά με την επίσημη Ακαδημία της Γιουβέντους και επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην Κύπρο με εμπειρίες και το μεγάλο όνειρο στις αποσκευές του!

Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ TOR TRE TESTE ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΗΜΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ο Νεκτάριος Στεφάνου γεννημένος στις 22 Σεπτεμβρίου του 2002 θα βρίσκεται για το επόμενο διάστημα υπό στενή παρακολούθηση από τον Υπεύθυνο Αντιπρόσωπο της TOR TRE TESTE στην Κύπρο κ. Δήμο Θεοδώρου μέχρι και τις 25 Ιανουαρίου οπότε ο Νεκτάριος Στεφάνου θα μεταβεί για ένα ακόμη τετραήμερο στην Ιταλία κυνηγώντας το μεγάλο όνειρο! Ο Ιταλικός Σύλλογο TOR TRE TESTE πράττει ιδιαίρετα σημαντικό έργο καθώς αποτελεί ένα πραγματικό εργοστάσιο ταλέντων το οποίο τροφοδοτεί κάθε χρόνο με ποδοσφαιριστές όλους τους Ιταλικούς Συλλόγους. Ο Νεκτάριος προπονείται στο σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της TOR TRE TESTE το οποίο διαθέτει ξενώνες και άριστες γηπεδικές εγκαταστάσεις, γυμναστήριο, πισίνα, Αθλητικό Σχολείο και όλα τα απαραίτητα μέσα για την δημιουργία ικανών και άριστων ποδοσφαιριστών. Το cyprusacademies.com συνάντησε το νεαρό Νεκτάριο Στεφάνου μαζί με τον Υπεύθυνο Αντιπρόσωπο της TOR TRE TESTE στην Κύπρο κ. Δήμο Θεοδώρου αποσπώντας αποκλειστικές δηλώσεις.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΤΗΣ TOR TRE TESTE

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Νεκτάριε πως ένιωσες κάνοντας προπόνηση μαζί με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ηλικίας σου στην Ιταλία;
Ένιωσα μεγάλη περηφάνια που είχα τη χαρά να προπονηθώ σε υψηλότερο επίπεδο. Στην αρχή σίγουρα ένιωσα αμήχανα αλλά στη συνέχεια προσαρμόστηκα με τα άλλα παιδιά και πιστεύω πως έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου!

ΤΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΣΣΑΙΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ

Ποιο είναι το επόμενο στάδιο;
Θα μεταβώ ξανά στην Ιταλία 25 με 29 Ιανουαρίου. Αφού έχω δει το επίπεδο και την προσπάθεια που απαιτείται θα δουλέψω πολύ σκληρά μέχρι το ταξίδι μου ώστε να προετοιμαστώ όσο το δυνατό καλύτερα. Αυτό το διάστημα θα προπονούμαι κάτω από τις οδηγίες του κ. Δήμου Θεοδώρου ο οποίος ως personal trainer με βοήθησε στο μέγιστο βαθμό. Έχουμε ζήσει το γρήγορο τέμπο και παιχνίδι που παίζουν οι Ιταλοί και θα πρέπει κι’ εγώ στο επόμενο μου ταξίδι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.
Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιους που σε βοήθησαν και σε στήριξαν στην προσπάθεια σου;
Πρώτο απ’ όλους θέλω να ευχαριστήσω τον προσωπικό μου γυμναστή και Υπεύθυνο Αντιπρόσωπο της TOR TRE TESTE στην Κύπρο κ. Δήμο Θεοδώρου ο οποίος πίστεψε σε μένα και δούλεψε μαζί μου αφιερώνοντας πάρα πολλές ώρες. Επίσης ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη και τη φιλοξενία τους Υπεύθυνους της TOR TRE TESTE στην Ιταλία κ. Mauro Gattanella και Gianni Petrocchi.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Ο 12ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Κ. Θεοδώρου ένα νεαρό ταλέντο έχει μπει στο στόχαστρο της μεγάλης ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ μέσα από μια διαδικασία επιλογής ποδοσφαιριστών. Τι έχετε να μας πείτε γι αυτό; Ο Νεκτάριος είναι απλά το πρώτο δείγμα της πολύ καλής και οργανωμένης δουλειάς που γίνεται στην TOR TRE TESTE. Η δουλειά η οποία ξεκίνησε από τον Ιούλιο που πέρασε άρχισε πραγματικά να αποφέρει καρπούς. Ως επίσημος Αντιπρόσωπος της TOR TRE TESTE στην Κύπρο δουλεύω πάρα πολλές ώρες προσπαθώντας να προετοιμάσω κατάλληλα να ταλέντα μας τα οποία αποκτούν αξέχαστες εμπειρίες και πραγματικές ευκαιρίες. Να επισημάνω πως η TOR TRE TESTE διεξάγει πραγματικά σπουδαίο έργο αλλά δεν υπόσχεται τίποτα σε κανέναν κάτι το οποίο δηλώνουμε ξεκάθαρα από την αρχή! Επίσης στα ταξίδια που γίνονται στην Ιταλία είναι ευπρόσδεκτοι και οι γονείς καθώς οι Ιταλοί ανοίγουν τις πόρτες τους για να δουν από κοντά και να ξεναγηθούν οι γονείς στις άρτιες εγκαταστάσεις της TOR TRE TESTE και να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ TRO TESTE ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΝΑΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ “ΑΙΩΝΙΑ ΠΟΛΗ”

Έπεται συνέχεια;
Στις 25 Ιανουαρίου θα ξανά μεταβούμε στην Ιταλία ενώ το Πάσχα επίσημοι scouter της TOR TRE TESTE θα κατέβουν στην Κύπρο για να δουν από κοντά πολλούς ποδοσφαιριστές αγωνιζόμενους σε διάφορα τουρνουά. Επίσης στις αρχές Ιουλίου θα διεξαχθεί το 2ο CAMP Επιλογής Κύπριων Ποδοσφαιριστών από Ιταλούς προπονητές στα γήπεδα Καρανικόλα στη Λεμεσό και ενδεχομένως και σε άλλες πόλεις.

Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ TOR TRE TESTE ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TOR TRE TESTE

Η TOR TRE TESTE ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση άδειας στους ποδοσφαιριστές τους για τη συμμετοχή τους στο ταξίδι στην Ιταλία ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΑΕΛ ΛΕΜΕΟΥ, ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ και ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Ανδρέα Ανδρέου (PASCAL) για τη σημαντική στήριξη αφού οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Ιταλία ανήκουν στη Σχολή PASCAL. Θερμές ευχαριστίες επίσης στον κ. Λούκα Χ’’Λούκα (FINAL LINE SECURITY) για τη συνδρομή του στην επίτευξη του ταξιδιού. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον κ. Δημήτρη Καρανικόλα για την ευγενή παραχώρηση των σύγχρονων Αθλητικών Εγκαταστάσεων των γηπέδων Καρανικόλα.

TOR TRE TESTE

TOR TRE TESTE: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ,

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ…

Αντιπρόσωπος Κύπρου Δήμος Θεοδώρου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ TOR TRE TESTE, ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ PERSONAL TRAINING ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 99 491144

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 THOI  chrysomilia
 CHAMPIONS  PAFIA-FC
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 apollonlympion  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  eradioGR
 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD