Δύο εικόνες που περιγράφουν το fair play!

Δύο εικόνες που περιγράφουν το fair play!

Είναι χαρά μας στα γήπεδα που παίζουν τα παιδιά μας να βλέπουμε τέτοιες εικόνες. Αυτό σημαίνει πως Ακαδημίες, γονείς και προπονητές εκπαιδεύουν σωστά τα παιδιά τους πάνω στο fair play. Οι εικόνες είναι από τον αγώνα της Αθλητικής ένωσης Τραχωνίου και της Αθλητικής Ένωσης Ζακακίου με παιδάκια γεννημένα το 2008! και ο αγώνας έγινε μέσα στα πλαίσια του πρωταθλήματος του Cyprus Academies Championship το οποίο έχει ως σύνθημα του το Δίκαιο Παιχνίδι. Στην πρώτη εικόνα ο μικρός της ΑΕΖ καλπάζει με τη μπάλα ενώ ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ στην προσπάθεια του να πάρει τη μπάλα τον ανατρέπει. Η συνέχεια υμνεί το fair play. Ο μικρός ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Τραχωνίου σηκώνει το συμπαίκτη της Α.Ε.Ζακακίου και ιπποτικά του δίνει το χέρι ζητώντας συγνώμη ενώ όπως θα δείτε και στη φωτογραφία δείχνει περίλυπος για την ενέργεια του. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους δυο ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τις Ακαδημίες τους γιατί φαίνεται με αυτό τον τρόπο η σωστή εκπαίδευση των παιδιών. Αυτές είναι οι εικόνες που θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα και καθήκον μας είναι να τις προβάλλουμε!

 Στην πρώτη εικόνα ο μικρός της ΑΕΖ καλπάζει με τη μπάλα ενώ ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ στην προσπάθεια του να πάρει τη μπάλα τον ανατρέπει.

Ο μικρός ποδοσφαιριστής της Α.Ε. Τραχωνίου σηκώνει το συμπαίκτη της Α.Ε.Ζακακίου και ιπποτικά του δίνει το χέρι ζητώντας συγνώμη.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  AC_Omonia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  CHAMPIONS
 PAFIA-FC  THOI
 APOLLON-LADIES  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  BLUERACOONFM
 eradioGR  eradiocy