Επίσκεψη στο εργοστάσιο ταλέντων της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας – Εικόνες!

Επίσκεψη στο εργοστάσιο ταλέντων της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας – Εικόνες!

Ανάμεσα στα αστέρια των Σχολών Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας βρέθηκε για ένα διήμερο ο φωτογραφικός φακός του cyprusacademies.com αποτυπώνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον Δήμο Γούμενο, τον Κώστα Ηλία τον Fulvio Casella τον Μάριο Καρρά και τον Θανάση Μέρτακκα οι οποίοι αποτελούν το προπονητικό τιμ της Ακαδημίας. Οι προπονήσεις γίνονται στις άρτιες εγκαταστάσεις του γηπέδου 10, ένα από τα γήπεδα στα οποία διεξάγεται το διεθνές τουρνουά της Αγίας Νάπας και όπου έχει στηθεί το εργοστάσιο ταλέντων της Αγίας Νάπας. Μπορούμε να πούμε πως το διήμερο αυτό μείναμε εντυπωσιασμένοι από την πολύ σοβαρή και επαγγελματική δουλειά που γίνεται. Την ώρα της προπόνησης όλοι οι προπονητές είναι μέσα στο γήπεδο καθοδηγώντας και διορθώνοντας τα παιδιά!

Πειθαρχία και αγάπη για το ποδόσφαιρο είναι τα χαρακτηριστικά που ντύνουν άριστα ποδοσφαιρικά το όνειρο 100 και πλέον παιδιών. Οι Σχολές Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας διαθέτουν όλα τα αγωνιστικά κλιμάκια και αγωνίζονται στα πρωταθλήματα Grassroots και στα προαιρετικά πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας απαριθμούν πέραν των 100 παιδιών. Υπεύθυνοι των Σχολών είναι οι παλιοί γνώριμοι ποδοσφαιριστές Δήμος Γούμενος και Κώστας Ηλία οι οποίοι συνοδεύονται από μια κορυφαία προσωπικότητα στο χώρο των ακαδημιών, τον Ιταλό Fulvio Casella.


“Στόχος μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο, μένοντας μακριά από τους πειρασμούς της εποχής και τις κακές συνήθειες. Στους αγώνες μάλιστα δεν αγωνιζόμαστε μόνο για τη νίκη. Θέλουμε μόνο να παίζουμε ωραίο και οργανωμένο ποδόσφαιρο ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν το ίδιο το παιχνίδι”!


Η δήλωση του Δήμου Γούμενου στην ιστοσελίδα μας τιμά τον ίδιο αλλά και το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως θα εμφυτεύσεις στα παιδιά τη σωστή αντίληψη για το ποδόσφαιρο και από αυτά που είδαμε καταλάβαμε πως στις Σχολές Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας όλοι τους γνωρίζουν πολύ καλά πως θα το κάνουν!

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας δημιουργήθηκαν το από τον Δήμο Γούμενο το 2015, αμέσως μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση και μετά από συμφωνία με το σωματείο της Αγίας Νάπας. Ακολούθησε η σύναψη συμφωνίας με τον Κώστα Ηλία και η πρόσληψη του Μάριου Κκαρά ως προπονητή. Η επίσκεψη μάλιστα του Fulvio Casella, πρώην προπονητή των ακαδημιών της Γιουβέντους και των Εθνικών ομάδων της Ιταλίας από U12 μέχρι U14 στις Σχολές της Αγίας Νάπας, έμελλε να είναι και καθοριστική για τη μόνιμη συνεργασία των δυο μερών.

ΣΤΟΧΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Η ψυχαγωγία των αθλητών
Η ανάπτυξη ποδοσφαιρικών φυτωρίων
Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών γύρω από τις αρχές που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός
Η εξοικείωση των παιδιών με τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει η ομάδα

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Συμπεριφορά – Δεξιότητες – Σεβασμός – Σύγχρονος τρόπος σκέψης – Όλοι για τον ένα – Η ομάδα υπεράνω – Μάθηση

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ

Ο Δήμος Γούμενος αγωνίστηκε στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου από το 1995 μέχρι το 2015, με εξαίρεση δύο σεζόν προς το τέλος της καριέρας του. Έπαιξε πάνω από 400 παιχνίδια στην Ένωση και φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού για πάνω από 10 χρόνια. Τη σεζόν 2014-15 ως αρχηγός συνέβαλε στην επάνοδο της Ένωσης στην πρώτη κατηγορία και στο τέλος της χρονιάς αποχώρησε από την ενεργό δράση. Αγωνίστηκε τέσσερις φορές με την Εθνική Ανδρών της Κύπρου, ενώ είχε μεγάλο αριθμό συμμετοχών στις Εθνικές Παίδων, Νέων και Ελπίδων. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A.

ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑ

Ο Κώστας Ηλία έπαιξε για αρκετά χρόνια στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και το 2002 δοκίμασε την τύχη του στην Ελλάδα με τη φανέλα της Ξάνθης. Επέστρεψε στην Κύπρο και έπαιξε σε άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων η Αγία Νάπα και ο Αναγέννηση Δερύνειας. Έχει μια συμμετοχή στην Εθνική Κύπρου.

FULVIO CACELLA

Ένας προπονητής με εντυπωσιακό βιογραφικό σε μικρές ηλικίες, έχοντας εργαστεί στις ακαδημίες της Γιουβέντους, καθώς και στις Εθνικές ομάδες της Ιταλίας από U12 μέχρι U14. Έχει να επιδείξει επίσης συγγραφικό έργο και αρθρογραφία, με θέμα πάντα το ποδόσφαιρο σε νεαρές ηλικίες. Γεννημένος στο Τορίνο της Ιταλίας στις 4/11/1968, ο Fulvio Casella είναι κάτοχος Coach UEFA A License, 2nd Category από το 2005. Εργάστηκε για στις ακαδημίες της Γιουβέντους ως πρώτος προπονητής στις ηλικίες U12, U13, U14 από το 1999 μέχρι το 2008. Από το 2008 μέχρι το 2010 ήταν προπονητής των ομάδων U17 και U20 της Προ Βερτσέλλι. Από το 2011 μέχρι το 2013 ήταν μέλος της προπονητικής ομάδας της Εθνικής Ιταλίας υπό τον Arrigo Sacchi. Παράλληλα, μεταξύ 2011 και 2012 ήταν τεχνικός βοηθός στο καλοκαιρινό προπονητικό καμπ του Συνδέσμου Ιταλών Ποδοσφαιριστών (AIC). Ακολούθως, εργάστηκε ως τεχνικός συντονιστής στην ομάδα νέων της Λουγκάνο Ελβετίας και ως Τεχνικός Διευθυντής στην ακαδημία PASS (Prep Academy Sport System). Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή βιβλίου για ποδοσφαιρική εκπαίδευση, ενώ έχει επίσης αρθρογραφήσει σε περιοδικά ποδοσφαίρου. Η παρουσία του στη νεοσύστατη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας, είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να διδαχθούν το ποδόσφαιρο και να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους, στα πρότυπα της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας.

ΜΑΡΙΟΣ ΚΚΑΡΑΣ

Ο Μάριος Κκαράς υπήρξε ποδοσφαιριστής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου από το 1991 μέχρι το 2009. Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα με μια σεζόν στην Αγία Νάπα και από το 2010 άρχισε την καριέρα του ως προπονητής. Είναι κάτοχος UEFA Pro License. Προπονητική καριέρα: 2010 – 2011 Προπονητής U15 στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, 2011 – 2012 Προπονητής U21 στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, 2012 – 2013 Βοηθός προπονητής Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, 2013 – 2014 Προπονητής Ένωσης Νέων Παραλιμνίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές στη Σχολή Ποδοσφαίρου Αγίας Νάπας γίνονται ολόχρονα και δεχόμαστε παιδιά ηλικίας από 5 χρόνων (2010) μέχρι 13 (2002). Αν προτιμάτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής από το σπίτι, μπορείτε να την κατεβάσετε από ΕΔΩ, να την τυπώσετε και να την δώσετε συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη κατά την πρώτη σας επίσκεψη στις εγκαταστάσεις. Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Δήμο Γούμενο στο τηλέφωνο 97699009 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ansoccerschool@cytanet.com.cy.


Καθώς ο ήλιος βούλιαζε στη γαλάζια θάλασσα της Αγίας Νάπας ο φωτογραφικός φακός του cyprusacademies έσβησε τα φώτα του χορτασμένος και απόλυτα ικανοποιημένος από την ποδοσφαιρική γεύση των Σχολών Ποδοσφαίρου της Αγίας Νάπας. Το σλόγκαν «Μπορείς κι’ εσύ να φτάσεις τα’ αστέρια» είναι αληθινό αφού με την πάρα πολύ καλή δουλειά που γίνεται είμαστε σίγουροι πως ο Δήμος Γούμενος και οι συνεργάτες του θα αναδείξουν στο μέλλον τα νέα μεγάλα αστέρια του Κυπριακού Ποδοσφαίρου.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 THOI  chrysomilia
 AC_Omonia  CHAMPIONS
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  PAFIA-FC
 aeammochostou  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradiocy  eradioGR