Πτήση προς το όνειρο για 14 ταλέντα της Champions The Soccer Academy

Πτήση προς το όνειρο για 14 ταλέντα της Champions The Soccer Academy

Πτήση προς το όνειρο πραγματοποιούν 14 ταλεντάκια της Ακαδημίας των Πρωταθλητών καθώς έχουν επιλεχθεί για να συμμετέχουν στα επίσημα δοκιμαστικά του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Η συνεργασία της CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY και του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Αθηνών οδήγησε στην επιλογή των συγκεκριμένων παιδιών τα οποία σήμερα Κυριακή αναχωρούν για την Αθήνα. Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη με τα χρώματα του Ατρόμητου Αθηνών αγωνίζεται ο νεαρός Αρσένιος Δημητρίου ο οποίος είναι μέλος της ομάδας Κ15 του Ατρόμητου Αθηνών. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε επιλεχθεί μέσω της διαδικασίας επιλογής η οποία ξεκινά και πάλι με πολλές ελπίδες για τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας των Πρωταθλητών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ

Η Διεύθυνση της Champions Soccer Academy εξέδωσε μάλιστα το σχετικό Δελτίο Τύπου με το οποίο εύχεται στους παίκτες της Καλή Επιτυχία: “Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Champions The Soccer Academy, συνεργαζόμενη Ακαδημία με το Δίκτυο Ακαδημιών του Ατρόμητου Αθηνών ανακοινώνει ότι σήμερα Κυριακή 27/12/2015 αναχωρούν 12 παιδιά για την Αθήνα για να συμμετάσχουν στο διήμερο αξιολόγησης του Δικτύου Ακαδημιών του Ατρόμητου Αθηνών. Τα παιδιά θα προπονηθούν από τους προπονητές της επίσημης Ακαδημίας του Ατρόμητου κάτω από την επίβλεψη του κύριου Απόστολου Αποστόλου, Υπεύθυνου του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου Ατρόμητου Αθηνών. Η συνεργασία της Ακαδημίας μας με τον Ατρόμητο Αθηνών συνεχίζεται προς όφελος των παιδιών μας. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα παιδιά μας”!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ CHAMPIONS THE SOCCER ACADEMY κ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 chrysomilia  THOI
 PAFIA-FC  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  CHAMPIONS
 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 aeammochostou  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 eradioGR  SOUNDCLOUD