Άκρως Επιτυχημένο το 1ο Coach Clinic των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στο Γεώργιος Καλαφάτης

Άκρως Επιτυχημένο το 1ο Coach Clinic των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στο Γεώργιος Καλαφάτης

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Αθλητικό Κέντρο Γεώργιος Καλαφάτης το 1ο Coach Clinic που διοργάνωσαν οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού σε συνεργασία με το επιστημονικό και τεχνικό επιτελείο της επίσημης Ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Στο διήμερο σεμινάριο που έγινε στις 9 και 10 Ιανουαρίου 2016, συμμετείχαν 20 προπονητές από συνεργαζόμενες Ακαδημίες του Δικτύου, από όλα τα μέρη της Ελλάδας και την Κύπρο. Τις Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της Κύπρου εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Δικτύου Κύπρου Τηλέμαχος Αθανασίου. Το 1ο Coach Clinic αποτέλεσε το πρώτο μια σειράς σεμιναρίων που αφορούν την καλύτερη εκπαίδευση και επιμόρφωση των προπονητών του Δικτύου πάνω σε θέματα προπονητικής και όχι μόνο.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το σεμινάριο χαιρέτισε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και Διευθύνων Σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου Κ. Βασίλης Κωνσταντίνου ενώ ακολούθως ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Κ. Γιάννης Σαμαράς με σύσσωμο όλο το επιστημονικό και προπονητικό τιμ της ομάδας, προσέφερε στους προπονητές ένα υψηλής τεχνογνωσίας σεμινάριο μεταδίδοντας τους τη φιλοσοφία και τη μεθολογία της προπόνησης που εφαρμόζεται στις επίσημες Ακαδημίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΤΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Κατά την πρώτη μέρα του σεμιναρίου ο κ. Γιάννης Σαμαράς ανέλυσε τη φιλοσοφία του Συλλόγου και τις Βασικές αρχές λειτουργίας της Ακαδημίας απαντώντας αναλυτικά σε κάθε ερώτημα των προπονητών ενώ στη συνέχεια ο Υπεύθυνος Τμήματος Ανάλυσης κ. Δ. Γκούμας, προχώρησε στην Εισαγωγή του Performance Analysis. Το Rerformance Analysis χρησιμοποιείται πλέον από μεγάλους Ευρωπαϊκούς Συλλόγους κάτι στο οποίο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πρωτοπορεί στο χώρο των Ακαδημιών, με την εφαρμογή του στα επίσημα προγράμματα προπονήσεων και αγώνων της Ακαδημίας.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ: Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η πρώτη μέρα έκλεισε με τον κ. Β. Λάππα, Προπονητή Τερματοφυλάκων της Α’ Ομάδας, ο οποίος μίλησε για το Εκπαιδευτικό πλάνο των τερματοφυλάκων από τις μικρές ηλικίες έως το επαγγελματικό επίπεδο. Κατά τη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου, η κα. Μ. Ψυχουντάκη, Αθλητική Ψυχολόγος, παρουσίασε ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα: Προπονητής – Ηγέτης & Δάσκαλος. Ο κ. Γιάννης Σαμαράς έκλεισε το σεμινάριο με θέμα την Κατάρτιση του προγράμματος προπόνησης ενώ οι προπονητές της Ακαδημίας κ. Σπ. Μαραγκός και κ. Σ. Συλαϊδόπουλος ανέλυσαν το πρακτικό μέρος της προπονητικής διαδικασίας. κατά το οποίο οι προπονητές των Σχολών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά προπόνηση της Κ16 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ Κ16

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού προχωρούν με σταθερά βήματα το πλάνο εκπαίδευσης, ενημέρωσης και συνεργασίας που έχει σχεδιαστεί από την Διοίκηση και έχει τεθεί ως προτεραιότητα, ταυτόχρονα με την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και των τεχνικών υποδομών των Σχολών που ανήκουν στο μεγάλο Δίκτυο του Παναθηναϊκού.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  CHAMPIONS
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 chrysomilia  APOLLON-LADIES
 THOI  AC_Omonia
 aeammochostou  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradiocy
 eradioGR  BLUERACOONFM