Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού: Στην παρουσία Βασίλη Κωνσταντίνου η Πράσινη Γιορτή των Σχολών Κύπρου

Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού: Στην παρουσία Βασίλη Κωνσταντίνου η Πράσινη Γιορτή των Σχολών Κύπρου

Μέσα σε απόλυτο γιορτινό κλίμα οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της Κύπρου ετοιμάζονται για τη μεγάλη πράσινη γιορτή τους που θα γίνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 στο Αθλητικό Κέντρο Αναγέννησης Γερμασόγειας στη Λεμεσό. Επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση είναι μια μεγάλη προσωπικότητα η οποία άφησε με χρυσά γράμματα το όνομα της στη μεγάλη βίβλο της ιστορίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και Διευθύνων Σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, επισκέπτεται το νησί μετά από επίσημη πρόσκληση των Σχολών και θα δώσει το παρόν του στην πράσινη γιορτή των Σχολών, στην παρουσία 200 και πλέον παιδιών. Η εκδήλωση ξεκινά με ενδοτμηματικό τουρνουά φιλικών αγώνων στις 10:00 το πρωϊ, ενώ στις 12:00 θα γίνει αγιασμός και η επίσημη εκδήλωση υποδοχής του κ. Βασίλη Κωνσταντίνου στην παρουσία επισήμων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο κ. Κωνσταντίνου θα τιμηθεί για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του νησιού και θα κόψει τη βασιλόπιτα των Σχολών. Όλα τα παιδιά θα τιμηθούν επίσης για τη συμμετοχή τους και θα πάρουν δώρα και μετάλλια έχοντας την τιμή μάλιστα να τα παραλάβουν από τον ίδιο τον Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Η Γιορτή των Σχολών Ποδοσφαίρου εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Σχολών που έχουν ως στόχο τη ψυχαγωγία των αθλητών του Δικτύου, τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των υπευθύνων των Σχολών και των παιδιών αλλά και την επιβράβευση των μικρών ποδοσφαιριστών για την προσπάθεια τους και την ανελλιπή συμμετοχή τους στις προπονήσεις. Η παρουσία μάλιστα του κ. Κωνσταντίνου στο νησί δηλώνει άμεσα την αμέριστη συμπαράσταση της Π.Α.Ε. και τον Σχολών οι οποίες σε συνεργασία με τον υπεύθυνο της Κύπρου έχουν φτιάξει ένα μακροχρόνιο πλάνο με στόχο την αναβάθμιση των Σχολών του Δικτύου αλλά και την εξασφάλιση των ιδανικών συνθηκών προπόνησης για όλα τα παιδιά. Παράλληλα κάποια ταλέντα των Σχολών θα έχουν μοναδικές ευκαιρίες κυνηγόντας το όνειρο τους μέσω των επίσημων Skills Tournament στη Λεωφόρο τα οποία φέτος θα γίνουν για πρώτη φορά και στην Κύπρο στην παρουσία των επίσημων προπονητών της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Στο Δίκτυο συμμετέχουν οι Σχολές Ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Γερμασόγειας στη Λεμεσό, η Σχολή Γιάννου Παπαχαραλάμπους στο Μαρώνι, ο Ποσειδώνας Γιόλου και η ATLETIC SOCCER MANIA Πάφου ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να ανακοινωθούν και νέες συνεργασίες. Το Δίκτυο της Κύπρου κινείται αναβαθμισμένο υπό την επίσημη καθοδήγηση των Σχολών Ποδοσφαίρου και της Π.Α.Ε. και σύντομα αναμένεται να χαρίσουν στον επίτιμο προσκεκλημένο τους ένα δείγμα της πολύ καλής συνερασίας και της επαγγελματικής δουλειάς που γίνεται, συνιφασμένη πάντα με τα ιδανικά και τις αξίες που πρεσβεύει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΥΠΡΟΥ
Τηλέμαχος Αθανασίου tel.: 99 124019 email: tathanasiou@pao.gr
Facebook page: Prasines Akadimies Panathinaikou
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  CHAMPIONS
 PAFIA-FC  THOI
 chrysomilia  AC_Omonia
 APOLLON-LADIES  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradiocy
 eradioGR  BLUERACOONFM