Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού και στην Πάφο! Βίντεο και εικόνες

Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού και στην Πάφο! Βίντεο και εικόνες

Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο SPORTIVO στην Πάφο, η οικογένεια των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού καλωσόρισε στους κόλπους της το νέο της μέλος. Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της Πάφου είναι γεγονός και αποτελεί την πρώτη συνεργασία στο χρονικό των Σχολών μέσα στην πόλη της Πάφου. Επίτιμος καλεσμένος στην εκδήλωση ήταν ο Υπεύθυνος των Σχολών Ποδοσφαίρου στην Κύπρο κ. Τηλέμαχος Αθανασίου, ο οποίος καλωσόρισε τα παιδιά στο Δίκτυο και ενημέρωσε τους γονείς για τη δράση του Δικτύου και τα οφέλη της συνεργασίας.


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΦΟΣ

Η Σχολή Ποδοσφαίρου της Πάφου ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες τη λειτουργία της με την ονομασία ATLETIC SOCCER MANIA από νεαρά παιδιά γεμάτα αγάπη και όρεξη για το ποδόσφαιρο. Οι Γιάννης Καραολής και Γιώργος Παπακωνσταντίνου, διπλωματούχοι καθηγητές φυσικής αγωγής και κάτοχοι των προπονητικών διπλωμάτων της UEFA έφτιαξαν τη δική τους ακαδημία οραματιζόμενοι να προσφέρουν στα παιδιά το κάτι παραπάνω.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Πάφου ανοίγει πλέον νέες προοπτικές και εμπειρίες για τα παιδιά. Η συμμετοχή τους σε εσωτερικά τουρνουά και εκδηλώσεις, skills tournaments, επιμορφωτικά σεμινάρια και προπονήσεις βελτίωσης της τεχνικής είναι μόνο λίγα από τα οφέλη.


Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΟΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Μεγάλη μέρα θα είναι για τη νεοσύστατη Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Πάφου η ερχόμενη Παρασκευή 29 Ιανουαρίου όπου σε μια σεμνή και λαμπρή τελετή οι υπεύθυνοι, τα παιδιά και οι γονείς της Ακαδημίας ετοιμάζονται να υποδεχτούν με τιμές στις εγκαταστάσεις τους τον Διευθύνων Σύμβουλο των Σχολών Ποδοσφαίρου και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο άλλοτε μεγάλος τερματοφύλακας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα επισκεφθεί τη Σχολή Ποδοσφαίρου της Πάφου δίνοντας δυναμικά το παρόν του επίσημου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη νέα Σχολή της Πάφου αλλά και σε όλες τις Σχολές του Δικτύου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 2:30 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο Αθλητικό Κέντρο SPORTIVO στα Πετρίδια.


ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Δυναμικό παρόν θα δώσει η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Πάφου και στη μεγάλη πράσινη γιορτή των Σχολών ποδοσφαίρου την προσεχή Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016. Η εκδήλωση ξεκινά με ενδοτμηματικό τουρνουά φιλικών αγώνων στις 10:00 το πρωϊ, ενώ στις 12:00 θα γίνει αγιασμός και η επίσημη εκδήλωση υποδοχής του κ. Βασίλη Κωνσταντίνου στην παρουσία επισήμων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ο κ. Κωνσταντίνου θα τιμηθεί για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ από τις Σχολές Ποδοσφαίρου του νησιού και θα κόψει τη βασιλόπιτα των Σχολών. Όλα τα παιδιά θα τιμηθούν επίσης για τη συμμετοχή τους και θα πάρουν δώρα και μετάλλια έχοντας την τιμή μάλιστα να τα παραλάβουν από τον ίδιο τον Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Στο Δίκτυο συμμετέχουν επίσης οι Σχολές Ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Γερμασόγειας στη Λεμεσό, η Σχολή Γιάννου Παπαχαραλάμπους στο Μαρώνι, ο Ποσειδώνας Γιόλου στην επαρχία Πάφου.

Ο κ. ΒΑΚΗΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ ΔΕΞΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΦΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΦΟΣ
ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Έλα και συ στην πράσινη μας οικογένεια!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99 879776, 97 655600

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 chrysomilia  CHAMPIONS
 THOI  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 AC_Omonia  PAFIA-FC
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 eradioGR  SOUNDCLOUD