Πράσινη Γιορτή στην Πάφο! Αποκλειστικές Εικόνες

Πράσινη Γιορτή στην Πάφο! Αποκλειστικές Εικόνες

Το αδιαχώρητο συνέβη στο Αθλητικό Κέντρο SPORTIVO της Πάφου την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, όπου η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού της Πάφου υποδέχτηκε τον Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και Διευθύνων Σύμβουλο των Σχολών Ποδοσφαίρου Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο ισχυρός άντρας των πρασίνων ο οποίος άφησε ιστορία με τη φανέλα του τριφυλλιού έγινε δεκτός στην παρουσία όλων των παιδιών και των γονιών της Σχολής αλλά και από πολλούς φίλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ οι οποίοι ήρθαν να δουν από κοντά τον κ. Βασίλη Κωνσταντίνου. Η στιγμή της εισόδου του κ. Κωνσταντίνου ήταν θεματική με τα παιδιά να έχουν παρατάξει ένα διάδρομο για να περάσει ο κ. Κωνσταντίνου.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου ευχαρίστησε τα παιδιά για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν και ακολούθως χαιρέτησε όλους τους γονείς και τους παρισταμένους. Ο κ. Κωνσταντίνου ανέλυσε το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία των Σχολών ενώ ανήγγειλε και τη διεξαγωγή των Skills Tournaments για πρώτη φορά στην Κύπρο με τη συμμετοχή των επίσημων προπονητών της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με επικεφαλή το Διευθυντή της Ακαδημίας Γιάννη Σαμαρά.

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΦΟΥ

Μέσω των Skills Tournaments ποδοσφαιριστές από όλη την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν μια θέση στο όνειρο για μια θέση στις επίσημες ακαδημίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ αλλά πάνω απ’ όλα μια μοναδική εμπειρία που μόνο η τεχνογνωσία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μπορεί να προσφέρει. Τα Skills Tournaments Κύπρου θα γίνουν σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ

Την παρουσία τους στην εκδήλωση έδωσαν και μεγάλα ονόματα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Πάφου οι οποίοι στο παρελθόν είχαν συναντηθεί στα γήπεδα με τον κ. Κωνσταντίνου όπως ο Βάκης Ευαγόρου και ο Γιώργος Αντωνιάδης. Ο κ. Κωνσταντίνου βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα από τους υπεύθυνους της Ακαδημίας Γιάννη Καραολή και Γιώργο Παπακωνσταντίνου ενώ τον καλοσώρισε και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάσος Δημητρίου.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ
ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ο κ. Κωνσταντίνου φωτογραφήθηκε με τα παιδιά της Ακαδημίας και παρακολούθησε τις προπονήσεις της Σχολής δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που είδε με τη νέα συνεργαζόμενη Σχολή της Πάφου να θέτει τις σωστές βάσεις για το μέλλον και πάνω στα πρότυπα που επιθυμεί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΦΟΣ
ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
Έλα και συ στην πράσινη μας οικογένεια!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99 879776, 97 655600

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  APOLLON-LADIES
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  THOI
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  chrysomilia
 CHAMPIONS  AC_Omonia
 aeammochostou  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradioGR  eradiocy