Η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία των Σχολών Ποδοσφαίρου Ποσειδώνα Γιόλου. Αποκλειστικές Εικόνες

Η μεγαλύτερη στιγμή στην ιστορία των Σχολών Ποδοσφαίρου Ποσειδώνα Γιόλου. Αποκλειστικές Εικόνες

Μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της έζησε η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού της Κοινότητας Γιόλου στην επαρχία Πάφου. Το ιστορικό σωματείο του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του με τιμές και κάθε επισημότητα τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και Διευθύνων Σύμβουλο των Σχολών Ποδοσφαίρου κ. Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο κ. Κωνσταντίνου επισκέφθηκε την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Ποσειδώνα Γιόλου μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ για δει από κοντά τα παιδιά και τη δουλειά που γίνεται και να μεταφέρει σε όλους τη στήριξη και τη διαρκή συμπαράσταση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στις Σχολές Ποδοσφαίρου.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η 30η Ιανουαρίου είναι μια σημαδιακή μέρα στην ιστορία του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ καθώς η ακαδημία αλλάζει σελίδα καθώς θα βρίσκεται υπό την ομπρέλα του μεγαλύτερου Αθλητικού Συλλόγου της Ελλάδας. Το Δημοτικό Στάδιο Γιόλου πρασίνισε στην κυριολεξία από μικρά τριφυλλάκια τα οποία αναμετρήθηκαν σε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος με άλλες ακαδημίες.

Ο Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Οι μικροί αστέρες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό στον Αντιπρόεδρο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ενισχυμένα από την πρώτη επίσημη πράσινη εμφάνιση του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ με το τριφύλλι στο στήθος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο κ. Κωνσταντίνου σημείωσε και κάποια ονόματα στο μπλοκάκι του καθώς ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θέλει να στηρίζει και να στηρίζεται από την Ακαδημία του με την επιλογή ικανών και παραγωγικών ποδοσφαιριστών.

Ο κ. Κωνσταντίνου τιμήθηκε με τιμητική πλακέτα από το Διευθυντή της Σχολής Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Ποσειδώνα Γιόλου κ. Ευγένιο Νεοφύτου και τον προπονητή Βασίλη Νικολάου ο οποίος αποτελεί τη ψυχή της πράσινης Σχολής της Γιόλου. Στην εκδήλωση παρέστη και ο Πρόεδρος του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ κ. Χριστάκης Θεμιστοκλέους καθώς και πολλοί φίλοι του τριφυλλιού που ήρθαν να τον δουν και να τον γνωρίσουν από κοντά.

Ο κ. Κωνσταντίνου καλωσόρισε τα παιδιά στην πράσινη οικογένεια των Σχολών Ποδοσφαίρου και δήλωσε την απόλυτη στήριξη του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στο ιερό έργο της παραγωγής ποδοσφαιριστών με άριστο και υποδειγματικό χαρακτήρα.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Επίσης ενημέρωσε πως η δράση του Δικτύου δε σταματά καθώς έχει εξαγγελθεί το δεύτερο σεμινάριο προπονητών στο Κορωπί στο οποίο θα συμμετέχουν και προπονητές από την Κύπρο ενώ τον Ιούνιο τα μεγάλα ονόματα της επίσημης Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα έρθουν για ένα διήμερο Skills Tournament στην Κύπρο.

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΔΕ Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΦΙΛΛΑΚΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΦΟΥ

Ο κ. Κωνσταντίνου δεξιώθηκε επίσης από τη Διεύθυνση της Ακαδημίας της Γιόλου με μια πολύ συγκινητική στιγμή να λαμβάνει χώρα καθώς ένας φίλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κατέφθασε με μια τεράστια φωτογραφία της ιστορικής ομάδας του Γουέμπλευ την οποία ο κ. Κωνσταντίνου υπέγραψε συγκινημένος αναφέροντας έναν ένα τους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας του.

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ…

Ο κ. Κωνσταντίνου έγινε θερμά δεκτός στην πανέμορφη κοινότητα της Γιόλου η οποία από σήμερα κάνει μια νέα αρχή ενισχύοντας την Ακαδημία της με την καθοδήγηση και τεχνογνωσία του επίσημου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ

Μάθε Μπάλα Ζήσε το Όνειρο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99 613436, 99 603666

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 AC_Omonia  APOLLON-LADIES
 THOI  CHAMPIONS
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  chrysomilia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  PAFIA-FC
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  eradiocy
 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD