Εικόνες από τη μεγάλη Γιορτή των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Εικόνες από τη μεγάλη Γιορτή των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Στην παρουσία του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και Διευθύνων Σύμβουλου των Σχολών Ποδοσφαίρου κ. Βασίλη Κωνσταντίνου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 η μεγάλη γιορτή των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της Κύπρου. Στην εκδήλωση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο της Αναγέννησης Γερμασόγειας συμμετείχαν πέραν των 200 παιδιών του Δικτύου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από όλη την Κύπρο. Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ, η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΦΟΥ, η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ της Λεμεσού και η ΣΧΟΛΗ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ από την επαρχία Λάρνακας συμμετείχαν σε μια πανέμορφη πράσινη μεγάλη γιορτή καλωσορίζοντας την παλιά μεγάλη δόξα του Γουέμπλεϋ και Αντιπρόεδρο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ κ. Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η εκδήλωση ξεκίνησε στις 10:30 το πρωί με τον κ. Κωνσταντίνου να δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα στο 1ο Εσωτερικό Τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ όπου τα παιδιά αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε ένα τουρνουά χωρίς βαθμολογίες και ακολούθως τιμήθηκαν όλα με μετάλλια και δώρα από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ο Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Το γήπεδο της Αναγέννησης Γερμασόγειας γέμισε με μικρά τριφυλλάκια να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό υπό το βλέμμα του κ. Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επισκέφθηκε μαζί με τον Υπεύθυνο Κύπρου κ. Αθανασίου όλα τα γήπεδα χαιρετώντας όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ  ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Με το τέλος των αγώνων όλα τα παιδιά των Σχολών της Κύπρου φωτογραφήθηκαν με τον κ. Κωνσταντίνου ενώ σε ένα συγκινητικό δίλεπτο τα παιδιά έκαναν το γήπεδο της Αναγέννησης Λεωφόρο αποθεώνοντας τον με ένθερμα όλε!

Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Ακολούθησε η τελετή λήξης των αγώνων η οποία περιελάμβανε αγιασμό, απονομή τιμών στον κ. Κωνσταντίνου, κοπή της βασιλόπιτας των Σχολών και απονομή δώρων στους Υπεύθυνους και τους προπονητές των παιδιών.

ΟΙ PANATHINAIKOS LADIES ΜΕ ΤΟΝ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η εκδήλωση έκλεισε με τους αυριανούς αστέρες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να βραβεύονται από τον ίδιο τον κ. Κωνσταντίνου. Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό μετάλλιο και πολύ όμορφα δώρα από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μαζί με αυτόγραφα των παικτών της πρώτης ομάδας.

Ο κ. Κωνσταντίνου στο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πολύ όμορφη προσπάθεια που γίνεται στη Μεγαλόνησο και δήλωσε πως ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα είναι κοντά στις Σχολές του υποστηρίζοντας το Δίκτυο της Κύπρου με κάθε τρόπο. Ο κ. Κωνσταντίνου επίσης ανήγγειλε και τη διεξαγωγή των επίσημων Skills Tournaments που θα κάνει τον Ιούνιο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Κύπρο όπου οι επίσημοι προπονητές της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα έρθουν στην Κύπρο μαζί με τον επικεφαλής του τεχνικού τιμ κ. Γιάννη Σαμαρά για ένα διήμερο αξιολογήσεων μέσω των οποίων κάποιοι θα διεκδικήσουν μια θέση στο όνειρο.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ κ. ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Τον κ. Κωνσταντίνου χαιρέτισε ο Υπεύθυνος Κύπρου κ. Τηλέμαχος Αθανασίου ο οποίος τον ευχαρίστησε θερμά για την εκεί παρουσία του. Η παρουσία του κ. Κωνσταντίνου στην Κύπρο είναι πολύ σημαντική, μας τιμά και μας δίνει δύναμη και ώθηση να συνεχίσουμε το έργο μας, τόνισε ο κ. Αθανασίου και πως δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και των Σχολών Ποδοσφαίρου. Ο κ. Αθανασίου απένειμε τιμητική πλακέτα στον κ. Κωνσταντίνου εκ μέρους των Σχολών Ποδοσφαίρου της Κύπρου και υποσχέθηκε στον κ. Κωνσταντίνου ότι το Δίκτυο του νησιού θα κρατά τη σημαία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ψηλά.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΚΙΤΡΟΜΙΛΙΔΗ

Ο κ. Κωνσταντίνου τιμήθηκε επίσης από τη Διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Αναγέννησης Γερμασόγειας με τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Χρήστο Κιτρομιλίδη να του απονέμει τιμητική πλακέτα.

Ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ CYPRUS ACADEMIES CHAMPIONSHIP – ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ FAIR PLAY ΛΕΜΕΣΟΥ-ΠΑΦΟΥ. ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ

Τιμητική πλακέτα επίσης παραδόθηκε από τον κ. Χαράλαμπο Παναγίδη εκ μέρους του Cyprus Academies Championship (Πρωτάθλημα FAIR PLAY Ακαδημιών Ποδοσφαίρου) χρίζοντας τον κ. Βασίλη Κωνσταντίνου ως Πρεσβευτή των Αξιών και των ιδανικών του Δίκαιου Παιχνιδιού ένας τίτλος που απονέμεται από τη Διεύθυνση της Διοργάνωσης σε γνωστούς παλιούς ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ποδοσφαίρου οι οποίοι τίμησαν με το ήθος τους το ποδόσφαιρο και τον Αθλητισμό.

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο cyprusacademies.com λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα ο κ. Κωνσταντίνου δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά για τη ζεστή υποδοχή και φιλοξενία όλες τις συνεργαζόμενες Σχολές του Δικτύου. Κατά τις επισκέψεις μου στις Σχολές της Κύπρου είδα πολλά και πάνω απ όλα μεράκι από την πλευρά των προπονητών για να διδάξουν στα παιδιά ποδόσφαιρο. Σίγουρα οι Σχολές χρειάζονται πολλή δουλειά κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι και γι αυτό άλλωστε είμαστε εδώ, για να εντοπίσουμε προβλήματα και αδυναμίες και με τη δική μας καθοδήγηση να βελτιώσουμε την κάθε Σχολή φέρνοντας την όσο πιο κοντά γίνεται στον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Μαζί με τον Υπεύθυνο Κύπρου θα στείλουμε μάλιστα μια αναλυτική έκθεση με προτάσεις στην κάθε Σχολή ξεχωριστά οι οποίες θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη λειτουργία τους. Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει επίσης ήδη ανακοινώσει το δεύτερο σεμινάριο για τους προπονητές μας υπό την καθοδήγηση του κ. Σαμαρά, Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας και ήδη αρκετοί είναι και οι προπονητές από την Κύπρο αλλά και όλα τα μέρη της Ελλάδας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν και να γνωρίσουν από κοντά τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Επίσης σύντομα θα ανακοινώσουμε την κάθοδο του κ. Σαμαρά με το Τεχνικό του Επιτελείο στην Κύπρο για ένα διήμερο αξιολογήσεων μέσω των οποίων ταλέντα της Κύπρου θα επιλεχθούν για να δοκιμαστούν στις επίσημες Ακαδημίες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Θέλω τέλος να δηλώσω πως η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ θα είναι πάντα στο πλευρό των Σχολών μας όχι μόνο στην Κύπρο αλλά σε όλο τον κόσμο.»

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:

Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και GREEN TEAM για τα πολύ όμορφα δωράκια και τα αυτόγραφα, το www.cyprusacademies.com για τα μετάλλια και την κάλυψη της επίσκεψης του κ. Κωνσταντίνου στην Κύπρο, τον Πρόεδρο Τάσο Ευστρατίου και τα Μέλη του Δ.Σ. ΠΑ.ΣΥ.ΦΙ.ΠΑΟ ΚΥΠΡΟΥ για την ευγενή χορηγεία η οποία βοήθησε στην επιτυχία της διοργάνωσης, την εταιρία HERCULES, το ξενοδοχείο AJAX HOTEL, το Ταξιδιωτικό Πρακτορείο Χ’’ΚΑΚΟΥ TRAVEL και τον Πρόεδρο και Δ.Σ. της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ για την άρτια φιλοξενία και διοργάνωση. Τέλος οι ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ευχαριστούν θερμά όλα τα παιδιά για το ήθος που επέδειξαν και την αθλητοπρέπεια τους και τους γονείς οι οποίοι κινητοποιήθηκαν από όλα τα μέρη της Κύπρου για να παραστούν και οι οποίοι χειροκρότησαν όλα τα παιδιά όλων των Σχολών μαζί. Είμαστε όλοι μια πράσινη οικογένεια και μαζί με την έμπερακτη υποστήριξη του ενδοξότερου Αθλητικού Συλλόγου της Ελλάδας συνεχίζουμε σοβαρά και επαγγελματικά τη σωστή εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Μάθε Μπάλα Ζήσε το Όνειρο

ΛΕΜΕΣΟΣ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ
ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 97 667570
ΛΑΡΝΑΚΑ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΡΩΝΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 99 533608
ΠΑΦΟΣ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΦΟΥ
ΣΤΟ SPORTIVO CENTER ΠΕΤΡΙΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99879776, 97 655600
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΟΛΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99 613436, 99 603666
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΥΠΡΟΥ
Τηλέμαχος Αθανασίου tel.: 99 124019 email: tathanasiou@pao.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 AC_Omonia  THOI
 CHAMPIONS  APOLLON-LADIES
 PAFIA-FC  chrysomilia
 Agia-Napa-Ladies-F.C  apollonlympion
 aeammochostou  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradiocy
 eradioGR  SOUNDCLOUD