Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Αξιολογήσεις για τη Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Πάφου

Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Αξιολογήσεις για τη Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Πάφου

Στη Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Πάφου η εκπαίδευση δε σταματά στα παιδιά αλλά διευρύνεται και στους γονείς. Η δημιουργία ενός άρτιου ποδοσφαιρικού προφίλ δεν εξαρτάται μόνο από την προπόνηση αλλά και από τον ίδιο τον γονέα. Ποιος είναι «Ο ρόλος των γονέων στην Αθλητική επίδοση των παιδιών» είναι το θέμα του επιμορφωτικού σεμιναρίου που διοργανώνει η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Πάφου με κύρια ομιλήτρια την έμπειρη και διακεκριμένη ψυχολόγο Θάλεια Παναγή (Associate Professor at UCLan Cyprus, ΜSc Αθλητική Ψυχολογία, ΜΑ Κλινική –Συμβουλευτική Ψυχολογία). Το σεμινάριο θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σ.Ε.Κ (δίπλα από το καφέ CENTRALE) και σε αυτό είναι καλεσμένοι όλοι οι γονείς των οποίων τα παιδιά τους ασχολούνται με τον αθλητισμό και οποιοδήποτε ατομικό ή ομαδικό άθλημα. Η κ. Θάλεια Παναγή θα μιλήσει στους γονείς για το δικό τους ρόλο στην αθλητική επίδοση του παιδιού και θα απαντήσει σε πολλά ερωτήματα και προβληματισμούς. Το σεμινάριο είναι το πρώτο από μία σειρά επιμορφωτικών εκδηλώσεων για τα παιδιά και τους γονείς με σκοπό την επιμόρφωση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων σε θέματα που αφορούν το παιδί και την προπόνηση του.


ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: VIGUR PERSONAL TRAINING GYM, CAFÉ DELOUBAK, FLAIRS COCTAIL & DANCE BAR, INTERQUALITY CHARTERED ACCOUNTANTS, CYPRUSACADEMIES.COM

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Πάφου ανακοινώνει ότι την προσεχή Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στις 4:00 το απόγευμα όλοι οι ποδοσφαιριστές μας θα περάσουν από αξιολογήσεις. Οι αξιολογήσεις θα γίνουν σε συνεργασία του τεχνικού μας τιμ με τον Υπεύθυνο Κύπρου ο οποίος μέσα στα πλαίσια της συνεργασίας μας θα επισκεφθεί και πάλι τη Σχολή μας. Οι αξιολογήσεις αφορούν όλους τους ποδοσφαιριστές και σκοπό έχουν τον έλεγχο προόδου και παρακολούθησης της απόδοσης του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Οι αξιολογήσεις θα κοινοποιούνται και στους γονείς μαζί με όλες τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές για τα σημεία στα οποία οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται βελτίωση.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 THOI  AC_Omonia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  chrysomilia
 CHAMPIONS  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 APOLLON-LADIES  PAFIA-FC
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  SOUNDCLOUD
 BLUERACOONFM  eradiocy