Ο Ολλανδός Jamory Leysner στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς Λεμεσού

Ο Ολλανδός Jamory Leysner στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς Λεμεσού

Μετά από αστραπιαίες κινήσεις η διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό Jamory Leysner. Η συνεργασία των δύο πλευρών, θα ισχύει για τουλάχιστον 1.5 χρόνο με προοπτική συνέχισης της συνεργασίας για πολλά χρόνια. Ο Jamory είναι 34 χρονών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι πτυχιούχος στον κλάδο Sports Management and Business. Κατέχει το Ανώτατο Δίπλωμα προπονητικής ποδοσφαίρου UEFA Pro Youth. Έχει δουλέψει στην F.C Volendem, στην Almere City F.C, στην F.C Utrecht, στην S.V Huizen, στους Colorado Rabits, στην F.C Twente και πρόσφατα στην ακαδημία της Ανόρθωσης στη Λεμεσό ως προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής. Η σύναψη συνεργασίας της Σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς με τον Ολλανδό τεχνικό, ήταν προσωπική επιθυμία του Διευθυντή της Σχολής. Οι δύο άντρες, με την πολύχρονη εμπειρία τους, έχουν ήδη κάνει τα πλάνα τους με απώτερο σκοπό να ανεβάσουν ένα ακόμη επίπεδο τη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Λεμεσό.

Ο Jamory είναι γνωστός στο κυπριακό κοινό από τη θητεία του στην ακαδημία της Ανόρθωσης στη Λεμεσό. Παρόλο ότι έμεινε μόνο λίγους μήνες στην Ανόρθωση έδειξε με τη δουλειά του ότι είναι γνώστης του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία του ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία που εδώ και χρόνια καλλιεργείτε στην Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς. Είναι σίγουρο ότι ο Jamory θα βοηθήσει τη Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς στην εκπλήρωση των βραχυπρόθεσμων αλλά και μακροπρόθεσμων στόχων της.

Είναι ήδη γνωστό ότι με τη σωστή δουλειά, την οργάνωση και την πειθαρχία που χαρακτηρίζει τη Σχολή, ήταν θέμα χρόνου η Σχολή να γίνει ένα πραγματικό φυτώριο ταλέντων. Με τη μεθοδική δουλειά που γίνεται τα παιδιά αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους και βγάζουν το ταλέντο που έχουν μέσα τους. Η Σχολή του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι πλέον η νέα μεγάλη δύναμη στο χώρο των Ακαδημιών ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Λόγω και της άμεσης και στενής επαφής με τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς στην Ελλάδα, είναι η ακαδημία που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες σε νεαρά ταλέντα να κυνηγήσουν το όνειρο τους στο εξωτερικό, αφού ήδη αρκετοί παίκτες της Σχολής παρακολουθούνται στενά από τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η Διοίκηση της Σχολής με πρωτεργάτη το Διευθυντή της, οι προπονητές, γραμματεία και εφορεία, συνεχίζοντας στο τρίπτυχο σκληρή δουλειά, οργάνωση και πειθαρχία, σε συνεργασία με τον Ολλανδό Jamory Leysner, θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για εκπλήρωση των πολύ ψηλών στόχων της επόμενης τετραετίας.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 AC_Omonia  CHAMPIONS
 THOI  APOLLON-LADIES
 chrysomilia  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 PAFIA-FC  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  BLUERACOONFM
 SOUNDCLOUD  eradiocy