Περίοδος Αξιολογήσεων στις Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου! Βίντεο & Εικόνες

Περίοδος Αξιολογήσεων στις Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου! Βίντεο & Εικόνες

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου μέσα στα πλαίσια της άρτιας ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης που παρέχουν αλλά και της παρακολούθησης της προόδου των μικρών ποδοσφαιριστών, διενεργεί αυτή την περίοδο τα ΚΑΜΠ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ σε όλες τις συνεργαζόμενες Σχολές του νησιού. Τα καμπ αυτά παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για τα δυνατά και αδύνατα σημεία του κάθε ποδοσφαιριστή τόσο σε τεχνικό όσο και σε προσωπικό και ψυχολογικό επίπεδο. Έχουν ως στόχο την ατομική βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά και θα γίνονται ανά περίοδο 2 μηνών έτσι ώστε να παρακολουθείται η βελτίωση τους. Οι πρώτες αξιολογήσεις έγιναν στις Σχολές Γιάννου Παπαχαραλάμπους και στην Πάφο ενώ σειρά θα πάρουν η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΟΛΟΥ.

Στα ΚΑΜΠ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου όλα τα παιδιά καταγράφονται σε ατομικά φύλλα παρακολούθησης με τα στοιχεία του κάθε ποδοσφαιριστή, το βάρος το ύψος και τον Δείκτη Σωματικής Μάζας. Ακολούθως περνούν από διάφορες δοκιμασίες προκειμένου να μετρηθούν η αλτικότητα, η ευλυγισία, η ταχύτητα, η τεχνική και πάρα πολλοί άλλοι παράγοντες που αφορούν το ποδοσφαιρικό αλλά και το ψυχολογικό προφίλ του ποδοσφαιριστή.

Το ατομικό φύλλο παρακολούθησης παρέχει δείκτη βαθμολογίας οπότε με την κοινοποίηση τους οι μικροί ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού θα επιδιώξουν να βελτιώσουν το σκορ τους την επόμενη φορά, προκειμένου να δείξουν την πρόοδο που έκαναν μέσα σε ένα διάστημα 2 μηνών.

Επιπλέον οι γονείς θα έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το ποδοσφαιρικό προφίλ του παιδιού τους και προτάσεις για τη βελτίωση κάποιων σημαντικών παραγόντων όπως η διατροφή, η σωστή ανατροφοδότηση μέσω του οικογενειακού περιβάλλοντος και η ενίσχυση της ψυχολογίας.

Επικεφαλής των ΚΑΜΠ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ είναι ο Υπεύθυνος των Σχολών Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο Τηλέμαχος Αθανασίου. Ο κ. Αθανασίου είναι διπλωματούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, είναι κάτοχος master στην Προπονητική Ομαδικών Αθλημάτων και έχει φοιτήσει με υποτροφία για ένα 6μηνο στην Αθλητική Σχολή της Κολωνίας. Έχει πολλές παρουσιάσεις σε διεθνή Συνέδρια και ασχολείται επίσης με τη διοργάνωση καμπ ποδοσφαιρικής τεχνικής τους καλοκαιρινούς μήνες, εφαρμόζοντας το πρόγραμμα HIGH PERFORMANCE TRAINING σε μικρούς ποδοσφαιριστές. Το HIGH PERFORMANCE TRAINING είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα βελτίωσης της τεχνικής το οποίο φέτος προγραμματίζεται να διεξαχθεί σε Λεμεσό και Πάφο.

VIDEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Μάθε Μπάλα Ζήσε το Όνειρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ
ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 97 667570
ΛΑΡΝΑΚΑ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΡΩΝΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 99 533608
ΠΑΦΟΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΦΟΥ
ΣΤΟ SPORTIVO CENTER ΠΕΤΡΙΔΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99879776, 97 655600
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΟΛΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99 613436, 99 603666

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 PAFIA-FC  chrysomilia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  CHAMPIONS
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  THOI
 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 aeammochostou  apollonlympion
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  SOUNDCLOUD
 BLUERACOONFM  eradioGR