Βίντεο και εικόνες από τη Διάλεξη της Θάλειας Παναγή στη Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Πάφο

Βίντεο και εικόνες από τη Διάλεξη της Θάλειας Παναγή στη Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Πάφο

Ο Ρόλος των Γονέων στην Αθλητική Απόδοση των παιδιών ήταν το θέμα οποίο παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία η Αθλητική Ψυχολόγος Θάλεια Παναγή στο πολύ όμορφο σεμινάριο που διοργάνωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΑΦΟΥ. Η παρουσίαση έγινε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 στις 18:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σ.Ε.Κ. Την ομιλήτρια καλωσόρισε ο Υπεύθυνος Σχολών Κύπρου κ. Τηλέμαχος Αθανασίου ο οποίος ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή η παρουσία της Θάλειας Παναγή στο σεμινάριο αυτό, το οποίο αποτείνεται στους γονείς και τόνισε πως, μέσα στους στόχους των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου, εκτός από την εκπαίδευση των παιδιών είναι και η εκπαίδευση των ίδιων των γονέων. Επίσης συνεχάρη τους υπεύθυνους της Σχολής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Πάφο Γιάννη Καραολή και Γιώργο Παπακωνσταντίνου για την πραγματικά όμορφη ιδέα και πρωτοβουλία αλλά και για το δυνατό ξεκίνημα της Σχολής στην Πάφο.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής Δήμου Πάφου κ. Χρύσανθος Σαββίδης ο οποίος καλωσόρισε την επίτιμη καλεσμένη και επίσημη ομιλήτρια του συνεδρίου Θάλεια Παναγή, ενώ συνεχάρη τις Σχολές Ποδοσφαίρου για την πρωτοβουλία τους και ευχήθηκε καλό ξεκίνημα καθώς η νεοσύστατη Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού της Πάφου μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής.

Ακολούθως η Θάλεια Παναγή πήρε το λόγο παρουσιάζοντας το θέμα με τέτοιο τρόπο ώστε και οι ίδιοι οι γονείς να συμμετέχουν με ερωτήσεις, επιχειρήματα και πολλές φορές να καλούνται να απαντήσουν ερωτήματα απευθυνόμενα προς αυτούς.

Ο ρόλος του γονέα στην αθλητική απόδοση των παιδιών παρουσιάστηκε με απόλυτη επιτυχία από τη διακεκριμένη ψυχολόγο Θάλεια Παναγή και το σίγουρο είναι ότι όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο πήραν σίγουρα μαζί τους κάτι πολύ χρήσιμο για το ίδιο το παιδί τους και πάνω απ όλα για τους ίδιους.

Η Θάλεια Παναγή έδωσε συμβουλές καθώς και κάποια σημαντικά tips τα οποία θα βοηθήσουν σημαντικά τόσο την απόδοση του παιδιού όσο και τη σχέση του με το γονέα αλλά ιδιαιτέρως τη σχέση του με το βασιλιά των σπορ και την αντίληψη του για το ποδόσφαιρο.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΗ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΦΟΥ, VIGUR PERSONAL TRAINING GYM, CAFÉ DELOUBAK, FLAIRS COCTAIL & DANCE BAR, INTERQUALITY CHARTERED ACCOUNTANTS

ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

WWW.CYPRUSACADEMIES.COM-ΤΟ ΠΡΩΤΟ SITE ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  CHAMPIONS
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 THOI  chrysomilia
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  BLUERACOONFM
 SOUNDCLOUD  eradioGR