Δοκιμαστικά στην Κύπρο για παιδιά 11-16 χρονών θα κάνει ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Δοκιμαστικά στην Κύπρο για παιδιά 11-16 χρονών θα κάνει ο Ολυμπιακός Πειραιώς

Δοκιμαστικά στην Κύπρο για παιδιά 11-16 χρόνων θα κάνει ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Θα διεξαχθούν 23-25 Μαρτίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εμπλουτισμένα και με πρόγραμμα δοκιμής τερματοφυλάκων. Η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο σε συνεργασία με την διεύθυνση ακαδημίας στου Ρέντη, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά δοκιμαστικά, στα οποία μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά της Σχολής αλλά και άλλων ακαδημιών και ομάδων. Tα δοκιμαστικά θα γίνουν στη Λεμεσό 23-25 Μαρτίου, για παιδιά γεννημένα από το 2000 έως το 2005.  Τα δοκιμαστικά εμπλουτίζονται φέτος και με εδικό πρόγραμμα δοκιμής τερματοφυλάκων. Στη διάρκεια της επίσκεψης των Βασίλη Νάνου (γενικός διευθυντής ακαδημίας), Θοδωρή Ελευθεριάδη (τεχνικός διευθυντής), Φώτη Παπαπαναγή (προπονητής αγωνιστικών τμημάτων) και Σωκράτη Κοψαχείλη (προπονητή τερματοφυλάκων), θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δραστηριότητες επιμορφωτικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο soccerworldcyprus@cytanet.com.cy και στα πιο κάτω τηλέφωνα:

• Κεντρικά 99426644/23744708
• Αμμόχωστος 99596166
• Λάρνακα 99637865
• Λεμεσός 99280999
• Λευκωσία 99542994
• Πάφος 99655623

Τρία ταλέντα στο τελικό στάδιο παρακολούθησης

Στο μεταξύ, στο τελικό στάδιο παρακολούθησης, με σκοπό την πιθανή ένταξη τους στα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών του Ολυμπιακού που εδρεύουν στου Ρέντη, βρίσκονται τρία παιδιά από την Κύπρο, τα οποία πέρασαν από κοσκίνισμα που διήρκεσε σχεδόν έναν χρόνο και περιελάμβανε τρεις διαφορετικές δοκιμασίες. Πρόκειται για τους 13χρονους Κωνσταντίνο Μαρνέρ και Άδωνη Νικολεττίδη του κλιμακίου Λεμεσού και τον 12χρονο Γιώργο Χριστοδούλου ο οποίος αγωνίζεται στην ακαδημία του Νουέβο Κάμπο. Τα τρία παιδιά επιλέχθηκαν μεταξύ δεκατριών που είχαν μεταβεί για δεύτερο δοκιμαστικό στου Ρέντη, τον περασμένο Φεβρουάριο. Τα δεκατρία παιδιά είχαν προκύψει μέσα από το δοκιμαστικό του περασμένου Μαΐου, και πάλι στου Ρέντη, όπου έλαβαν μέρος τριάντα νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι επιλέγηκαν από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στη διάρκεια δοκιμαστικών στην Κύπρο, τον Μάρτιο του 2015, όπου συμμετείχαν 150 παιδιά.

«Αποτελεσματική συνεργασία»

«Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά η αποτελεσματικότητα της συνεργασίας μας με την κεντρική διεύθυνση ακαδημιών στου Ρέντη, προς όφελος των παιδιών μας» σημειώνει ο Μάριος Αναστασίου της SoccerWorldCyprus, υπεύθυνης της Σχολής Ολυμπιακού Π. στην Κύπρο και προσθέτει: «η επιλογή τριών ταλέντων σημαίνει πάρα πολλά για εμάς, για το ίδιο το πρόγραμμα παρακολούθησης αλλά και για τα παιδιά. Εξυπακούεται όμως ότι για την ολοκλήρωση της επιτυχίας οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν μέσα από το πρόγραμμα παρακολούθησης και να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά εντός και εκτός γηπέδου». Με την ένταξη τους στο τελικό στάδιο παρακολούθησης τα παιδιά θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται μέσω της κατά διαστήματα ενσωμάτωσης τους σε προπονήσεις και εργομετρικά, φιλικούς αγώνες και τουρνουά με τα αντίστοιχα ηλικιακά αγωνιστικά τμήματα στου Ρέντη, και με την παροχή φιλοξενίας που θα προσφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις από πλευράς της Διεύθυνσης Ακαδημίας.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» παιδιά του κλιμακίου Λάρνακας

Εξάλλου, ποδοσφαιριστές της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο, από το κλιμάκιο της Λάρνακας, βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Πειραιά, όπου έδωσαν φιλικά με παιδιά από τις Σχολές στην Αθήνα, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη, στο μουσείο και στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, στον αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια, όπου οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν το 43ο πρωτάθλημα.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  chrysomilia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  APOLLON-LADIES
 PAFIA-FC  AC_Omonia
 CHAMPIONS  THOI
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 SOUNDCLOUD  eradiocy