Χρώμα Παναθηναϊκού στη μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση της Πάφου

Χρώμα Παναθηναϊκού στη μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση της Πάφου

Χρώμα Παναθηναϊκού είχε η μεγάλη Καρναβαλίστικη παρέλαση της Πάφου καθώς «Η ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και οι Μαζορέτες του» έδωσαν δυναμική παρουσία και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η υπέροχη πρωτοβουλία της Σχολής Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Πάφο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς τα παιδιά της Ακαδημίας ξέφυγαν για λίγο από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και χάρηκαν όμορφες στιγμές χαράς και διασκέδασης. «Η ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και οι Μαζορέτες του» αριθμούσε πέραν των 100 ατόμων ντυμένων και βαμμένων στα χρώματα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Υπεύθυνοι της Ακαδημίας Γιάννης Καραολής και Γιώργος Παπακωνσταντίνου ενώ η γυμνάστρια της Σχολής Μαριάννα Χριστοδούλου ήταν επικεφαλής της ομαδικής προσπάθειας και της καλής οργάνωσης της ομάδας. Ξεχωριστή νότα έδωσαν οι Μαζορέτες του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του A.Γ.Ο. με επικεφαλής τη δασκάλα τους Κούλλα Χριστοφή.

Υπέροχο χρώμα έδωσαν και τα face painting των παιδιών μια προσφορά του Ινστιτούτου Αισθητικής Νόνης Θεοδοσίου καθώς τα χαρούμενα πρόσωπα των παιδιών γέμισαν με πράσινα τριφυλλάκια.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Πάφου ευχαριστεί όλους όσους συντέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας ενώ το προσεχές Σάββατο διοργανώνει και στα γήπεδα της στο Αθλητικό Κέντρο Sportivo το πρώτο της τουρνουά. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: 99 879776 και 97 655600.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 AC_Omonia  THOI
 APOLLON-LADIES  CHAMPIONS
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  chrysomilia
 apollonlympion  aeammochostou
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradioGR
 BLUERACOONFM  eradiocy