Σεμινάριο Προπονητών του Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού

Σεμινάριο Προπονητών του Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού

Σεμινάριο πραγματοποίησε η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμακίου Λεμεσού για όλους τους προπονητές της Σχολής. Το σεμινάριο το οποίο είχε διάρκεια 3 περίπου ώρες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου στο γήπεδο Καρανικόλα στη Λεμεσό από τις 8:30 μέχρι τις 11:30 το πρωί. Ο Διευθυντής της Σχολής στη Λεμεσό, με τη βοήθεια του Ολλανδού Jamory Leysner, παρουσίασαν στους προπονητές τη νέα προπονητική φιλοσοφία την οποία θα πρέπει όλοι οι προπονητές της Σχολής να ακολουθήσουν. Η νέα αυτή φιλοσοφία εφαρμόζεται στις πιο σύγχρονες ακαδημίες ανά την Ευρώπη και είναι σίγουρο ότι θα ανεβάσει ακόμη πιο πολύ την ποιότητα των ποδοσφαιριστών αλλά και γενικότερα της Σχολής του Ολυμπιακού.

Το σεμινάριο θα επαναλαμβάνεται 1 φορά το μήνα, έτσι ώστε να αναλύεται στους προπονητές ο σκοπός, οι στόχοι, τα θέματα, οι μέθοδοι, οι τρόποι οργάνωσης, οι ασκήσεις και δραστηριότητες για κάθε μήνα ξεχωριστά.

Με αυτό τον τρόπο όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού θα διδάσκουν σε μια χρονιά όλα τα θέματα που αφορούν το σύγχρονο ποδόσφαιρο.

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 THOI  CHAMPIONS
 PAFIA-FC  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 AC_Omonia  chrysomilia
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  eradioGR
 SOUNDCLOUD  BLUERACOONFM