Μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμάκιο Λεμεσού

Μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμάκιο Λεμεσού

Μοναδική εμπειρία για τα παιδιά της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς Κλιμάκιο Λεμεσού. Αξέχαστες εμπειρίες έζησαν τα παιδιά και οι γονείς της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς (κλιμάκιο Λεμεσού) στην Ελλάδα. Το ταξίδι εντασσόταν μέσα στα πλαίσια του προκηρυγμένου προγράμματος λειτουργίας της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο και της από κοινού προσπάθειας για την όσο το δυνατό καλύτερη λειτουργία της Σχολής, αλλά και της μέγιστης δυνατής επικοινωνίας και επαφής της Σχολής με τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς.

Στο ταξίδι συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικιών και διεξήχθη το τετραήμερο 2 έως 5 Απριλίου. Συμμετείχαν 23 γονείς και παιδιά. Μέσα από το ταξίδι αυτό γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον επίσημο Ολυμπιακό Πειραιώς, τόσο αγωνιστικά όσο και από άποψης οργάνωσης και εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα, η αποστολή φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον κ. Βασίλη Νάνο Γενικό Διευθυντή των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς. Την ίδια μέρα η αποστολή επισκέφθηκε τις επίσημες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Πειραιώς στο Στάδιο Καραϊσκάκη, το μουσείο και την μπουτίκ του Ολυμπιακού.

Παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποδοσφαιρικούς και καλαθοσφαιρικούς αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Επιπρόσθετα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη ψυχαγωγία με το ποδόσφαιρο, αφού έκαναν προπόνηση με άλλα τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς.

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 AC_Omonia  APOLLON-LADIES
 CHAMPIONS  PAFIA-FC
 chrysomilia  THOI
 apollonlympion  Agia-Napa-Ladies-F.C
 aeammochostou  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  eradioGR
 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD