Ο Δημήτρης Δημητρίου στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΖΑΚΑΚΙΟΥ

Ο Δημήτρης Δημητρίου στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΖΑΚΑΚΙΟΥ

Το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΖΑΚΑΚΙΟΥ ανέλαβε ο παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και έμπειρος τεχνικός Δημήτρης Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου κρίθηκε ως ο καταλληλότερος άνθρωπος για το συγκεκριμένο πόστο καθώς είναι καλός γνώστης της Κυπριακής πραγματικότητας και εκτός αυτού με την πολύχρονη υπηρεσία του στο χώρο των Ακαδημιών γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και ποδοσφαιριστές ικανούς να ενισχύσουν το ρόστερ της  ομάδας του Ζακακίου. Ο κ. Δημητρίου έχει μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των Ακαδημιών με την Ακαδημία του Champions The Soccer Academy να αποτελεί ένα πρότυπο εργοστάσιο ταλέντων και να πετυχαίνει μεγάλες Παγκύπριες επιτυχίες ενώ είναι επίσης ο επίσημος αντιπρόσωπος του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Αθηνών στην Κύπρο.

Την προηγούμενη Κυριακή μάλιστα ο κ. Δημητρίου τιμήθηκε για την πολύτιμη προσφορά του στο ποδόσφαιρο και χρήστηκε ως πρέσβης των ιδανικών του δίκαιου παιχνιδιού ένας τίτλος που έχει απονεμηθεί σε πολλούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και ανθρώπους που υπηρέτησαν με ήθος το ποδόσφαιρο.

Τη βράβευση έκανε εκ μέρους του cyprusacademies.com ο Υπεύθυνος Διοργάνωσης των Παιδικών Πρωταθλημάτων Τηλέμαχος Αθανασίου όπου ο κ. Δημητρίου καταχειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Δημητρίου είναι με το Νικόλα Μαρτίδη στην Αθήνα με τον οποίο θα παρακολουθήσουν κάποιους αγώνες και κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο νέος τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΖ είναι επίσης καλεσμένος για να διδάξει σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά καμπ της Ελλάδας στο πλευρό καταξιωμένων και μεγάλων Ελλήνων και ξένων προπονητών.

Το μόνο που απομένει να ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του καθώς η πρωτάρα ΑΕΖ η οποία είναι πλέον η επίσημη αγαπημένη όλων των Λεμεσιανών καλείται να σταθεί επάξια στα σαλόνια της πρώτης Κατηγορίας.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  AC_Omonia
 THOI  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 chrysomilia  CHAMPIONS
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  eradioGR
 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD