Νικήτρια στο Τουρνουά της Ρόδου η Κ13 της Champions The Soccer Academy

Νικήτρια στο Τουρνουά της Ρόδου η Κ13 της Champions The Soccer Academy

Με το έπαθλο της 1ης θέσης και με μια βαλίτσα ξεχωριστές εμπειρίες και αναμνήσεις επέστρεψε στην Κύπρο η Κ13 της Champions The Soccer Academy η οποία βρισκόταν για περιοδεία στο όμορφο νησί της Ρόδου. Οι Πρωταθλητές τίμησαν με την παρουσία τους τον Δήμο Ύψωνα και τη μικρή μας Κύπρο δείχνοντας πως στο νησί μας είναι μια αστείρευτη πηγή ταλέντων και πόσο μάλλον η συνεργαζόμενη σχολή των ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ SOCCER SCHOOLS της Κύπρου η Champions The Soccer Academy η οποία όχι μόνο πήρε νικηφόρα και τα 6 παιχνίδια που έδωσε στο Τουρνουά της Ρόδου αλλά έδωσε και μαθήματα αθλητοπρέπειας και ήθους.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Δημητρίου τιμήθηκε με τιμές Πρωταθλητή όχι μόνο για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και για την συνεχόμενη εκεί παρουσία της τα τελευταία χρόνια.

Οι μικροί Πρωταθλητές είχαν μάλιστα την ευκαιρία να φιλοξενηθούν στα έδρανα του Δημοτικού Μεγάρου της Ρόδου όπου έγιναν θερμά δεκτοί από τους τοπικούς θεσμικούς και πολιτικούς παράγοντες του νησιού.

Κατά την τελετή που έγινε ο Διευθυντής της Champions The Soccer Academy Δημήτρης Δημητρίου ευχαρίστησε όλες τις αρχές για τη ζεστή φιλοξενία που έτυχαν τα παιδιά της Ακαδημίας ενώ νωρίτερα βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Αντιδήμαρχο Ρόδου Σάββα Διακοσταματίου ο οποίος επισκέφθηκε προσωπικά την Κυπριακή αποστολή στο ξενοδοχείο.

Οι Πρωταθλητές επέστρεψαν και από Δευτέρα βάζουν πλώρη για τους νέους τους στόχους με τις μπαταρίες γεμάτες και το ηθικό ακμαιότατο. Ας τους ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε ότι κάνουν.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 CHAMPIONS  AC_Omonia
 PAFIA-FC  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 APOLLON-LADIES  THOI
 chrysomilia  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 aeammochostou  apollonlympion
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradiocy  eradioGR