Άκρως επιτυχημένο το 1ο Παιδικό Φεστiβάλ Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου

Άκρως επιτυχημένο το 1ο Παιδικό Φεστiβάλ Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου

Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου με κεντρικό σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ». Το τουρνουά διεξήχθη μέσα σε εορταστικό κλίμα όπου το fair play και η αθλητοπρέπεια ήταν οι μεγάλοι νικητές της διοργάνωσης. Στο τουρνουά συμμετείχαν 25 ομάδες με 250 παιδιά να δίνουν δυμαμικά το παρόν τους στο Δημοτικό Στάδιο Μαρωνίου, ένα γήπεδο στολίδι για τη μικρή μας Κύπρο. Το 1ο Παιδικό Φεστiβάλ Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου διοργανώθηκε υπό την αιγίδα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ζυγίου και της Κοινοτικής Αστυνομίας Λάρνακας με μεγάλους υποστηρικτές τις Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Κύπρου και το πρώτο site ακαδημιών της Κύπρου www.cyprusacademies.com.

Σε όλα τα παιδιά έγινε ενημέρωση για την πρόληψη της βίας στα γήπεδα από την Μαρία Δημητρίου εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζυγίου και από τον Παναγιώτη Παναγιώτου της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Λάρνακας, οι οποίοι μοίρασαν στα παιδιά διαφωτιστικό υλικό για την αντιμετώπιση της βίας.

Το τουρνουά τίμησε με την παρουσία του και ο Πολιτιστικός Όμιλος Ψεματισμένου δια της Προέδρου του Μαρίνας Παπαπέτρου η οποία χαιρέτισε και βράβευσε τα παιδιά μαζί με τον πατέρα της ενορίας Πέτρο Παπαπέτρου. Ανάρπαστα έγιναν από τα παιδιά τα αυτόγραφα των παικτών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τα οποία ήταν μια προσφορά της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για τα παιδιά ‘όλων των ακαδημιών που συμμετείχαν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πρωταθλήτριες του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου αναδείχτηκαν για την ηλικιακή κατηγορία 2008 η Ακαδημία NIKKI Coerver Coaching, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Πάφου στο 2008-09, η PREMIER F.A. στην ηλικιακή κατηγορία 2005-06,  η NUOVO CALCIO στην ηλικιακή κατηγορία 2003-04 ενώ στην κατηγορία LADIES οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LADIES κατέκτησαν το ΕΠΑΘΛΟ WEBLEY 1971, ένα έπαθλο με ιδιαίτερη αηία και αφιερωμένο στην ιστορική ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ που έφτασε το 1971 στον τελικό του Πρωταθλήματος Πρωταθλητριών Ευρώπης.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΦΟΥ, Premier F.A., NUOVO CALCIO, GALAXY, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ, Α.Ε.ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ, ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ, Ε.Ν.Υ. ΔΙΞΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ, VICTORY F.A., NIKKI COERVER και ΚΟΡΝΟΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΣ: Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΥΠΡΟΥ, WWW.CYPRUSACADEMIES.COM, ΑΣΤΥΝΙΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΖΥΓΙΟΥ, ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ KAI ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ!

ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ! ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ – ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Find Us On Facebook

 

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 CHAMPIONS  AC_Omonia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  APOLLON-LADIES
 THOI  chrysomilia
 aeammochostou  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  Agia-Napa-Ladies-F.C

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradioGR  SOUNDCLOUD
 eradiocy  BLUERACOONFM