Ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας στην Κύπρο για τους αυριανούς τερματοφύλακες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ! Αποκλειστική Συνέντευξη

Ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας στην Κύπρο για  τους αυριανούς τερματοφύλακες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ! Αποκλειστική Συνέντευξη

Στην Κύπρο έρχεται μαζί με το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ακαδημίας Παναγιώτης Μπαρτζώκας ο οποίος σε συνεργασία με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς και τον Βαγγέλη Λάπα ανιχνεύουν τους αυριανούς τερματοφύλακες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Το ιστορικό σωματείο της Αθήνας διατηρεί  παράδοση στην ανάδειξη τερματοφυλάκων ενώ έχει ως σημαία του τον μεγάλο τερματοφύλακα της εποχής του Γουέμπλευ κ. Βασίλη Κωνσταντίνου ο οποίος είναι σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο Διευθύνων Σύμβουλος των Σχολών Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και ο οποίος θα δώσει το παρόν στο Skills Tournament της Κύπρου. Ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας έχει ένα πλούσιο βιογραφικό ξεκινώντας την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, τον ΑΘΗΝΑΪΚΟ, τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, τον ΑΚΡΑΤΗΤΟ, την ΚΑΛΛΙΘΕΑ, τον ΙΩΝΙΚΟ, τον ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ και τον ΟΦΗ. Με την προπονητική τερματοφυλάκων ασχολείται ανελλιπώς τα τελευταία 4 χρόνια κάνοντας αρχή από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ενώ εδώ και 3 χρόνια εργάζεται για τις επίσημες Ακαδημίες της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το cyprusacademies.com επίσημος χορηγός προβολής και επικοινωνίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ SKILLS TOURNAMENT ΚΥΠΡΟΣ 2016 εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη από τον προπονητή Παναγιώτη Μπαρτζώκα με την οποία μας αποκαλύπτει το στόχο της επίσκεψης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Κορωπί στην επίσημη Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για την ανάδειξη των αυριανών τερματοφυλάκων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Παναγιώτη η Κύπρος αναμένει με ανυπομονησία to Skills Tournament του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο και πολλοί είναι οι τερματοφύλακες οι οποίοι θέλουν να συμμετέχουν κυνηγώντας το όνειρο τους. Ποιος είναι ο στόχος της επίσκεψης σας στην Κύπρο; Στόχος μας είναι να δούμε από κοντά τους τερματοφύλακες της Κύπρου μιας και δεν έχουμε καθημερινή επαφή μαζί τους, για να τους αξιολογήσουμε και να δούμε ποιοι από αυτούς, είναι ικανοί να επανδρώσουν τον κεντρικό πυρήνα της Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Θεωρούμε όλα τα παιδιά σαν δικά μας και ο σκοπός του Skills Tournament είναι πέρα από την επιλογή κάποιων τερματοφυλάκων να μπουν οι τερματοφύλακες σε ένα μακροχρόνιο πλάνο παρακολούθησης. Απώτερος στόχος πάντα της όλης διαδικασίας είναι η τροφοδότηση της πρώτης ομάδας με ικανούς και ταλαντούχους τερματοφύλακες.

Τι γίνεται αν ένας ή περισσότεροι τερματοφύλακες από την Κύπρο ξεχωρίσουν στα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Skills Tournament Κύπρου; Η φιλοσοφία που ακολουθείτε στην Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι ίδια για όλα τα παιδιά. Στις μικρές ηλικίες η επιλογή είναι δύσκολη καθ ότι δεν είναι εύκολο ένα παιδί από την Κύπρο η οποιοδήποτε μέρος να το πάρεις στο Κορωπί αποκόβοντας τον από την οικογένεια και τους φίλους του. Στην Ακαδημία έχουμε μάλιστα παιδιά από Κύπρο τα οποία όταν ήρθε η κατάλληλη στιγμή πήραν την ευκαιρία τους όπως για παράδειγμα ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Κ16 Μιχάλης Χριστοδούλου. Οι μικροί τερματοφύλακες που επιλέγονται κλείνονται στο Γεώργιος Καλαφάτης κερδίζοντας εμπειρίες κάνοντας προπόνηση με την Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και τίθενται σε παρακολούθηση μέχρι να κριθεί ότι υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για εγκατάσταση στο Κορωπί. Όσο αφορά τους μεγαλύτερους τερματοφύλακες εάν επιλεχθούν θα κληθούν για προπονήσεις στην επίσημη Ακαδημία μέσω της οποίας θα γίνει η τελική επιλογή.

Στο Κορωπί δουλεύεις  πλάι σε μεγάλα ονόματα όπως ο Μάριο Γκαλίνοβιτς και Βαγγέλης Λάππας. Πώς εκπαιδεύετε  τους αυριανούς τερματοφύλακες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ; Μιλάμε για δυο πολύ αξιόλογους ανθρώπους και εξαιρετικούς συνεργάτες με τους οποίους έχουμε μια άψογη συνεργασία. Με τον Βαγγέλη Λάππα, ο οποίος παρέχει πλήρη επιστημονική υποστήριξη στο προπονητικό μας team συνεργαζόμαστε τα τελευταία 2 χρόνια και μαζί με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς που εντάχθηκε πέρσι στην επίσημη Ακαδημία γίνεται μια άκρως σοβαρή και επαγγελματική δουλειά. Έχουμε ενιαία φιλοσοφία με στόχο το παιδί και την εκπαίδευση του βάση της ηλικίας του τόσο από τεχνικής όσο και από τακτικής πλευράς  με κύριο στόχο την επιλογή των καλύτερων για την πρώτη ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει  ένας τερματοφύλακας  ώστε να επιλεχθεί για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ; Στην Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ έχουμε θεσπίσει για κάθε ηλικία ξεχωριστά τα χαρακτηριστικά του κάθε τερματοφύλακα. Αυτά έχουν να κάνουν με τις τεχνικές του ικανότητες, τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά, την προσωπικότητα και πολλά άλλα στοιχεία αλλά κυρίως με την αντίδραση και την εξοικείωση του μέσα στο νέο ποδοσφαιρικό του περιβάλλον. Θέλουμε οι αυριανοί τερματοφύλακες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να διαθέτουν όλο το πακέτο τόσο τεχνικά και τακτικά όσο και από ψυχολογικής πλευράς. Οι τερματοφύλακες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ πέρα από τις ικανότητες τους πρέπει να διαθέτουν προσωπικότητα και να έχουν ένα συγκροτημένο ψυχολογικό προφίλ το οποίο να μπορεί να αντεπεξέλθει κάτω από την πίεση που δημιουργεί η συμμετοχή του σε υψηλού ανταγωνιστικού επιπέδου αγώνες και προπονήσεις.

Τέλος ποιο μήνυμα θα θέλατε να στείλετε σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν στο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SKILLS TOURNAMENT ΚΥΠΡΟΣ 2016; Καλούμε όλα τα παιδιά να έρθουν στο Skills Tournament της Κύπρου με πρωταρχικό στόχο να διασκεδάσουν και να απολαύσουν την όλη διαδικασία. Πέρα από την ευκαιρία της επιλογής τα παιδιά θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να μπουν στη διαδικασία της προπόνησης με χαρά και να απολαύσουν την όμορφη αυτή εμπειρία. Ειδικά για τους τερματοφύλακες θα ήθελα να πω πως η εμπειρία θα είναι ξεχωριστή και χρήσιμη για τη συνέχεια αφού μέσω της αξιολόγησης θα αποκτήσουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Επαναλαμβάνω ότι φιλοσοφία μας είναι να βλέπουμε όλα τα παιδιά σαν δικά μας και με την κάθοδο μας στην Κύπρο, όπου γνωρίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ταλαντούχοι τερματοφύλακες και ποδοσφαιριστές, θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι κοντά σε όλα τα παιδιά που όνειρο τους είναι να φορέσουν την ιστορική φανέλα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SKILLS TOURNAMENT ΚΥΠΡΟΣ 2016

ΓΙΝΕ ΕΣΥ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

4-5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ – ΛΕΜΕΣΟΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΕΓΓΡΑΦΕΣ: 99 124919, 96 308813

Διαβάστε επίσης…

Στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός με το Τεχνικό του Επιτελείο για Αναζήτηση Ταλέντων!

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  chrysomilia
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  PAFIA-FC
 CHAMPIONS  AC_Omonia
 THOI  ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ
 Agia-Napa-Ladies-F.C  apollonlympion
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 eradiocy  eradioGR
 SOUNDCLOUD  BLUERACOONFM