Ο Renato Μargasa στη Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Ποσειδώνα Γιόλου!

Ο Renato Μargasa στη Σχολή Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Ποσειδώνα Γιόλου!

Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ – Ποσειδώνα Γιόλου, συνεχίζοντας τις επαφές της με μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, προσκάλεσε στις αθλητικές τις εγκαταστάσεις στο Κοινοτικό Στάδιο Γιόλου τον ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Renato Μargasa. Η εκδήλωση έγινε μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται από την πράσινη Σχολή της Γιόλου να φέρει κοντά στα παιδιά μεγάλα ονόματα του Κυπριακού Πρωταθλήματος δίνοντας τους την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν τις συμβουλές τους. Στο παρελθόν πέρασαν από τη Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ο Εφραιμ (ΑΠΟΕΛ) και ο Μακρής (ΑΝΟΡΘΩΣΗ). Ο Renato Margasa μίλησε στα παιδιά της Σχολής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γιόλου τονίζοντας τους ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να ευχαριστιούνται και να διασκεδάζουν.

Το βράδυ στις 8.00 ακολούθησε δείπνο προς τιμή του ποδοσφαιριστή στην ταβέρνα ΤΟ  ΠΑΛΑΤΙ, στη Γιόλου όπου τα παιδιά θα έίχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με τον ποδοσφαιριστή. Ο διευθυντής της Ακαδημίας Ευγένιος Νεοφύτου ευχαριστεί θερμά όλα τα παιδιά και τους γονείς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Επίσης η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γιόλου ενημερώνει πως συνεχίζονται οι εγγραφές για τα SKILLS TOURNAMENTS που θα διεξάγει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στη Λεμεσό στις 4-5 Ιουνίου στη Λεμεσό με στόχο την απόκτηση μιας υπέροχης και μοναδικής εμπειρίας από τα παιδιά αλλά και την ανέυρεση ταλέντων τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στις επίσημες ακαδημίες του μεγαλύτερου Αθλητικού Συλλόγου της Ελλάδας. Για πληροφορίες και εγγραφές αποτείνεστε στα τηλέφωνα 99613436, 99603666 και στο 99124919.

Διαβάστε Επίσης

Στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός με το Τεχνικό του Επιτελείο για Αναζήτηση Ταλέντων!

Ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας στην Κύπρο για τους αυριανούς τερματοφύλακες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ! Αποκλειστική Συνέντευξη

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 APOLLON-LADIES  CHAMPIONS
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  THOI
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  chrysomilia
 PAFIA-FC  AC_Omonia
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradioGR  eradiocy