Δυνατά φιλικά για την Κ14 της Α.Ε.Ζ. CHAMPIONS: Live ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη!

Δυνατά φιλικά για την Κ14 της Α.Ε.Ζ. CHAMPIONS: Live ενημέρωση από τη Θεσσαλονίκη!

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η ομάδα Κ14 της ΑΕΖ CHAMPIONS όπου δίνει μια σειρά δυνατών φιλικών με σκοπό την απόκτηση εμπειριών από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας των Πρωταθλητών. Κατά την πρώτη μέρα η ομάδα Κ14 της ΑΕΖ CHAMPIONS αναμετρήθηκε με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ με τον οποίο εξήλθε ισόπαλη 1-1. Οι Πρωταθλητές προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ στο 12’ με τον Αλέξανδρο Αντωνίου ενώ η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα ισοφάρισε στο 20’. Συνέχεια φιλικών σήμερα το πρωί με την Ακαδημία μπέμπηδες ενώ το απόγευμα έπεται μεγάλη αναμέτρηση με τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ο κύκλος των αγώνων κλείνει την Πέμπτη με αντίπαλο της Ακαδημία ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ.

Χθες το απόγευμα η νύφη του Θερμαϊκού γέμισε με τα χρώματα της ΑΕΖ και των CHAMPIONS καθώς οι μικροί αστέρες της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Παραμείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα των Πρωταθλητών στο facebook όπου υπάρχει live ενημέρωση για όλους τους αγώνες και τις δραστηριότητες της ακαδημίας. ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ CHAMPIONS ΕΔΩ.

 ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ CHAMPIONS ΕΔΩ.

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  eradioGR
 SOUNDCLOUD  eradiocy