Όταν το Ποδόσφαιρο γίνεται γυναικεία υπόθεση! Αποκλειστική Συνέντευξη

Όταν το Ποδόσφαιρο γίνεται γυναικεία υπόθεση! Αποκλειστική Συνέντευξη

Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας να φιλοξενούμε στο πρώτο site ακαδημιών της Κύπρου τη συνέντευξη από τρία κορίτσια τα οποία με την παρουσία τους στα Κυπριακά και Ευρωπαϊκά γήπεδα, τιμούν τη φανέλα με το εθνόσημο της Κύπρου και μας κάνουν περήφανους καθημερινά σαν έθνος. Οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής Κύπρου Μαρία Ιωάννου, Βικτώρια Ζαμπά και Μαριλένα Γεωργίου ξετυλίγουν το νήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου,  μας μιλούν για τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους και μας αποκαλύπτουν με τον ποιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση.

ΤΟ WHO IS WHO ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ

 Η Μαρία Ιωάννου, απόφοιτος της Νοσηλευτικής Σχολής γεννημένη στις 24 Νοεμβρίου 1991 ξεκίνησε την καριέρα της από την Ακαδημία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη γυναικεία ομάδα της Νέας Σαλαμίνας για να καταλήξει από κει στις APOLLON LADIES. Από φέτος η Μαρία κάνει μια μεγάλη στροφή στην καριέρα της καθώς θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της νεοσύστατης ομάδας της  BARCELONA F.A. Η Μαρία δεν είναι ένα κορίτσι το οποίο απλά παίζει ποδόσφαιρο. Αγαπά με πάθος αυτό που κάνει, δηλώνει οπαδός του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ενώ αγαπημένοι της ποδοσφαιριστές είναι ο Pirlo και ο Αλέξης Γαρπόζης, Η Μαρία Ιωάννου είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της Κύπρου και μεταλαμπαδεύει τις  γνώσεις και τις εμπειρίες της στους μικρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Α.Ε.Ζ. όπου εργάζεται ως προπονήτρια.

ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: “Μια μέρα χωρίς ποδόσφαιρο είναι μια μέρα άδεια”

Ανάλογα είναι τα βήματα και για τη Βικτώρια Ζαμπά. Προσγειωμένη και συνεσταλμένη, παθιασμένη με τη στρογγυλή θεά, η Βικτώρια έχει αφιερώσει όλη τη ζωή της στο ποδόσφαιρο αφού πέρα από την αγωνιστική της παρουσία εργάζεται επίσης ως προπονήτρια στην Ακαδημία της Α.Ε.Ζ. Γεννημένη στις 11 Απριλίου του 1995 η Βικτώρια αγωνίστηκε στη Χρυσομηλιά Αγίου Αμβροσίου και στις APOLLON LADIES ενώ από φέτος εντάσσεται στα μεγάλα μεταγραφικά αποκτήματα της BARCELONA F.A. Η Βικτώρια είναι οπαδός της ΑΕΛ και αγαπημένοι της ποδοσφαιριστές είναι ο Steven Gerard και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής ομάδας της Κύπρου. Η Βικτώρια παράλληλα σπουδάζει Computer Science, αυτό όμως που την ενθουσιάζει πολύ είναι ο βασιλιάς των σπορ, το ποδόσφαιρο!

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΖΑΜΠΑ: “Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι μια ποδοσφαιρίστρια αγαπά υπερβολικά αυτό που κάνει αγνοώντας όλες τις προκαταλήψεις και πως στερείται τα απλά καθημερινά πράγματα εξαιτίας της προπόνησης.”

Η Μαριλένα Γεωργίου είναι άλλο ένα κορίτσι το οποίο τιμά τη φανέλα με το εθνόσημο της Κύπρου επίσης παθιασμένο με το ποδόσφαιρο. Η Μαριλένα αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην QUISELEY VIXENS της πόλης του Leeds στην Αγγλία όπου παράλληλα σπουδάζει Sports Exercise Science και είναι από τις λίγες Κύπριες ποδοσφαιρίστριες οι οποίες διαπρέπουν στο εξωτερικό. Γεννημένη στις 16 Ιουνίου του 1996, είναι γέννημα θρέμμα των APOLLON LADIES και ένα από τα μεγάλα ανερχόμενα ταλέντα του γυναικείου ποδοσφαίρου. Είναι θαυμάστρια του Μέσι και του Γιώργου Εφραίμ και δηλώνει οπαδός του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.  Αξίζει να αναφέρουμε ότι τις τρείς ποδοσφαιρίστριες δένει δυνατή φιλία τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου κάτι που φανερώνει την ομαδικότητα, τη συνεργασία αλλά και το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής ομάδας. Αυτό στάθηκε η αφορμή να συναντήσουμε και τις τρεις μαζί για μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Η Εθνική είναι το όνειρο κάθε παίκτριας και η συμμετοχή σε αυτής είναι ένα αίσθημα μοναδικό και αναντικατάστατο!

Τι σημαίνει για σας το ποδόσφαιρο; Και για τις τρεις μας το ποδόσφαιρο πέρα από ένα άθλημα είναι τρόπος ζωής. Είναι πλέον το απαραίτητο συστατικό της καθημερινότητας μας και χωρίς αυτό η ζωή χάνει κάτι από τη μαγεία της. Στο γήπεδο είναι η δεύτερη μας οικογένεια όπου όλα περιστρέφονται γύρω από μια μπάλα. Μια μέρα χωρίς προπόνηση είναι μια άδεια μέρα…

Πως ξεκινήσατε να ασχολείστε με το ποδόσφαιρο;

Μαριλένα: Ξεκίνησα παίζοντας στο Δημοτικό με τα αγόρια. Την περίοδο εκείνη μάλιστα συστάθηκε η ομάδα των APOLLON LADIES και με την παρακίνηση του αδελφού μου πήγα και γράφτηκα στις Ladies και μάλιστα ήμουν παρούσα στην πρώτη επίσημη προπόνηση της Ακαδημίας.

Βικτώρια: Εμένα ο άνθρωπος που με παρακίνησε ήταν ο πατέρας μου ο οποίος με έπειρνε από μικρή στο γήπεδο για να δούμε την αγαπημένη του ομάδα την ΑΕΛ. Η αθλητική μου ενασχόληση είχε να κάνει με το στίβο, ωστόσο με εντόπισε ο κ. Χριστοφόρου και με κάλεσε να δοκιμάσω στις Ladies του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Μαρία:  Από μικρή μου άρεσε να παίζω ποδόσφαιρο στη γειτονιά ενώ ξεκίνησα να κάνω στην ακαδημία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ προπονήσεις μαζί με τα αγόρια και με ένα μικρό γκρουπ κοριτσιών. Στη συνέχεια πήγα στη γυναικεία ομάδα της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ και ακολούθως στις APOLLON LADIES.

“Και για τις τρεις μας το ποδόσφαιρο πέρα από ένα άθλημα είναι τρόπος ζωής. Είναι πλέον το απαραίτητο συστατικό της καθημερινότητας μας και χωρίς αυτό η ζωή χάνει κάτι από τη μαγεία της”.

Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα να παίζει ποδόσφαιρο στην Κύπρο;

Μαρία: Τώρα πλέον έχουν αρχίζει να αλλάζουν τα πράγματα στην Κύπρο όσο αφορά την αντίληψη για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Παλιά ήταν υποτιμητικό για μια γυναίκα να ασχολείται με το ποδόσφαιρο και οι γυναίκες αποτελούσαν μειονότητα γενικά στον Αθλητισμό. Η Ευρωπαϊκή παρουσία των APOLLON LADIES αλλά και οι τελευταίες επιτυχίες της Εθνικής Γυναικών έκαναν ευρέως γνωστό το  Κυπριακό Ποδόσφαιρο και σίγουρα έκανε τους Κύπριους φιλάθλους να δουν το θέμα διαφορετικά.

Βικτώρια: Πέρα από αυτά που ανέφερε η Μαρία, επιπλέον δεν υπάρχει μεγάλη προβολή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου και επίσης δεν υπάρχει ο κατάλληλος ανταγωνισμός ώστε να κάνει το πρωτάθλημα ποιο ανταγωνιστικό όπως και τις ομάδες μας. Πρέπει οι αρμόδιοι να σκύψουν πάνω από το γυναικείο ποδόσφαιρο και να το στηρίξουν όσο μπορούν. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι μια ποδοσφαιρίστρια αγαπά υπερβολικά αυτό που κάνει αγνοώντας όλες τις προκαταλήψεις και πως στερείται τα απλά καθημερινά πράγματα εξαιτίας της προπόνησης.

Μαριλένα: Εγώ συγκρίνοντας με την εμπειρία της ενασχόλησης μου στην Αγγλία έχω να πω πως στην Αγγλία και γενικά το εξωτερικό το γυναικείο ποδόσφαιρο τυγχάνει μεγάλης προβολής σε αντίθεση με την Κύπρο όπου όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο αντρικό μόνο ποδόσφαιρο. Στις Αγγλικές γυναικείες ομάδες υπάρχει πολύ επαγγελματικότητα και δίνουν πολύ σημασία στη μεθοδολογία της προπόνησης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διεξάγεται ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ισάξιες ομάδες να διεκδικούν το Πρωτάθλημα. Στην Κύπρο οι γυναικείες ομάδες δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με αποτέλεσμα το Πρωτάθλημα μας να μην είναι ανταγωνιστικό.

ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: “Η Εθνική γυναικών της Κύπρου τα τελευταία χρόνια κοίταξε κατάματα μεγαθήρια της Ευρώπης  κάτι που υποδηλώνει την ικανότητα της Κύπριας παίκτριας και το υψηλό προπονητικό της επίπεδο”.

Υπάρχει θέμα στο γυναικείο ποδόσφαιρο με τη χρήση των ξένων παικτριών, όπως συμβαίνει στο ανδρικό ποδόσφαιρο του τόπου μας ; Γενικά το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Σίγουρα οι Κύπριες μαθαίνουν πολλά αγωνιζόμενες μαζί τους αποκτώντας μια ποιο επαγγελματική νοοτροπία. Οι ξένες παίκτριες βοηθούν στο να ανεβεί το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Αν θέλουμε να βελτιώσουμε το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία και καλύτερη οργάνωση από τα τμήματα υποδομών μέχρι και τις γυναικείες ομάδες. Οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει επίσης να αγκαλιάσουν το γυναικείο ποδόσφαιρο και να του δώσουν την πρέπουσα σημασία. Μόνο έτσι θα αναδείξουμε ποδοσφαιρίστριες αντάξιες των ξένων και ακολούθως ανταγωνιστικές ομάδες στην Ευρώπη και φυσικά ακόμη καλύτερες εθνικές ομάδες. Η Εθνική γυναικών της Κύπρου τα τελευταία χρόνια κοίταξε κατάματα μεγαθήρια της Ευρώπης όπως το Βέλγιο και το Ισραήλ κάτι που υποδηλώνει την ικανότητα της Κύπριας παίκτριας και το υψηλό προπονητικό της επίπεδο.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: Στην Αγγλία και γενικά το εξωτερικό το γυναικείο ποδόσφαιρο τυγχάνει μεγάλης προβολής σε αντίθεση με την Κύπρο όπου όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο αντρικό μόνο ποδόσφαιρο

APOLLON Ladies. Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα σας. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτή την εμπειρία;

Μαριλένα: Τι να πρωτοπώ για τις APOLLON LADIES!!! Εμπειρίες πολλές αξέχαστες και μοναδικές. Ευχαριστώ θερμά όλο το προπονητικό τιμ, τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση για τη στήριξη που μου πρόσφερε όλα αυτά τα 8 χρόνια που αγωνίστηκα στις APOLLON LADIES. Η προπόνηση μόνο ρουτίνα δεν ήταν στην καθημερινή της βάση καθώς οι φιλίες με τις άλλες κοπέλες μας έκαναν μια ομάδα ενωμένη και παθιασμένη με το ποδόσφαιρο. Αξέχαστες θα μου μείνουν οι στιγμές του Champions League όπου ευτύχησα μάλιστα να σκοράρω 2 φορές. Όλα αυτά τα ταξίδια με τις Ladies αποτελούν για μένα τις ποιο όμορφες στιγμές!

Βικτώρια: Ήταν πολύ σημαντικό το ότι ξεκίνησα την καριέρα μου από τις Ladies οι οποίες δουλεύουν πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα. Μέσω της συμμετοχής μου στις Ladies απόκτησα μοναδικές εμπειρίες, έκανα αξέχαστα ταξίδια και δημιούργησα δυνατές φιλίες. Η συμμετοχή μου στο Champions League είναι επίσης κάτι που θα μου μήνει αξέχαστο καθώς και η πρώτη επίσημη συμμετοχή μου σε αγώνα με τις APOLLON LADIES η οποία ήταν σε αγώνα του Champions League όπου πέτυχα και δυο γκολ!

Μαρία: Επί της ευκαιρίας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη δεύτερη μου οικογένεια από την οποία έφυγα με ανάμικτα συναισθήματα. Δε θα ξεχάσω ποτέ τα όσα μου πρόσφεραν. Από το πέρασμα νμου από αυτή την ομάδα θα έχω να θυμάμαι απογοητεύσεις, χαρές, εμπειρίες, επιτυχίες και πολλά συναισθήματα. Σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριίστρια όλα αυτά τα 7 χρόνια έμαθα να αγωνίζομαι για τα θέλω μου, τον εαυτό μου αλλά πάνω απ’ όλα για την ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Ξέρω ότι οι Ladies θα είναι πάντα δίπλα μας κι εμείς γι’ αυτές. Γνώρισα πραγματικά πολύ όμορφους ανθρώπους κοντά στις Ladies πρέπει όμως όλοι να γνωρίζουν πως «ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός»!

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΖΑΜΠΑ: “Αξέχαστη θα μου μ’ηνει η πρώτη επίσημη συμμετοχή μου σε αγώνα με τις APOLLON LADIES η οποία ήταν σε αγώνα του Champions League και όπου πέτυχα και δυο γκολ”!

Η Εθνική Κύπρου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σας. Τι έχετε να πείτε για την εμπειρία της Εθνικής;

Βικτώρια: Η Εθνική ομάδα στην οποία αγωνίζομαι εδώ και 4 χρόνια είναι πάντοτε το κίνητρο μου. Κακά τα ψέματα το επίπεδο στο Πρωτάθλημα μας  μπορεί να μην είναι αρκετά ψηλό, στην Εθνική ομάδα όμως γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά κάτι που το φανερώνουν οι επιτυχίες μας τα τελευταία 2 χρόνια και ποιο πρόσφατα στο APHRODITE CUP. Η Εθνική μας όμως πέρα από την πολύ καλή δουλειά που κάνει το προπονητικό μας τιμ χρειάζεται πάντα τη στήριξη όλων των φορέων και είναι ο στόχος κάθε παίκτριας. Αυτό που νιώθω κάθε φορά φορώντας τη φανέλα της Εθνικής είναι υπερηφάνεια και έντονα συναισθήματα.

Μαριλένα: Αγωνίζομαι στην Εθνική Κύπρου τα τελευταία 6-7 χρόνια. Από την πρώτη ημέρα που φόρεσα το εθνόσημο της Κύπρου ένιωσα περηφάνια ακλουθώντας μια πορεία στο χρόνο γεμάτη ταξίδια, εμπειρίες και έντονα συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό τιμ της ομάδας μας και ιδιαίτερα τον προπονητή Άντρο Βασιλείου οι οποίοι με ενθάρρυναν και με στήριξαν στην όλη προσπάθεια που κάνω. Η Εθνική είναι το όνειρο κάθε παίκτριας και η συμμετοχή σε αυτής είναι ένα αίσθημα μοναδικό και αναντικατάστατο! Κάθε φορά που φεύγω από την Αγγλία για να αγωνιστώ στην Εθνική Κύπρου η χαρά μου και η περηφάνια που νιώθω είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Μαρία: Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Εθνική ομάδα έχω να πω πως η Εθνική Κύπρου αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο για κάθε παίκτρια. Είναι δύσκολο να περιγράψεις το συναίσθημα σου στο άκουσμα του Εθνικού ύμνου στα διάφορα Ευρωπαϊκά γήπεδα που αγωνιζόμαστε. Η αγάπη μας για τη μικρή και πληγωμένη μας Κύπρο σε κάνει να ματώνεις στο γήπεδο και να τα δίνεις όλα για την Εθνική. Από την Εθνική αποκόμισα πολλά ταξίδια και αξέχαστες εμπειρίες. Η Εθνική είναι η δεύτερη μας οικογένεια η οποία με την πλήρη στήριξη των προπονητών μας έχει κάνει μια πάρα πολύ καλή πορεία τα τελευταία χρόνια. Είμαι περήφανη που αγωνίζομαι στην Εθνική και όλα τα κορίτσια θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και επαγγελματικά και ευχόμαστε στην προσπάθεια μας αυτή να έχουμε την πλήρη στήριξη όλων!

ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ CYPRUSACADEMIES.COM ΤΗΛΕΜΑΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Τι θα συμβουλεύατε ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο σκέφτεται να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο; Θα του εξηγούσαμε κατ αρχήν ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μέσω του οποίου διασκεδάζεις παίζοντας. Επίσης θα το παρακινούσαμε να αγνοήσει οποιαδήποτε προκατάληψη όπως για παράδειγμα το ότι το ποδόσφαιρο είναι μόνο ανδρικό προνόμιο. Όσα κορίτσια αγαπούν το ποδόσφαιρο είναι καλό να ξεκινήσουν από κάποια ακαδημία είτε κοριτσιών είτε αγοριών μπαίνοντας έτσι σε αυτόν το μεγάλο κόσμο του Αθλητισμού. Αγαπόντας το ποδόσφαιρο τα μικρά κορίτσια έχουν μόνο να κερδίσουν μέσα από αυτό. Το ποδόσφαιρο δημιουργεί δυνατές φιλίες, ομαδικό πνεύμα, δυνατούς και αθλητοπρεπείς χαρακτήρες καθώς το σημαντικότερο είναι να σέβεσαι και να πειθαρχείς και να μην τα παρατάς ποτέ στη ζωή σου!

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΖΑΜΠΑ: “Η Εθνική ομάδα θα είναι πάντοτε το μεγάλο μου κίνητρο”

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ρωτήσω για το ποιοι είναι οι στόχοι σας μετά το νέο βήμα που κάνετε στην καριέρα σας;

Μαριλένα: Εδώ και δυο χρόνια αγωνιζόμενη στην Αγγλία έζησα πολλές ποδοσφαιρικές εμπειρίες και εύχομαι μέχρι το τέλος των σπουδών μου να μάθω, να ζήσω και να αποκομίσω όσες περισσότερες εμπειρίες μπορώ. Αυτές θα είναι και τα εφόδια  μου για να συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό με στόχο πάντα τη συμμετοχή μου στην Εθνική ομάδα. Νιώθω περήφανη που αγωνίζομαι στην QUISELEY VIXENS η οποία μου προσφέρει την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε ένα υψηλότερο επίπεδο πάντα μέσα σε επαγγελματικά πλαίσια. Επίσης θα ήθελα τελειώνοντας τις σπουδές μου να ασχοληθώ με το αντικείμενο που επέλεξα ασχολούμενη παράλληλα με τη μεγάλη μου αγάπη, το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο κάνει τη ζωή μου ομορφότερη και αποτελεί αναντικατάστατο συστατικό της καθημερινότητας μου.

ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ: “Είναι δύσκολο να περιγράψεις το συναίσθημα σου στο άκουσμα του Εθνικού ύμνου στα διάφορα Ευρωπαϊκά γήπεδα που αγωνιζόμαστε”

Βικτώρια: Από τη φετινή περίοδο πάω σε μια καινούργια ομάδα η οποία θέλει να πρωταγωνιστήσει και να ανατρέψει τα δρώμενα στο Κυπριακό Πρωτάθλημα. Στόχος μεγάλος είναι πάντα η Εθνική Κύπρου στην  οποία κατάφερα να καθιερωθώ με πολύ σκληρή δουλειά και πολλές ώρες προπόνησης. Εύχομαι να κάνω μια καλή αρχή με την BARCELONA F.A. και να έχουμε επιτυχίες με την Εθνική ομάδα. Φυσικά η ευκαιρία να αγωνιστείς και σε κάποια ομάδα του εξωτερικού σε ψηλότερο ανταγωνιστικό επίπεδο είναι πάντα μέσα στους στόχους και τις επιθυμίες μου.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ: “Το ποδόσφαιρο δημιουργεί δυνατές φιλίες, ομαδικό πνεύμα, δυνατούς και αθλητοπρεπείς χαρακτήρες καθώς το σημαντικότερο είναι να σέβεσαι και να πειθαρχείς και να μην τα παρατάς ποτέ στη ζωή σου!”

Μαρία: Από φέτος και εγώ γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου αφού θα αγωνίζομαι στην BARCELONA F.A. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα η οποία στην πάροδο των χρόνων να γίνει ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει. Οι άνθρωποι της νέας μου ομάδας μας αγκάλιασαν από την αρχή και τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Υποσχόμαστε να δουλέψουμε σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους μας τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Επίσης η Εθνική Κύπρου παραμένει πάντα ο μεγάλος μου στόχος. Με σκυμένο το κεφάλι και εργατικότητα προχωράμε μπροστά ξεπερνώντας με την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο κάθε εμπόδιο. Άλλωστε μια γνωστή παροιμία λέει: «δε θα φτάσεις ποτέ στον προορισμό σου αν κάθε φορά σταματάς να ρίξεις πέτρα στο κάθε σκυλί που σου γαβγίζει»…

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 BARCELONA-F.A.-WOMEN  CHAMPIONS
 THOI  AC_Omonia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  APOLLON-LADIES
 PAFIA-FC  chrysomilia
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 apollonlympion  WOMENS-FOOTBALL-NEWS

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradiocy
 eradioGR  BLUERACOONFM