Χρίστος Κόστωγλου, μόλις 6 χρονών: Η ποδοσφαιρική Ευρώπη στα πόδια του!

Χρίστος Κόστωγλου, μόλις 6 χρονών: Η ποδοσφαιρική Ευρώπη στα πόδια του!

Το μέλλον στα πόδια του φαίνεται να έχει ο 6χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Χρίστος Κόστωγλου αφού το ταλέντο του και η ποδοσφαιρική του μαεστρία δεν περνούν απαρατήρητα από τα βλέμματα των σκαουτερς  μεγάλων συλλόγων. Γεννημένος μόλις το 2009 ο μικρός Χρίστος Κόστωγλου μπορεί να είναι σαν όλα τα άλλα παιδιά της ηλικίας του αλλά οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες  ξεπερνούν κατά πολύ ακόμα και τις ποδοσφαιρικές ικανότητες μεγαλυτέρων σε ηλικία παιδιών. Ο μικρός «Μέσι» της Αθήνας δουλεύει καθημερινά καθώς προπονείται υπό την καθοδήγηση του μεγάλου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ντανιέλ Μπατίστα ενώ στις ελεύθερες του ώρες προπονείται υπό τις οδηγίες του πατέρα του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο «μικρός Μέσι» έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Συλλόγων και ήδη παρακολουθείτε στενά από πολλές ομάδες με το μικρό της ηλικίας του να είναι το μόνο πρόβλημα για κάποια μετακίνηση του.

Ο Χρίστος Κόστωγλου είναι η μεγάλη απόδειξη ότι το Ελληνικό ταλέντο υπάρχει και πως όλες οι μεγάλες ομάδες πρέπει να επενδύσουν στις ακαδημίες τους και να δουν ποιο προσεκτικά το όλο θέμα. Το ταλέντο υπάρχει αλλά δεν πρέπει να μένει αναξιοποίητο.

Εκτός αυτού μέσω του αφιερώματος στον Χρίστο Κόστωγλου θέλουμε να αποδείξουμε ότι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές προπονούνται καθημερινά ακόμη και στο σπίτι για να βελτιωθούν και να γίνουν ακόμη καλύτεροι!

Ευχόμαστε στο Χρίστο κάθε επιτυχία, να συνεχίζει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και κάποια μέρα να τον δούμε να χορεύει με τη μπάλα στα ποδοσφαιρικά σαλόνια της Ευρώπης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρίστος Κόστωγλου: Ο 6χρονος “Μέσι της Αθήνας”!

 

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 THOI  PAFIA-FC
 AC_Omonia  chrysomilia
 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  APOLLON-LADIES
 BARCELONA-F.A.-WOMEN  CHAMPIONS
 aeammochostou  Agia-Napa-Ladies-F.C
 WOMENS-FOOTBALL-NEWS  apollonlympion

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 SOUNDCLOUD  eradioGR
 eradiocy  BLUERACOONFM