Παναθηναϊκός Περιφέρειας Ψεματισμένου: Εγγραφές και Ποδοσφαιρικό Fun Day στις 31 Αυγούστου

Παναθηναϊκός Περιφέρειας Ψεματισμένου: Εγγραφές και Ποδοσφαιρικό Fun Day στις 31 Αυγούστου

Μια νέα χρονιά ξεκινάει για τη Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ της περιφέρειας Ψεματισμένου μετά και από την περσινή επιτυχημένη περίοδο η οποία χάρισε στα παιδιά πολλά δώρα και πάρα πολλές ποδοσφαιρικές εμπειρίες! Συνιφασμένη με τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Αθλητισμός αλλά και το μεγάλο όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ η Σχολή της περιφέρειας Ψεματισμένου είναι μια ποδοσφαιρική όαση για την περιοχή αφού στον καταπράσινο χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Μαρωνίου τα παιδιά εκπαιδεύονται και προετοιμάζονται σωστά για το αύριο. Η σωστή διαπαιδαγώγηση και η εναρμόνιση των παιδιών με τις αρχές του δίκαιου παιχνιδιού είναι οι πρωταρχικοί στόχοι της πράσινης Σχολής του Ψεματισμένου.

Η Σχολή λειτουργεί με την επίσημη πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ο οποίος κάθε χρόνο δίνει δυναμικό παρόν στο νησί επισκεπτόμενος την Ακαδημία μας είτε μέσω προπονητών και σκάουτερ είτε μέσω επισήμων. Κατά τη χρονιά που πέρασε την παρουσία του έδωσε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Βασίλης Κωνσταντίνου.

BINTEO 1: ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΩΝΙ

Επίσης μέσω των Skills Tournaments που έγιναν στην Κύπρο κάποιοι ποδοσφαιριστές μας παρακολουθούνται στενά από τους σκαουτερ της πράσινης Π.Α.Ε. αλλά και τον Υπεύθυνο Κύπρου ο οποίος προσφέρει στα παιδιά μας 2 φορές το μήνα ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα βελτίωσης της τεχνικής ενώ προβαίνει και σε αξιολογήσεις σε συνεργασία με τους προπονητές της Ακαδημίας με στόχο τη στοχευόμενη και προγραμματισμένη βελτίωση των παιδιών.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Περιφέρειας Ψεματισμένου δέχεται παιδιά από 4 μέχρι και 15 ετών και η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 35 ευρώ και 50 ευρώ για 2 αδέλφια. Στα παιδιά προσφέρεται επίσης η ευκαιρία να αποκτήσουν και το πράσινο πακέτο σε πολύ καλή τιμή η οποία ανέρχεται στα 85 ευρώ και περιλαμβάνει δίπατη τσάντα, αντιανεμικό, στολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ με φανέλα, παντελινάκι, κάλτσες και φόρμες προπόνησης.

BINTEO 2: ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Οι εγγραφές άρχισαν και συνεχίζονται. Στις 31 Αυγούστου η Σχολή θα δέχεται εγγραφές στο Δημοτικό Στάδιο Μαρωνίου από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα. Προσκαλούμε όλα τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής Ψεματισμένου (Μαρώνι, Ψεματισμένος, Ζύγι, Μαρί, Τόχνη, Χοιροκιτία, Αγ.Θεόδωρος, Λεύκαρα, Σκαρίνου) να δώσουν το παρόν τους στην πρώτη συγκέντρωση παίρνοντας μια πρώτη γεύση από ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Για πληροφορίες και εγγραφές αποτείνεστε στο τηλέφωνο 99 533608 ενώ για περαιτέρω πληροφορίες κάντε like στην επίσημη σελίδα μας στο facebook.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ

ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Advert

LIKE US ON FACEBOOK

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΑΦΟΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑ & ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΜΜ0ΧΩΣΤΟΣ

WOMENS FOOTBALL CYPRUS

 ΛΕΥΚΟΘΕΑ-ΛΑΤΣΙΩΝ  BARCELONA-F.A.-WOMEN
 AC_Omonia  PAFIA-FC
 THOI  chrysomilia
 APOLLON-LADIES  CHAMPIONS
 Agia-Napa-Ladies-F.C  WOMENS-FOOTBALL-NEWS
 apollonlympion  aeammochostou

WOMENS FOOTBALL IN FACEBOOK

CYPRUS FOOTBALL FACILITIES

RG GLOVES

OFFICIAL SUPORTERS

CYPRUS ACADEMIES YOU TUBE CHANNEL

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

INTERNET RADIO PORTAL

 BLUERACOONFM  SOUNDCLOUD
 eradioGR  eradiocy